Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του είχα ζητήσει δώρο αλλά δεν μου έφερε.Μάλλον δεν κρατάει σειρά προτεραιότητας και έδωσε το δώρο μου αλλού,όπως κάνουν και τα Public.

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φέτος ήταν γενναιόδωρος ο μπιλης μαζί μου

Επεξ/σία από Mau-Maus
  • Like 2
Δημοσ.

Φέτος ήταν γενναιόδωρος ο μπιλης μαζί μου, πέρα απο ενα ωραίο μαύρο πουκάμισο, μια τέλεια ζακέτα με κουκούλα, ενα ακριβό άρωμα , μια μπλούζα κτλ  μου έφερε και δυο ζευγάρια δερμάτινα μποτάκια ! 

http://www.fiveshoes.gr/el/andrika-papoutsia/andrika-mpotakia/62417-andriko-mpotaki-giacomo-carlo-derma-kastori-mayro-g392-vr52532-dk-detail

http://www.fiveshoes.gr/el/andrika-papoutsia/andrika-mpotakia/60389-andriko-mpotaki-kricket-derma-mayro-g212-azzuro-d-detail

το κακο ειναι οτι μοιάζουν πολυ μεταξύ τους,  το καλό ειναι οτι δεν με χαλάει καθόλου γιατι μ αρέσουν πολύ !

ειδικά τα κριτετ (ελληνικά !!! )τα σπάνε !!!

Ωραία παπουτσάκια! Τα πρώτα εμένα μου αρέσουν περισσότερο (από τις φωτογραφίες τουλάχιστον).

• Like 1
Δημοσ.

θενξ

ωραια ειναι κ τα πρώτα , εμένα μ  αρεσουν λιγο περισσότερο τα κρικετ γιατι ειναι τελείως μαυρα στο τακούνι !

Δημοσ.

θενξ

ωραια ειναι κ τα πρώτα , εμένα μ  αρεσουν λιγο περισσότερο τα κρικετ γιατι ειναι τελείως μαυρα στο τακούνι !

Εγώ γι'αυτό το λόγο είπα τα άλλα, επειδή σπάει το μαύρο! :)

Καλοφόρετα όλα!

• Like 1
Δημοσ.

Ένα πουκάμισο μωβ ριγέ.<br>

Ένα μπλέ σκούρο κουστούμι για την δουλειά.<br>

Ένα LP των Red Hot Chilly Paper<br><br>

Από τεχνολογία ειμαι κομπλέ

Red Hot Chilly τι;

• Like 3
Δημοσ.

μια οδοντόβουρτσα επαναφορτιζόμενη που κάνει σα δονητής βρινγκ βρινγκ βρινγκ
και μια κουβέρτα θερμαινόμενη που με ζεσταίνει 

• Like 1
Δημοσ.

σιγά εγώ μέχρι πέρσι τους έλεγα ρετ χοτ τσίλι πέπες , φέτος έμαθα Αγγλικά φαρσέρ και δεν κάνω τέτοια λάθη 

Δημοσ.

μια οδοντόβουρτσα επαναφορτιζόμενη που κάνει σα δονητής βρινγκ βρινγκ βρινγκ

και μια κουβέρτα θερμαινόμενη που με ζεσταίνει 

Σούπερ η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα! Αν δεν ξαναείχες πριν θα νομίζεις ότι τόσο καιρό δεν έπλενες τα δόντια σου! Ηλεκτρική κουβέρτα δεν έχω δοκιμάσει :)

• Like 1
Δημοσ.

Σούπερ η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα! Αν δεν ξαναείχες πριν θα νομίζεις ότι τόσο καιρό δεν έπλενες τα δόντια σου! Ηλεκτρική κουβέρτα δεν έχω δοκιμάσει :)

Να δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς. Είναι το κάτι άλλο όταν έχεις το κρεβάτι ζεστό....  :)

• Like 1
Δημοσ.

Να δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς. Είναι το κάτι άλλο όταν έχεις το κρεβάτι ζεστό....  :)
Ω ναι! Γι'αυτό είναι ωραίο να βάζουμε άλλον πριν να μας το ζεσταίνει ;)
Δημοσ.

Ω ναι! Γι'αυτό είναι ωραίο να βάζουμε άλλον πριν να μας το ζεσταίνει ;)

Αν είσαι ο άλλος τι κάνεις όμως; Παίρνεις ηλεκτρική κουβέρτα! :P :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...