Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι και June ρε συ, κατά το Μάρτιο ξυπνάνε! :P

Προβλέπω κρύο Μάρτη και Απρίλη (φραμπάλα you 're welcome) oπότε καλό καλοκαίρι... 

Δημοσ.

Φαινεται πως ειναι πολυ μπαναλ καποιος νεος να πιστευει στις Αγιες γραφες κ σε ολα αυτα που ειπε ο Χριστος,μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως.Ειμαστε ενα ειδος που δεν ξερει τιποτα για τιποτα και ομως λειτουργουμε και φερομαστε σαν να ξερουμε τα παντα,γιαυτο οι "επιστημονες" - "παντογνωστες" θα ταπεινωθουν,οι τελευταιοι θα γινουν πρωτοι,οι ανοητοι και οι μωροι θα γινουν οι αρχοντες μονο και μονο γιατι ποτε δεν το θελησαν.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαφανίστηκαν όλοι την ίδια ώρα πάντως...περίεργο!

Eντελώς μεταφυσικό. Γιατί τίποτα σ' αυτό το θρεντ δεν είναι τυχαίο.

Δημοσ.

Να δεις που θα κάνανε το meeting!

Τώρα μου βάζεις δύσκολα γιατί όπως είπα σταμάτησα να διαβάζω στη δεύτερη σελίδα  :mellow:

Δημοσ.

Τώρα μου βάζεις δύσκολα γιατί όπως είπα σταμάτησα να διαβάζω στη δεύτερη σελίδα  :mellow:

Έπεσε η ιδέα να γίνει ένα meeting όσων πιστεύουν σε τέτοια πράγματα, αλλά μάλλον μόνο οι Αθηναίοι θα μπορέσουν να πάνε..:)

(Να το διαβάσεις όμως, έχει ενδιαφέρον! :P )

Δημοσ.

Πάλι για μένα λέτε ρε; Aυτό το θρεντ ανήκει στο νίκοτς.. πάμε μαέστρο!

Μισό λίγο νίκοτς, να απαντήσω στις παραθέσεις και μετά έχεις όλο το θρεντ δικό σου.

Πες τα ρε άνθρωπε.

Σε βλέπω!

Υποθέτεις. Ο Κοstasspil είναι ήσυχο παιδί.

Μπερδεγουέη τελικά, είδε τον spil και νόμιζε πως ήμουν εγώ. Eιλικρινά δεν ξέρω πώς της ήρθε  :wacko:

Οφφ τοπικ, εγω ευτυχώς παρέα με πνεύματα δεν κάνω.

Δεν διάβασα τίποτα, αλλά έκανα 8 σελίδες για να βρω TriLoBiTe. Aπλα απογοήτευση το σημερινό βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

(Να το διαβάσεις όμως, έχει ενδιαφέρον! :P )

Εννοείται, πήγε για αποθήκευση για το φόβο των Ιουδαίων. Μόλις μου περάσει η συγκίνηση θα το τιμήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται, πήγε για αποθήκευση για το φόβο των Ιουδαίων. Μόλις μου περάσει η συγκίνηση θα το τιμήσω.

Δε νομίζω να σβηστεί, ήταν όλοι κύριοι (και κυρίες)! :P

Δημοσ.

Δε νομίζω να σβηστεί

Ούτε εγώ, αλλά θα σου πω κάτι που το έχω ακούσει από τον Lucifer τον ίδιο. Ποτέ δεν ξέρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Με τίποτα.

Δεν είναι κάτι που το θέλω κι εγώ ο ίδιος, είναι όμως κάτι που διέβλεψα ερχόμενος σε επαφή με ανώτερες δυνάμεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...