sephirothsw Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλά για μασάζ μιλάω, οπότε εννοειτε ότι θα γαμιονταν το θέμα. Επίσης θα προτιμούσα το χωρίς happy ending γιατί αυτό το βρισκω και τσαμπα. Το θέμα μου είναι ότι οι μυς μου είναι εντελώς χαλιά(πιασμενη κτλ) και μου έχουν πει ότι το μασάζ βοηθάει πολύ. Γιαυτό ρωταω κόσμο να μου πουν γνώμες για επαγγελματικό μασάζ. 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλά για μασάζ μιλάω, οπότε εννοειτε ότι θα γαμιονταν το θέμα. Επίσης θα προτιμούσα το χωρίς happy ending γιατί αυτό το βρισκω και τσαμπα. Το θέμα μου είναι ότι οι μυς μου είναι εντελώς χαλιά(πιασμενη κτλ) και μου έχουν πει ότι το μασάζ βοηθάει πολύ. Γιαυτό ρωταω κόσμο να μου πουν γνώμες για επαγγελματικό μασάζ. Για τέτοιο μασάζ που λες, για πιασίματα, πόνους κλπ έχω ακούσει ότι αν στο κάνει άτομο που ξέρει έχει αποτέλεσμα. Μπορεί να πονέσεις λίγο (ή πιο πολύ) εκείνη την ώρα αλλά αξίζει. Θέλει κάπως συστηματικά όμως, δεν κάνεις 1 φορά το μήνα. Οι τιμές που ξέρω είναι γύρω στα 20€ την ώρα σπίτι σου. Ξαναλέω, μιλάω για κανονικό μασάζ, θεραπευτικό ας πούμε, γιατί είναι και θέμα που παρεξηγείται εύκολα!
achilles_g_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πάρτε ένα κάθισμα μασαζ shiatsu και το happy ending μόνοι σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις