Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα και εγω μια εμπειρια πριν μια δεκαετια..ο μονος λογος που δεν πηγα σε γιατρουλη ειναι το γεγονος οτι δεν ημουν μονη μου οταν συνεβη. :) 

Δεν το βαπτιζω..απλα δεν εχει εξηγηση. Δεν μπορω να την πω βαριεμαι να με δουλευει ολο το insomnia για κανενα μηνα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα και εγω μια εμπειρια πριν μια δεκαετια..ο μονος λογος που δεν πηγα σε γιατρουλη ειναι το γεγονος οτι δεν ημουν μονη μου οταν συνεβη. :)

Δεν το βαπτιζω..απλα δεν εχει εξηγηση. Δεν μπορω να την πω βαριεμαι να με δουλευει ολο το insomnia για κανενα μηνα :P

Κάνε όπως με τη φωτογραφία, άστο για 5 λεπτά και σβήστο! :P

• Like 2
Δημοσ.

Οκ δεν πιεσα με το ετσι θελω να πει.. 

(πες πες πες πες πες)

Προφανώς κάποιος είχε πεθάνει (βίαια?) σε εκείνο το σπίτι, γι' αυτό του είπε ο παππούς να μην ξαναπατήσει.

Όσο για fora, υπάρχει και το www.metafysiko.gr

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι εθισμένος αυτη τη στιγμή σε τέτοιες ιστορίες. Έλα πες τη. Έλα έλα έλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλά αφορμές ψάχνουν όλοι εδώ μέσα.

Αλλά κι εσένα τι σε νοιάζει; Σε ξέρουν προσωπικά;

Ριχ΄το.

Δημοσ.

Προφανώς κάποιος είχε πεθάνει (βίαια?) σε εκείνο το σπίτι, γι' αυτό του είπε ο παππούς να μην ξαναπατήσει.

Όσο για fora, υπάρχει και το www.metafysiko.gr

Πολυ εξυπνη σκεψη ,αλλα δεν ηταν αυτο.  :)

Δημοσ.

Καλα αν αρχίσουμε να λεμε ιστορίες θα πω και εγω μια "ήπια".

Πολυ εξυπνη σκεψη ,αλλα δεν ηταν αυτο. :)

Για μάγισσα την κόβω.

Δημοσ.

Έλα ρε μην μας το χαλάς τώρα. Θέλουμε ιστορία και υποσχόμαστε να μην σε κοροιδέψουμε.

Δημοσ.

Πολυ εξυπνη σκεψη ,αλλα δεν ηταν αυτο.  :)

Ε πες μας τι προκαλούσε την δυσφορία... σε τέτοιες περίπτωσεις συνήθως κάποιο πνεύμα φταίει.

Δημοσ.

Τί ενδιαφέρον έχει αυτό το πράμα? Ότι ο εγκέφαλος ενός έκανε πουλάκια που του φαινόντουσαν τόσο ρεαλιστικά που πείστικε πως ήταν πραγματικά? Και αντε πες ότι υπάρχει και η πιθανότητα να ήταν. Απ την στιγμή που υπάρχει η σοβαρή και τεκμηριωμένη πιθανότητα να μην ήταν τι το σκαλίζει και το μας το κοπανάει ως απόδειξη που τον έπεισε?

Ε sorry τώρα αλλά αν οι μεταθανάτιες εμπειρίες είναι αξιόπιστες τότε είναι αξιόπιστες και οι εμπειρίες των σχιζοφρενών. Που ξέρεις δηλαδή ότι αυτοί είναι οι τρελοί?

Τώρα ως προς το ερώτημά σου γιατί υπερτερεί ο φόβος της ανυπαρξίας από τον φόβο της κόλασης είναι επειδή θες να έχεις μια ελπίδα να μην γίνεις σκουλικοτροφή. Επίσης οι περισσότεροι πιστεύουν πως τελικά θα πάνε παράδεισο επειδή καταβάθος είναι καλοί κτλ.

όχι όχι, αν είχες εσύ τέτοια εμπειρία ή κάποιος άλλος ρίξτε την και δεν θα σας κοροιδέψουμε.

Μπορεί να μην μεγαλώνει το κίνημα της αθείας λόγω τρεντοσύνης αλλά επειδή οι κοινωνίες εξελίσσονται και μορφώνονται σε μεγαλύτερα ποσοστά. Κάποτε π.χ. ήταν απαγορευμένο και το σεξ και όταν άρχισε η σεξουαλική απελευθέρωση, οι πρώτοι πιο απελευθερωμένοι μπορεί να κατηγορούνταν ως τρέντουλες και παρασυρμένοι απ την μόδα της εποχής.

Όπως και να χει οι θρησκείες που έχουμε είναι απαρχαιωμένες και γελοίες. Και να θες να πιστέψεις σε κάτι δεν μπορείς γιατί πρέπει να είσαι είτε 10χρονο είτε 80χρονος. Απ όπου να τις πιάσεις βρωμάνε. Χρειάζονται update άμεσα πριν χάσουν κι άλλους fans.

Eχει ενδιαφερον λογω της ιδιοτητας του.. 

Εγινε και κινημα η αθεια ? :D δεν θα αντιπαρατεθω στο θεμα της θρησκειας γιατι οπως ειπα παραπανω δεν ειναι κατι που μπορω να σου αποδειξω εχει να κανει με τα βιωματα μου , τις προσωπικες μου αναζητησεις και τις πεποιθησεις μου. 

Το να αποκαλουμε καποιον σχιζοφρενη και τρελο δεν ειναι επιχειρημα.

Δημοσ.

Για μάγισσα την κόβω.

Παίζει κι αυτό...

Αν κάνεις τελετές/μάγια, δεν ξέρεις τι μπορεί να προ(σ)καλέσεις. Κι αν σου κατσικωθεί, άντε να το διώξεις μετά... άρα ξαναγυρνάμε σε αυτό που είπα αρχικά. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...