benign Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλα αν αρχίσουμε να λεμε ιστορίες θα πω και εγω μια "ήπια". Για μάγισσα την κόβω. Οπως ειπα , ''no comment''. Μονο αν βρεθουμε καποια στιγμη μια παρεα για καφε,θα τα πουμε. Δεν εχει νοημα να σας γραψω εδω τι ηταν, γιατι o καθε ακυρος,ημιμαθης που ζητημα ειναι αν εχει φυγει απο την γειτονια του λιγο παραπερα η αν εχει διαβασει πανω απο 5 βιβλια μη σχολικα στην ζωη του,με 20-30-40,χρονια μιας μετριας ζωης απο καθε αποψη θα αναμασησει τις ιδεες που πιστευει,χωρις ο διος προσωπικα να εχει ερευνησει το παραμικρο.Μεχρι και ο Μητσος ο περιπτερας θα ''μας την πει.'' Καλη συζητηση ,δεν εχω κατι παραπανω να προσθεσω στο θεμα,οταν και αν βρεθουμε θα σας πω και αυτο και αλλα. 1
φραμπάλα Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν είμαι φυσικός δυστυχώς, αλλά η κβαντομηχανική κάποια στιγμή θα αποδείξει κάτι που θα μας σοκάρει.
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Eχει ενδιαφερον λογω της ιδιοτητας του.. Πράγματι αυτό έχει ενδιαφέρον. Πώς τα παιχνίδια του μυαλού μπορούν να παρασύρουν ακόμα και λογικούς ανθρώπους. Φαντάσου πόσο ρεαλιστικό θα ήταν. Εγινε και κινημα η αθεια ? δεν θα αντιπαρατεθω στο θεμα της θρησκειας γιατι οπως ειπα παραπανω δεν ειναι κατι που μπορω να σου αποδειξω εχει να κανει με τα βιωματα μου , τις προσωπικες μου αναζητησεις και τις πεποιθησεις μου. Κίνημα δεν ξέρω αλλά αναφέθηκα στο ρεύμα που είπες πως υπάρχει. Ειδικά σε προχωρημένες κοινωνίες είναι αρκετά έντονο. π.χ. στην Αυστραλία το 20% δηλώνουν άθεοι. Το να αποκαλουμε καποιον σχιζοφρενη και τρελο δεν ειναι επιχειρημα. Δεν με κατάλαβες. Λέω πως ήδη αποκαλούμε κάποιους τρελούς και σχιζοφρενείς. Αυτούς στα τρελοκομεία που λένε ότι βλέπουν διάφορα. Ε αυτός που λέει επίσης ότι είδε διάφορα και μάλιστα σε φάση που ο εγκέφαλός του δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση γιατί να τον θεωρήσουμε ως αξιόπιστο μάρτυρα? Ρίξε όμως τώρα το story να γουστάρουμε. 1
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Οπως ειπα , ''no comment''. Μονο αν βρεθουμε καποια στιγμη μια παρεα για καφε,θα τα πουμε. Δεν εχει νοημα να σας γραψω εδω τι ηταν, γιατι o καθε ακυρος,ημιμαθης που ζητημα ειναι αν εχει φυγει απο την γειτονια του λιγο παραπερα η αν εχει διαβασει πανω απο 5 βιβλια μη σχολικα στην ζωη του,με 20-30-40,χρονια μιας μετριας ζωης απο καθε αποψη θα αναμασησει τις ιδεες που πιστευει,χωρις ο διος προσωπικα να εχει ερευνησει το παραμικρο.Μεχρι και ο Μητσος ο περιπτερας θα ''μας την πει.'' Καλη συζητηση ,δεν εχω κατι παραπανω να προσθεσω στο θεμα,οταν και αν βρεθουμε θα σας πω και αυτο και αλλα. Fair enough sir. 1
φραμπάλα Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Οπως ειπα , ''no comment''. Μονο αν βρεθουμε καποια στιγμη μια παρεα για καφε,θα τα πουμε. Δεν εχει νοημα να σας γραψω εδω τι ηταν, γιατι o καθε ακυρος,ημιμαθης που ζητημα ειναι αν εχει φυγει απο την γειτονια του λιγο παραπερα η αν εχει διαβασει πανω απο 5 βιβλια μη σχολικα στην ζωη του,με 20-30-40,χρονια μιας μετριας ζωης απο καθε αποψη θα αναμασησει τις ιδεες που πιστευει,χωρις ο διος προσωπικα να εχει ερευνησει το παραμικρο.Μεχρι και ο Μητσος ο περιπτερας θα ''μας την πει.'' Καλη συζητηση ,δεν εχω κατι παραπανω να προσθεσω στο θεμα,οταν και αν βρεθουμε θα σας πω και αυτο και αλλα. συμφωνώ 1
anwnymh29 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 To μονο που θα πω για εμενα ειναι οτι δεν τρομαξα τοσο πολυ , δεν ενιωσα απειλη παρα μονο ξαφνιαστηκα παρα πολυ! Δεν ξερω γιατι συνεβη , δεν το εχω ψαξει , θα ηθελα να το αναφερω σε καποιο μεταφυσικο φορουμ καποια στιγμη , αλλα δεν νομιζω να βγει καποια ακρη.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πάλι για μένα λέτε ρε; Aυτό το θρεντ ανήκει στο νίκοτς.. πάμε μαέστρο! Μισό λίγο νίκοτς, να απαντήσω στις παραθέσεις και μετά έχεις όλο το θρεντ δικό σου. Δεν πιστευω αυτο να ειναι μπηχτη για τον τριλοβιτη Πες τα ρε άνθρωπε. δεν τον ξέρω τον κύριο τρολοβίτη Σε βλέπω! υποθέτω ότι αυτός ο τύπος τα τρολάρει όλα Υποθέτεις. Ο Κοstasspil είναι ήσυχο παιδί. Λάθος εντύπωση έχεις, θα μπει να σε διαψεύσει πιστεύω! Μπερδεγουέη τελικά, είδε τον spil και νόμιζε πως ήμουν εγώ. Eιλικρινά δεν ξέρω πώς της ήρθε 1
bedazzled Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Οπως ειπα , ''no comment''. Μονο αν βρεθουμε καποια στιγμη μια παρεα για καφε,θα τα πουμε. Δεν εχει νοημα να σας γραψω εδω τι ηταν, γιατι o καθε ακυρος,ημιμαθης που ζητημα ειναι αν εχει φυγει απο την γειτονια του λιγο παραπερα η αν εχει διαβασει πανω απο 5 βιβλια μη σχολικα στην ζωη του,με 20-30-40,χρονια μιας μετριας ζωης απο καθε αποψη θα αναμασησει τις ιδεες που πιστευει,χωρις ο διος προσωπικα να εχει ερευνησει το παραμικρο.Μεχρι και ο Μητσος ο περιπτερας θα ''μας την πει.'' Καλη συζητηση ,δεν εχω κατι παραπανω να προσθεσω στο θεμα,οταν και αν βρεθουμε θα σας πω και αυτο και αλλα. Γι' αυτό είπα ότι υπάρχει το www.metafysiko.gr Μπαίνεις εκεί κάποια άλλη στιγμή και με άλλο nickname κιόλας, γράφεις την εμπειρία σου και όλα καλά. Το ότι το Insomnia έχει πολλά trolls που λένε το μακρύ τους και το κοντό τους είναι γνωστό, αλλά τι να κάνουμε... that's life.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν είμαι φυσικός δυστυχώς, αλλά η κβαντομηχανική κάποια στιγμή θα αποδείξει κάτι που θα μας σοκάρει. Από όσα (μπακαλίστικα) ξέρω ήδη έχουν βρει φοβερά πράγματα. Ότι πχ σωματίδια που επικοινώνησαν μια φορά συνεχίζουν να επικοινωνούν με κάποιο τρόπο ακόμα κι πας το καθένα στην άλλη άκρη του σύμπαντος!
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πάλι για μένα λέτε ρε; Aυτό το θρεντ ανήκει στο νίκοτς.. πάμε μαέστρο! Μισό λίγο νίκοτς, να απαντήσω στις παραθέσεις και μετά έχεις όλο το θρεντ δικό σου. Πες τα ρε άνθρωπε. Σε βλέπω! Υποθέτεις. Ο Κοstasspil είναι ήσυχο παιδί. Μπερδεγουέη τελικά, είδε τον spil και νόμιζε πως ήμουν εγώ. Eιλικρινά δεν ξέρω πώς της ήρθε Χαχαχαχα! Τρισμέγιστε!
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 To μονο που θα πω για εμενα ειναι οτι δεν τρομαξα τοσο πολυ , δεν ενιωσα απειλη παρα μονο ξαφνιαστηκα παρα πολυ! Δεν ξερω γιατι συνεβη , δεν το εχω ψαξει , θα ηθελα να το αναφερω σε καποιο μεταφυσικο φορουμ καποια στιγμη , αλλα δεν νομιζω να βγει καποια ακρη. Είμαστε και μεταφυσικό φόρουμ! (πλάκα κάνω, δεν είναι ωραίο και σωστό να πιέζεις κάποιον να πει κάτι αν δεν θέλει)
g_alkis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πάλι για μένα λέτε ρε; Aυτό το θρεντ ανήκει στο νίκοτς.. πάμε μαέστρο! Μισό λίγο νίκοτς, να απαντήσω στις παραθέσεις και μετά έχεις όλο το θρεντ δικό σου. Πες τα ρε άνθρωπε. Σε βλέπω! Υποθέτεις. Ο Κοstasspil είναι ήσυχο παιδί. Μπερδεγουέη τελικά, είδε τον spil και νόμιζε πως ήμουν εγώ. Eιλικρινά δεν ξέρω πώς της ήρθε Τι φάση;
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 To μονο που θα πω για εμενα ειναι οτι δεν τρομαξα τοσο πολυ , δεν ενιωσα απειλη παρα μονο ξαφνιαστηκα παρα πολυ! Δεν ξερω γιατι συνεβη , δεν το εχω ψαξει , θα ηθελα να το αναφερω σε καποιο μεταφυσικο φορουμ καποια στιγμη , αλλα δεν νομιζω να βγει καποια ακρη. Πες το σε μας να σου πούμε την γνώμη μας, κερδισμένη θα βγεις, που αλλού θα βρεις τόση πολυφωνία σε απόψεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις