Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην αρχίσετε να κοροιδεύετε και κλειδώσουν το θέμα, please

Δεν πιστευω αυτο να ειναι μπηχτη για τον τριλοβιτη

• Like 1
Δημοσ.

μην αρχίσετε να κοροιδεύετε και κλειδώσουν το θέμα, please

Η πλειοψηφία κοροϊδεύει τέτοια θέματα, ειδικά εδώ μέσα! Επίσης "κοροϊδεύει" (ή μας βλέπει με μια συμπόνια ας το πούμε) εμάς που πιστεύουμε, ή έστω αφήνουμε ανοιχτό ένα ενδεχόμενο! Για μένα, τι πιο λογικό αν δεν ξέρεις να αφήνεις ένα ενδεχόμενο ανοιχτό!

Εκεί που πάσχει η απόδειξη σε αυτά τα θέματα είναι ότι δεν έχουμε βρει τρόπο να τα επαναλάβουμε εργαστηριακά, όπως έχουν μάθει να δουλεύουν οι επιστήμονες. Πιστεύω θα βρεθεί τρόπος!

δεν τον ξέρω τον κύριο τρολοβίτη

για όλους το λέω

Πιστεύω να σου ξέφυγε...:P

Δημοσ.

παιδιά , θυμάστε που είχα γράψει για μια εμπειρία μου που είχα μια επίσκεψη απο μια σκοτεινή φιγούρα με δύο άλλες (η μία έσκυψε δίπλα μου σα να προσευχόταν) που μου είχε πει "α φοβάσαι ε?" ξενερωμένος και έφυγε? που ένιωσα οτι θα πεθάνω και δεν μπορούσα να κουνηθώ?
ε τότε είχα ζητήσει να έρθει. Το σκεφτόμουν έντονα μέρα νύχτα , δεν έκανα κάποιο ξόρκι και δεν δοκίμασα κάτι 
απλά δεν το είχα πει τότε κ είπα να το πω τώρα γιατι αυτό που βγάζει η αναζήτηση μου είναι πως δεν χρειάζονται ξόρκια και συνταγές για να γίνει κάτι , μόνοι μας το δημιουργούμε , πλάθουμε το σύμπαν με τις παλάμες μας σαν πλαστελίνη 
είμαστε μικροί θεοί 
έχουμε την δύναμη , αρκεί να το ξεκλειδώσουμε μέσα μας 

αυτό πιστεύω. 

• Like 2
Δημοσ.

χαχα το έγραψα για πλάκα επειδή υποθέτω ότι αυτός ο τύπος τα τρολάρει όλα(άκου πως μιλώ στην ηλικία μου)

Ειναι ωραιος τύπος ο τριλοβιτης. :-D Kαι εχει και αδυναμια στον Φλαουτιστα :-D

• Like 2
Δημοσ.

χαχα το έγραψα για πλάκα επειδή υποθέτω ότι αυτός ο τύπος τα τρολάρει όλα(άκου πως μιλώ στην ηλικία μου)

Λάθος εντύπωση έχεις, θα μπει να σε διαψεύσει πιστεύω!

(Ποια ηλικία σου; Μήπως είσαι για το δίπλα τόπικ με τις ώριμες;; :P )

Δημοσ.

Ολα αυτα τα μεταφυσικα, παραδεισος, κολαση μετενσαρκωση προερχονται απο το φοβο του ανθρωπου για τον θανατο.

Δεν μπορει ο ανθρωπος να αποδεχτει πως μετα τον θανατο παπαλα. Θα γινει τροφη για τα σκουληκια και τιποτα αλλο...

Ετσι εφευραμε τα παραμυθακια....

• Like 2
Δημοσ.

Ολα αυτα τα μεταφυσικα, παραδεισος, κολαση μετενσαρκωση προερχονται απο το φοβο του ανθρωπου για τον θανατο.

Δεν μπορει ο ανθρωπος να αποδεχτει πως μετα τον θανατο παπαλα. Θα γινει τροφη για τα σκουληκια και τιποτα αλλο...

Ετσι εφευρεσαμε τα παραμυθακια....

Που και που όμως συμβαίνουν κάτι περίεργα, ειδικά στο θέμα της μετενσάρκωσης, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι!

Δημοσ.

Αυτό περί φόβου το δέχομαι ότι έχει μια βάση... από την άλλη γιατί να μην ισχύει και το αντίθετο; κάποιοι να φοβούνται ότι έαν υπάρχει παράδεισος οι πράξεις τους θα έχουν συνέπειες; και νομίζω ότι μας λείπει η διάσταση της φυσικής.. το εξετάζουμε αυστηρά από βιολογική σκοπιά το πράγμα.. αν υπάρχουν άλλες διαστάσεις; και πολλά άλλα αν τα οποία πηγάζουν από τη φυσική; και όλα αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα; Το καλύτερο θα ήταν να μελετηθούν τα παράδοξα και όχι να πετάμε την καραμέλα ο εγέφαλος τα παίζει όταν πεθαίνεις και για αυτόι μεταθανάτιες εμπειρίες δεν είναι αξιόπιστες κτλ

Δημοσ.

πάλι λάθος το έγραψες

είναι το πώς νιώθει ο καθένας

εγώ αισθάνομαι ότι όλα είναι ψεύτικα, ότι ζούμε σε ένα ψέμα

αλλά το μικρό ανθρώπινο μυαλό μου δεν μπορεί να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο ώστε να εξηγήσει τι είναι αυτό που υπάρχει

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA

ας ακουσουμε ολοι αυτο ενω συζηταμε.. :P

Κομματάρα!

Ωραίο τοπικ, ξαφνιάζομαι που δεν το άνοιξε ο Vapir. Εγω ειμαι αυτό που λένε αγνωστικιστής. Τείνω βασικά στην επιστήμη αλλα αφήνω ενα μικρό παραθυράκι ανοιχτό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...