funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Άσε που δεν είναι δίκαιο να κρατάς ένα πιθανό κομμάτι της αλήθειας μόνο για τον ευατό σου. Η γνώση πρέπει να μοιράζεται. (να δω τι άλλη μαλακία θα πω για να σε πείσω)
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τι φάση; Διάβασα τις πρώτες 2 σελίδες (δεν συνέχισα, μου σηκώθηκε από τη συγκινησιακή φόρτιση η τρίχα) και ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω. 1
anwnymh29 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Άσε που δεν είναι δίκαιο να κρατάς ένα πιθανό κομμάτι της αλήθειας μόνο για τον ευατό σου. Η γνώση πρέπει να μοιράζεται. (να δω τι άλλη μαλακία θα πω για να σε πείσω) Μου τελειωσαν τα like γαμωτο.. 1
φραμπάλα Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ο κ. Νανόπουλος εκτιμά με βάση μαθηματικές εξισώσεις, ότι είναι δυνατό να υπάρχουν δέκα εις την πεντακοσιοστή σύμπαντα, σύμφωνα με τη θεωρία της υπερσυμμετρίας (SUSY) και των υπερχορδών, η οποία προβλέπει ότι, εκτός από τις γνωστές τέσσερις «μεγάλες» διαστάσεις -τρεις του χώρου (μήκος, πλάτος, ύψος) και ο χρόνος- υπάρχουν ακόμα έξι ή επτά, που βρίσκονται «διπλωμένες» σε τρομερά μικρό χώρο, ανεβάζοντας σε 10 ή 11 τον συνολικό αριθμό των διαστάσεων. Όπως υποστηρίζει ο Έλληνας φυσικός, κάθε επιμέρους σύμπαν (μεταξύ αυτών το δικό μας) μέσα σε αυτό το πολυσύμπαν μπορεί να έχει τους δικούς του ξεχωριστούς φυσικούς νόμους, που ισχύουν μόνο σε αυτό, ενώ στα άλλα σύμπαντα οι νόμοι που τα διέπουν, μπορεί να είναι αφάνταστα διαφορετικοί ή και σχετικά παρόμοιοι, έχουν όμως οπωσδήποτε ως κοινό παρονομαστή τη βαρύτητα. Το ένα σύμπαν «γεννάει» το άλλο, μέσα σε μια αέναη διαδικασία παραγωγής συμπάντων, η οποία, όπως είπε, καταργεί την έννοια της αρχής και του τέλους του χρόνου. Τα άλλα σύμπαντα, τα οποία χαρακτήρισε φυσαλίδες της πραγματικότητας» που απαρτίζουν το πολυσύμπαν, είναι δυνατό να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Δεν απέκλεισε όμως ότι είναι πιθανώς δυνατό να γίνει μετάβαση από το ένα σύμπαν στο άλλο. Άσε που δεν είναι δίκαιο να κρατάς ένα πιθανό κομμάτι της αλήθειας μόνο για τον ευατό σου. Η γνώση πρέπει να μοιράζεται. (να δω τι άλλη μαλακία θα πω για να σε πείσω) it's a trap!μην πεις ανώνυμη! στείλτο σε pm μόνο στους πιστούς! 1
φραμπάλα Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το σύμπαν που βλέπουμε (της ορατής ύλης) και το οποίο έχει ηλικία 13,7 δισεκατομμυρίων ετών, δεν είναι παρά το 4%, καθώς το υπόλοιπο είναι αόρατο, αποτελούμενο κατά 23% από «σκοτεινή ύλη» και 73% από «σκοτεινή ενέργεια». Υπολογίζεται ότι μόνο στο δικό μας σύμπαν υπάρχουν περίπου 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες και κάθε ένας από αυτούς έχει περίπου 100 δισεκατομμύρια ήλιους, γύρω από τους οποίους περιφέρεται ένας τεράστιος αριθμός πλανητών.
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το σύμπαν που βλέπουμε (της ορατής ύλης) και το οποίο έχει ηλικία 13,7 δισεκατομμυρίων ετών, δεν είναι παρά το 4%, καθώς το υπόλοιπο είναι αόρατο, αποτελούμενο κατά 23% από «σκοτεινή ύλη» και 73% από «σκοτεινή ενέργεια». Υπολογίζεται ότι μόνο στο δικό μας σύμπαν υπάρχουν περίπου 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες και κάθε ένας από αυτούς έχει περίπου 100 δισεκατομμύρια ήλιους, γύρω από τους οποίους περιφέρεται ένας τεράστιος αριθμός πλανητών. Πλανήτης namek ftw.
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Να θέσω ένα άλλο ερώτημα εγώ: Πιστεύετε πως κάποτε η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει την απόλυτη αλήθεια? (Εγώ λέω ναι, ήδη τα πάμε πολύ καλά οπότε σε ν χιλιάδες χρόνια οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα είναι κτήμα του μέσου ανθρώπου. Φυσικά θα υπάρχουν ακόμα και τότε τίποτα παράξενοι που θα την βρίσκουν με μεταφυσικά και συνωμοσίες αλλά θα είναι λίγοι, γραφικοί και περιθωριακοί) 1
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Να θέσω ένα άλλο ερώτημα εγώ: Πιστεύετε πως κάποτε η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει την απόλυτη αλήθεια? (Εγώ λέω ναι, ήδη τα πάμε πολύ καλά οπότε σε ν χιλιάδες χρόνια οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα είναι κτήμα του μέσου ανθρώπου. Φυσικά θα υπάρχουν ακόμα και τότε τίποτα παράξενοι που θα την βρίσκουν με μεταφυσικά και συνωμοσίες αλλά θα είναι λίγοι και γραφικοί) Εγω πιστεύω πάντα θα υπάρχουν ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις. Ανάλογα και πόσο θα αντέξει η ανθρωπότητα βεβαια.
bluesattack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Να θέσω ένα άλλο ερώτημα εγώ: Πιστεύετε πως κάποτε η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει την απόλυτη αλήθεια? Ναι.Αρκει να την πει η τηλεοραση 1
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ναι.Αρκει να την πει η τηλεοραση Οι απόγονοι του Λιακόπουλου εννοείς.
crom251 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είμαστε και μεταφυσικό φόρουμ! (πλάκα κάνω, δεν είναι ωραίο και σωστό να πιέζεις κάποιον να πει κάτι αν δεν θέλει) Ασχετο αλλα zio πρεπει να εισαι ο ορισμος της ευγενειας... Παρακολουθω πως γραφεις εδω και 1-2 μερες και αυτο παρατηρησα. 2
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ασχετο αλλα zio πρεπει να εισαι ο ορισμος της ευγενειας... Παρακολουθω πως γραφεις εδω και 1-2 μερες και αυτο παρατηρησα. Τον εχω παρατηρήσει καιρό. Ειναι πολύ ευγενικός. Δεν τον εχω πετύχει να έχει σε αντιπαράθεση με κανέναν.
bluesattack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αυτο δεν ειναι σχεδον μεταφυσικο ? zio τι κρυβεις ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις