Flaoutistas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Η ερώτηση μου είναι γενική, αναφέρομαι στο αν πιστεύετε ας πουμε στη μετα θάνατον ζωή (είτε παράδεισο, είτε μετενσάρκωση, είτε ο,τιδήποτε) καθώς και σε ο,τιδήποτε έξω από αυτά που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας ή απλά είστε μηδενιστές και πιστεύετε ότι ο άνθρωπος είναι υδρογόνο, οξυγόνο, άνθρακας, άζωτο και end of the story. 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω σε αυτό που λέμε μετα-φυσικό ναι. Ίσως σε μερικά χρόνια το θεωρούμε φυσικό!
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το μεταφυσικο με γοητευει γενικοτερα..Οσον αφορα τον θανατο πιστευω οτι δεν τελειωνουν ολα εδω . Δεν μιλαω για παραδεισο και κολαση. 2
crom251 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πιστευω πως οταν πεθαινουμε απλα γινομαστε λιπασμα για τα φυτα...
Vapir Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 πιστεύω στην πιθανότητα ύπαρξης , όχι στην ύπαρξηχθες το βράδυ έβλεπα μια ταινία , το paranormal activity ghost dimentionο Toby παρουσιαζόταν σαν κακός και μου έκανε εντύπωση.. το μόνο που ήθελε ήταν να έρθει στην γη , να αποκτήσει σώμα και να παντρευτεί την αγαπημένη του (όταν μεγαλώσει) και τον παρουσίαζαν σαν τέρας, λογικό αφού ο Χριστιανισμός έχει επηρεάσει και το hollywood. Έχω κάτι βιβλία και διαβάζω τον τελευταίο καιρό και προσπαθώ να καταλάβω αν όντως είμαστε θύματα μιας πλάνης , αν όντως ο Χριστιανικός θεός (false god) καθαίρεσαι τον πραγματικό θεό και δημιουργό μας και τον εξόρισε χτίζοντας αυτό το παραμύθι για να μας ελέγχει. Δεν έχω καταλήξει ακόμα , το ψάχνω , αλλα όπως και να το κάνεις έχει ένα ενδιαφέρον το πράγμα . 3
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 μην αρχίσετε να κοροιδεύετε και κλειδώσουν το θέμα, please 3
Flaoutistas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εμένα απλά μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό να είναι για το τίποτα.. ναι οκ ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής δικαιολογεί τα πάντα αλλά και πάλι γιατί εξαρχής να υπάρχει ο ίδιος ο νόμος, γιατί να υπάρχει το σύμπαν χωρίς λόγο και πιο το νόημα όλων αυτών.. μου φαίνεται φοβερό τρολλάρισμα όλα να τελειώνουν έτσι απλά. Όσον αφορά τους επιστήμονες βλέπω μια φοβερή αλαζονία ότι τα ξέρουν όλα σε αυτό το κομμάτι ενώ στην πραγματικότητα η γνώση μας για τον κόσμο είναι ελάχιστη.. και εγώ πιστεύω. 3
mech35 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 θα με έλεγα πιο πολύ "μηδενιστή" όπως το θέτεις. Βασικά στο μόνο που είμαι ανοιχτός είναι ό,τι δεν έχει εξηγηθεί ακόμα επιστημονικά. Π.χ. τί υπήρχε πριν το big bang , ή ακόμα σε hyperdimensions που αποδεικνύονται μαθηματικά αλλά όχι ακόμα πειραματικά. Κάπου εκεί και σε παρόμοια θέματα ναι ίσως κρατάω μια πισινή για ψυχές και παραδείσους.
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εμένα απλά μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό να είναι για το τίποτα.. ναι οκ ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής δικαιολογεί τα πάντα αλλά και πάλι γιατί εξαρχής να υπάρχει ο ίδιος ο νόμος, γιατί να υπάρχει το σύμπαν χωρίς λόγο και πιο το νόημα όλων αυτών.. μου φαίνεται φοβερό τρολλάρισμα όλα να τελειώνουν έτσι απλά. Όσον αφορά τους επιστήμονες βλέπω μια φοβερή αλαζονία ότι τα ξέρουν όλα σε αυτό το κομμάτι ενώ στην πραγματικότητα η γνώση μας για τον κόσμο είναι ελάχιστη.. και εγώ πιστεύω. Ωραια τοποθετηση..συμφωνω απολυτα μαζι σου.
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εμένα απλά μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό να είναι για το τίποτα.. ναι οκ ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής δικαιολογεί τα πάντα αλλά και πάλι γιατί εξαρχής να υπάρχει ο ίδιος ο νόμος, γιατί να υπάρχει το σύμπαν χωρίς λόγο και πιο το νόημα όλων αυτών.. μου φαίνεται φοβερό τρολλάρισμα όλα να τελειώνουν έτσι απλά. Όσον αφορά τους επιστήμονες βλέπω μια φοβερή αλαζονία ότι τα ξέρουν όλα σε αυτό το κομμάτι ενώ στην πραγματικότητα η γνώση μας για τον κόσμο είναι ελάχιστη.. και εγώ πιστεύω. Ναι φιλε αρκετοι επιστημονες διακατεχονται απο αλαζονεια μαλλον η επιτυχια τους στο κλαδο τους εχει πάρει τα μυαλά. Και εγω πιστευω στην μετενσάρκωση βασικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις