Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανα χρονο που το θεικο play.com αλλαξε σε www.rakuten.co.uk το οποιο εχει πολυ λιγοτερα βιβλια, ειναι πιο ακριβο και το χειροτερο ειναι οτι πλεον εχει μεταφορικα ενω το play ΔΕΝ ΕΙΧΕ (και το χα χρυσωσει φυσικα).

Θελω να βρω ενα καταστημα που να εχει δωρεαν μεταφορικα απο μια τιμη και πανω γιατι θελω να κανω με φιλους μαζικη αγορα με βιβλια. Τα βιβλια δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστα αλλασε τετοιου ειδους ηλεκτρονικα καταστηματα τα εχουν (ειναι forgotten realms για τους τυχον γνωστες).

Δοκιμασα στο amazon αλλα ενω γενικα ειναι οκοι τιμες, καποια συγκεκριμενα τα χτυπαει με τρελα μεταφορικα ή το ιδιο το κοστος μεμονωμενων βιβλιων ειναι ακριβο. Ebay δεν υπαρχει περιπτωση με σπαστα μεταφορικα.

Για να μην πολυλογω, στα συντομα, υπαρχει καποιο καλο site για αγορα (μεταχειρισμενων ή μη) βιβλιων με σχετικη ποικιλια και καλες τιμες (δωρεαν μεταφορικα απο καποια τιμη) ?

Δημοσ.

Το πρώτο έχει καινούρια με free μεταφορικά, το 2ο μεταχειρισμένα

bookdepository.co.uk

www.abebooks.com

Και τα 2 ειναι φοβερα καταστηματα οντως, αλλα το πρωτο δυστυχως δεν τα εχει ολα (εκτος αν τα φερνουν με notify που δενομιζω)

Το abebooks τα χει ολα αλλα νομιζω τα δωρεαν μεταφορικα ειναι μονο προς αμερικη ε?

Επισης απο αμερικη αν ειναι μεγαλη η παραγγελια (πες 40Ε) παιζει να φαμε και τελωνειο ε? :(

Ακομη, υπαρχει και το http://www.bookfinder.com/που σου κανει search σε αλλα site αλλα γενικα βλεπω μεγαλα κοστη, ειδικα στα μεταφορικα....

Δημοσ.

Δεν εχω χρησιμοποιησει το abebooks, υπαρχει και το αγγλικο domain αλλα νομιζω οτι βασιζεσαι στην χωρα που ειναι ο seller. Επίσης δεν ξέρω και τι είδους βιβλία ψάχνεις :)

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως εχω βρει ορισμενα αμερικανικα site που μου κανουν οποτε εν τελει η μονη ερωτηση μου ειναι αν σε παραγγελιες βιβλιων του στυλ 40-50 Ε θα εχω εξοδα σε τελωνειο.

Δημοσ.

έχω παραγγείλει αρκετές φορές βιβλία από το αμερικάνικο amazon και ποτέ δεν είχα δασμούς έως τώρα. σε βιβλία και dvd μου φαίνεται δεν βάζουν δασμούς. για να είσαι σίγουρος, εάν έχεις λογαριασμό στο amazon κάνε καμιά μεγάλη παραγγελία και δες εάν στο τέλος σου βάζει δασμούς. εάν δεν σου βάλει το amazon δασμούς δεν νομίζω να πληρώσεις κάτι εδώ. εάν δεν κάνω λάθος, έως 100 ευρώ εισαγωγή από το εξωτερικό (μαζί με μεταφορικά) δεν πληρώνεις τίποτα. μετά πληρώνεις ΦΠΑ και μετά δασμούς. άσε που εάν φέρεις τα βιβλία με ταχυδρομείο είναι πολύ δύσκολο να περάσεις τελωνείο έτσι και αλλιώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...