DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομιζω οτι τα 200 ειναι πολλά εφοσον ειναι και επιπλωμένο και 50τ.μ. δεν μπορει να το σκοτώσει και τελειως. Το δινει και φρεσκοβαμένο. Αν μ αρεσε εμενα προσωπικα και εβλεπα οτι ο ιδιοκτήτης ειναι κομπλε θα το έκλεινα αλλα τα κοινοχρηστα περιπου ποσο θα ειναι καθε μηνα? 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Και μένα εντάξει μου φαίνεται η τιμή...αν είχε φοιτητές εκεί θα είχε νοικιαστεί άνετα!
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Για μεγαλη πόλη θα ηταν ενταξει 200 για δυάρι. Στην επαρχία με 12000 αγοράζεις ρετιρέ 100τμ... Και δεν ειναι επαρχία φοιτητική, καμένα βούρλα ειπε το παλικάρι. Μόνο αποσπασμένοι υπάλληλοι ή νέο άφραγκο ζευγάρι ειναι το κοινό του οπως προείπα... 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Για μεγαλη πόλη θα ηταν ενταξει 200 για δυάρι. Στην επαρχία με 12000 αγοράζεις ρετιρέ 100τμ... Και δεν ειναι επαρχία φοιτητική, καμένα βούρλα ειπε το παλικάρι. Μόνο αποσπασμένοι υπάλληλοι ή νέο άφραγκο ζευγάρι ειναι το κοινό του οπως προείπα... Αυτό για παράδειγμα το έγραψες ή όντως έχουν υπάρξει τέτοιες τιμές;
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω το Αγόρασα πριν 1-1,5 χρονο... +4500€ ανακαίνιση (πόρτα ασφαλείας, 2 κλιματιστικά, βάψιμο, γυάλισμα παρκέ, νέο μπάνιο, ηλιακό και κουζίνα απο τα Leroy, καθώς και εγκαταςταςη ενός μεταχειρισμένου λέβητα πετρελαίου που είχα-αγόρασα μόνο μια πλαστική δεξαμενή) και το νοικιάζω 230 και μαλιςτα ζορίστηκα (και εχει και κατι φοιτητές η πόλη)... Κουφώματα είχε αλλάξει το 2002 ο προηγούμενος ενώ δεν είχε η περιοχή υγρασίες οποτε δεν χρειάστηκε κατι απο μόνωση στην ταράτσα. Δε του λείπει κατι κοινώς! Ηλεκτρικά και έπιπλα δεν έβαλα πλην μιας εντοιχισμένης κουζίνας και ενός πλυντηρίου ρούχων 7-8 ετών που έβγαλα απο το δικό μου σπίτι. Με μια αναζήτησή βρίσκεις και πιο φθηνά αλλα πιο παλιά και σε πιο άσχημη κατάσταση...
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω το Αγόρασα πριν 1-1,5 χρονο... +4500€ ανακαίνιση (πόρτα ασφαλείας, 2 κλιματιστικά, βάψιμο, γυάλισμα παρκέ, νέο μπάνιο, ηλιακό και κουζίνα απο τα Leroy, καθώς και εγκαταςταςη ενός μεταχειρισμένου λέβητα πετρελαίου που είχα) και το νοικιάζω 230 και μαλιςτα ζορίστηκα (και εχει και κατι φοιτητές η πόλη)... Ηλεκτρικά και έπιπλα δεν έβαλα πλην μιας εντοιχισμένης κουζίνας και ενός πλυντηρίου ρούχων 7-8 ετών που έβγαλα απο το δικό μου σπίτι. Με μια αναζήτησή βρίσκεις και πιο φθηνά αλλα πιο παλιά και σε πιο άσχημη κατάσταση... Έλα ρε συ! Είχα ακούσει διάφορα αλλά δεν πίστευα ότι ισχύουν! Άστα να πάν...
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Έλα ρε συ! Είχα ακούσει διάφορα αλλά δεν πίστευα ότι ισχύουν! Άστα να πάν... Εδω πουλάνε σε αυτές τις τιμές στην αθηνα και μαλιςτα σε σχετικα καλα σημεία δυάρια-τριάρια (κατα καιρούς)...! 1
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά το σπίτι το ενοικάζω 200 ευρώ χωρίς κοινόχρηστα. Είναι στον 3ο όροφο σε 3οροφη πολυκατοικια βλέπει βουνό είναι ενα στενο πίσω απ τον κεντρικό δρόμο είναι ήσυχα αλλά και 3 λεπτά απ τον κεντρική αγορά. Ανακαινιστηκε πέρυσι με γυψοσανίδα σε όλα τα ταβάνια και θερμομωνοση,έχει πλακάκια όλο,φρεσκοβαμένο,έχει κουζίνα με πάγκο,ψυγείο,ηλ.κουζίνα,πλυντήριο ρούχων,διπλό κρεβάτι,τηλεοραση. Αποτελείται από 1 υδ,σαλόνι ενιαιο με κουζίνα,τουαλέτα,μπαλκόνι ευρηχωρο,κήπο και πατάρι. Το σπίτι είναι 50 τ.μ. Το πιο πιθανό είναι αυτό που είπε ένα παιδί,να μην έχει ζήτηση η περιοχή, ίσως να το αδικούν και οι φωτογραφίες γιατί είναι σχετικά πρόχειρες.Μάλλον πρέπει να ανέβω μια φορά πάνω να τραβήξω καλύτερες φωτο και ίσως να βρω κάποιον μεσίτη να δω τι θα μου πει. Εγώ σου λέω ότι είναι καλή η τιμή. Εσύ αν ήσουν μεσίτης θα ασχολιόσουν με ένα διαμέρισμα που ΑΝ το νοικιάσεις εσύ και όχι ο ιδιοκτήτης ή ένας από 5-10 μεσίτες που το τρέχουν παράλληλα με σένα, θα πάρεις το 1/2 των 200 ευρώ από τον ιδιοκτήτη + το 1/2 των 200 ευρώ από τον ενοικιαστή, τελική τιμή με ΦΠΑ, όλα αυτά ΑΝ δεχτεί να σε πληρώσει ο ενοικιαστής και δεν πληρωθείς τελικά μόνο από τον ιδιοκτήτη; Τα παραπάνω αν έχεις δικό σου γραφείο, γιατί αν δουλεύεις σε εταιρεία και παίρνεις τα μισά, τότε μιλάμε για 100 ευρώ με το ΦΠΑ στην τσέπη σου, κάντε τους υπολογισμούς, αφαιρέστε το ΦΠΑ, το φόρο, το χρόνο και τα έξοδα και θα καταλάβετε... Για να έχει έστω και ελάχιστο νόημα να ασχοληθεί μεσίτης με τέτοιο ακίνητο, θα πρέπει α) να το πάρει οπωσδήποτε με αποκλειστική και β) να το νοικιάσει με τη μία. Αλλιώς έχει μπει μέσα. Απλά πράγματα.Για την τιμή, δεν έχω ιδέα αν είναι καλή ή κακή, για να μην έχει φύγει ακόμα, μάλλον θα πρέπει να κατέβει. Κατά τη γνώμη μου, τρέξε το μόνος σου. Τράβα καλές φωτογραφίες, βάλε πολλά ενοικιαστήρια σε εμπορικά σημεία της περιοχής, ανανέωση την αγγελία, κατέβασε την τιμή και θα έχεις καλύτερη τύχη. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από kirileman
sanaeriko Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά ποια site η σελίδες στο facebook υπάρχουν αυτή τη στιγμή για να ανεβάσουμε ένα σπίτι για ενοικίαση?Πέρα απ τα κλασσικά χρυσή ευκαιρία,σπιτόγατος.
Panoslastinellis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αν έχει δουλειές εκεί έρχομαι εγω :-P έτσι όπως το ακούω είναι καλή περίπτωση και φτηνό αρκετά.
scullyist Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πέρα απ τα κλασσικά χρυσή ευκαιρία,σπιτόγατος. Μπορεί να τα ξέρεις ήδη κι απλά να μην τα ανέφερες, όπως και να 'χει...: http://www.spiti24.gr/ http://www.tospitimou.gr/main/index.jsp https://www.aggeliopolis.gr/athina/diamerismata-enoikiazetai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα