Lanike71 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλους, Ψάχνω κινητό ως 170ε με καλές κάμερες.Ακούω καλά λόγια για το LG G4c. Γνώμες;
Beerloah Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά, Από Ελλάδα: Samsung Galaxy J5, Motorola Moto G 3rd GEN.
mad-proffessor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτα τα λεφτά δύσκολα θα βρείς κάποιο με πολυ καλή κάμερα. Υπάρχει ένα τo inFocus M530 που υποστηρίζουν ότι έχει OIS που κάνει τη διαφορά στη φωτογραφία. Ωστόσο απο το review και απο γραφόμενα στο ιντερνετ δύσκολα να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Περιττο να σου πω ότι έστω κι αν έχει καλή κάμερα όλο το άλλο hardware θα είναι μέτριο εως κακό. Δηλαδή κάπου θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις αλλιώς πας σε ένα all rounder budget phone τύπου xiaomi note 2,3 που είναι ικανοποιητικό vfm σε όλο σχεδον το hardware αλλά χωρίς να κάνει κάπου τη διαφορά. Κ εγω θέλω κάτι παραπλήσιο αλλά επειδή τίποτα δε με ικανοποιει θα κάνω υπομονη μήπως και πέσουν οι τιμές σε κάποια μοντέλα που μου αρέσουν και στοιχίζουν τώρα γύρω στα 450-470.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ξερω οτι τα motorola εχουν καλη καμερα. Οποτε αφου δινεις βαρυτητα εκει δινω ενα + στο Moto G 3rd Generation
lazarnik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Lumia 640 πολυ καλο. Το πείρα δωρο στη σύζυγο και θα το παρω και εγω. Vlf 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα