lotusgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν παίζω παιχνίδια στα ξαφνικά βγάζει μαύρη οθόνη και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι reset. Αυτό ξεκίνησε με την εγκατάσταση νέας κάρτας γραφικών, μια sapphire r9 380 nitro 4gb. Στην αρχή νόμιζα οτι έφταιγε το τροφοδοτικό επειδή έκανε περίεργους θορύβους που με την παλιά κάρτα δεν συνέβη ποτέ και το άλλαξα. Επίσης έκανα εγκατάσταση windows απο την αρχή αλλά το πρόβλημα παραμένει. Bios/drivers κτλ είναι όλα ενημερωμένα με τις τελευταίες εκδόσεις. specs: Psu: Thermaltake smart se 630w Cpu: Core i5-4460 Ram: 8gb Hyperx fury Mobo: Asus Z97-P
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ποια εκδοση driver για την καρτα εχεις?Δοκιμασες διαφορετικη εκδοση?
lotusgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ποια εκδοση driver για την καρτα εχεις?Δοκιμασες διαφορετικη εκδοση? Crimson 15.12. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη έκδοση 1
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμασε με ποιο παλια εκδοση driver,βαλε τον 15.11.1 και πες μας αν κανει το ιδιο. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 επειδη εχω και εγω την ιδια καρτα αλλα με drivers 15.11.1 και δεν εχω το παραμικρο θεμα,δοκιμασε αυτο που ειπε ο διαολος. 1
lotusgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Έβαλα την έκδοση 15.11.1 αλλά και με αυτή έβγαζε μαύρη οθόνη. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με μια πιο παλιά έκδοση, την 15.7.1. Ευχαριστώ παιδιά, ευτυχώς βρέθηκε λύση γιατί είχα τρελαθεί..
kostasfalcon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 με τους 15.12 εκανε ακριβώς το ίδιο και σε μένα......αρα είναι θέμα driver και όχι κάτι μηχανικο.... Με τους 15.11.1 δεν μου το έχει κάνει ακόμη ευτυχώς....ελπιζω να μην μου ξανατυχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα