Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να θέσω ένα άλλο ερώτημα εγώ:

Πιστεύετε πως κάποτε η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει την απόλυτη αλήθεια?

(Εγώ λέω ναι, ήδη τα πάμε πολύ καλά οπότε σε ν χιλιάδες χρόνια οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα είναι κτήμα του μέσου ανθρώπου. Φυσικά θα υπάρχουν ακόμα και τότε τίποτα παράξενοι που θα την βρίσκουν με μεταφυσικά και συνωμοσίες αλλά θα είναι λίγοι και γραφικοί)

Δύσκολο να προλάβει! Μακάρι βέβαια!

Ασχετο αλλα zio πρεπει να εισαι ο ορισμος της ευγενειας...

Παρακολουθω πως γραφεις εδω και 1-2 μερες και αυτο παρατηρησα.

Thanks φίλε μου, προσπαθώ να είμαι ευγενικός όσο μπορώ. Έτσι είμαι γενικά :)

• Like 1
Δημοσ.

Eγω  πιστευω στην θεωρια των διαστασεων αλλα και των παραλληλων διαστασεων καθως και οτι ειναι πρακτικα αδυνατο να κατανοησουμε με τα σημερινα δεδομενα την εννοια αυτων

Αυτες παντως ειναι ωραιες συζητησεις,δυστυχως πολλοι κοσμος δεν μιλαει για αυτα,κυριως λογω θρησκειων...

Ευγε στο φλαουτιστα

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον για αυτο σου τελειωνουν και τα like καθε μερα.... :-D

Δημοσ.

Τον εχω παρατηρήσει καιρό. Ειναι πολύ ευγενικός. Δεν τον εχω πετύχει να έχει σε αντιπαράθεση με κανέναν. :)

Αυτο δεν ειναι σχεδον μεταφυσικο ? zio τι κρυβεις ?  :shock:

Μεταφυσικό το να μην έρχομαι σε αντιπαράθεση; :P Το έχω ξαναγράψει, δεν μπαίνω εδώ για να τσακωθώ ή για να έρθω σε αντιπαράθεση. Μπαίνω γιατί μου αρέσει το κλίμα, οι συζητήσεις που γίνονται, μαθαίνω πράγματα κι όπου μπορώ βοηθάω...σε θέματα που ξέρω ότι μπορεί να ξεφύγω απλά δεν μπαίνω! :)

Δημοσ.

Επειδή δεν το κόβω να έρχομαι αν τυχόν κανονίσετε, τουλάχιστον πείτε εντυπώσεις. Οι Αθηναίοι θα μπορούν να βρεθούν εύκολα υποθέτω.

Δημοσ.

Δύσκολο να προλάβει! Μακάρι βέβαια!

Ναι φυσικά προυπόθεση είναι να μην αυτοκαταστραφούμε πρώιμα.

(ως προς την ευγένεια, είναι καλή φάση, κι εγώ έτσι ήμουν ώσπου ανακάλυψα πως χρειάζεται να προσθέσω και μια δόση θράσους για να προχωρήσω)

Δημοσ.

Ναι φυσικά προυπόθεση είναι να μην αυτοκαταστραφούμε πρώιμα.

(ως προς την ευγένεια, είναι καλή φάση, κι εγώ έτσι ήμουν ώσπου ανακάλυψα πως χρειάζεται να προσθέσω και μια δόση θράσους για να προχωρήσω)

Άλλο αυτό, Και πάλι μπορείς να είσαι ευγενικός όμως!

Δημοσ.

Σοφή κουβέντα είπες...

Δημοσ.

Καληνύχτα συνάνθρωποι. :)

Παω να πέσω σε χειμερία νάρκη.

Θα χάσεις την ιστορία, θα την ποστάρει και θα τη σβήσει! :P

Δημοσ.

Παω να πέσω σε χειμερία νάρκη.

Χειμερία νάρκη; Kαλή φάση.. Και καλό χειμώνα τότε γλυκέ αρκούδε, c u soon in June.

Δημοσ.

Χειμερία νάρκη; Kαλή φάση.. Και καλό χειμώνα τότε γλυκέ αρκούδε, c u soon in June.

Όχι και June ρε συ, κατά το Μάρτιο ξυπνάνε! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...