adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Φιλος που το εχει μου ειπε οτι το κεντρικο κουμπι που και που καιει και η μπαταρια αποφορτιζεται γρηγορα χωρις να το λειτουργει
corsair04 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Φιλος που το εχει μου ειπε οτι το κεντρικο κουμπι που και που καιει και η μπαταρια αποφορτιζεται γρηγορα χωρις να το λειτουργει Καλησπέρα και καλή χρονιά εφόσον έχει εγγύηση κάνει χρήση της εάν όχι πάλι μπορεί να πάει σε κάποιο κατάστημα να το ελέγξουν . 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι φυσιολογικό...υπάρχει περίπτωση να πήρε υγρασία; Για αρχή μπορεί να δοκιμάσει ένα restore, set up as new για να δει μήπως είναι θέμα software. 1
corsair04 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 υπάρχουν πολλές αναφορές για αυτό ακόμα και στα καινούρια 6s για θερμοκρασία στο touch id
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Υγρασια μαλλον οχι γιατι ειχε βαλει και αδιαβροχη θηκη Του ειπα να δει για την εγγυηση αλλα δε βρισκει την αποδειξη Ισως πρεπει να τη ζητησει παλι απο το καταστημα
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Υγρασια μαλλον οχι γιατι ειχε βαλει και αδιαβροχη θηκη Του ειπα να δει για την εγγυηση αλλα δε βρισκει την αποδειξη Ισως πρεπει να τη ζητησει παλι απο το καταστημα Νομίζω και μόνο με το imei ισχύει η εγγύηση. Ας μιλήσει με infoquest. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα