AntiCambeR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Του είχα ζητήσει δώρο αλλά δεν μου έφερε.Μάλλον δεν κρατάει σειρά προτεραιότητας και έδωσε το δώρο μου αλλού,όπως κάνουν και τα Public. 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φέτος ήταν γενναιόδωρος ο μπιλης μαζί μου Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από Mau-Maus 2
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Φέτος ήταν γενναιόδωρος ο μπιλης μαζί μου, πέρα απο ενα ωραίο μαύρο πουκάμισο, μια τέλεια ζακέτα με κουκούλα, ενα ακριβό άρωμα , μια μπλούζα κτλ μου έφερε και δυο ζευγάρια δερμάτινα μποτάκια ! http://www.fiveshoes.gr/el/andrika-papoutsia/andrika-mpotakia/62417-andriko-mpotaki-giacomo-carlo-derma-kastori-mayro-g392-vr52532-dk-detail http://www.fiveshoes.gr/el/andrika-papoutsia/andrika-mpotakia/60389-andriko-mpotaki-kricket-derma-mayro-g212-azzuro-d-detail το κακο ειναι οτι μοιάζουν πολυ μεταξύ τους, το καλό ειναι οτι δεν με χαλάει καθόλου γιατι μ αρέσουν πολύ ! ειδικά τα κριτετ (ελληνικά !!! )τα σπάνε !!! Ωραία παπουτσάκια! Τα πρώτα εμένα μου αρέσουν περισσότερο (από τις φωτογραφίες τουλάχιστον). 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 θενξ ωραια ειναι κ τα πρώτα , εμένα μ αρεσουν λιγο περισσότερο τα κρικετ γιατι ειναι τελείως μαυρα στο τακούνι !
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 θενξ ωραια ειναι κ τα πρώτα , εμένα μ αρεσουν λιγο περισσότερο τα κρικετ γιατι ειναι τελείως μαυρα στο τακούνι ! Εγώ γι'αυτό το λόγο είπα τα άλλα, επειδή σπάει το μαύρο! Καλοφόρετα όλα! 1
ca6mio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ένα πουκάμισο μωβ ριγέ.<br> Ένα μπλέ σκούρο κουστούμι για την δουλειά.<br> Ένα LP των Red Hot Chilly Paper<br><br> Από τεχνολογία ειμαι κομπλέ Red Hot Chilly τι; 3
Vapir Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 μια οδοντόβουρτσα επαναφορτιζόμενη που κάνει σα δονητής βρινγκ βρινγκ βρινγκκαι μια κουβέρτα θερμαινόμενη που με ζεσταίνει 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Red Hot Chilly τι; Peppers Peppers εντάξει;; Έκανα ένα λάθος στη ζωή μου και ο τύπος το χτύπησε κατευθείαν. Τι άνθρωποι !! 1
Vapir Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 σιγά εγώ μέχρι πέρσι τους έλεγα ρετ χοτ τσίλι πέπες , φέτος έμαθα Αγγλικά φαρσέρ και δεν κάνω τέτοια λάθη
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 μια οδοντόβουρτσα επαναφορτιζόμενη που κάνει σα δονητής βρινγκ βρινγκ βρινγκ και μια κουβέρτα θερμαινόμενη που με ζεσταίνει Σούπερ η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα! Αν δεν ξαναείχες πριν θα νομίζεις ότι τόσο καιρό δεν έπλενες τα δόντια σου! Ηλεκτρική κουβέρτα δεν έχω δοκιμάσει 1
eddie1996 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σούπερ η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα! Αν δεν ξαναείχες πριν θα νομίζεις ότι τόσο καιρό δεν έπλενες τα δόντια σου! Ηλεκτρική κουβέρτα δεν έχω δοκιμάσει Να δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς. Είναι το κάτι άλλο όταν έχεις το κρεβάτι ζεστό.... 1
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σούπερ η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα! Αν δεν ξαναείχες πριν θα νομίζεις ότι τόσο καιρό δεν έπλενες τα δόντια σου! Ηλεκτρική κουβέρτα δεν έχω δοκιμάσει Να δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς. Είναι το κάτι άλλο όταν έχεις το κρεβάτι ζεστό.... Ω ναι! Γι'αυτό είναι ωραίο να βάζουμε άλλον πριν να μας το ζεσταίνει
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ω ναι! Γι'αυτό είναι ωραίο να βάζουμε άλλον πριν να μας το ζεσταίνει Αν είσαι ο άλλος τι κάνεις όμως; Παίρνεις ηλεκτρική κουβέρτα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα