nivek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας εχω καπια ερωτηματα σχετικα με το paypal επειδη ο λογαριασμος μου εινε σε limited acc και επειδη δεν μπορω να βαλω την καρτα την prepaid της τραπεζας μου σκεφτηκα να κανω ενα καινουργιο λογαριασμο στο paypal με τα ιδια στοιχεια που ειχα στο παλιο λογαριασμο μου το ερωτημα μου εινε επειδη ο παλιος ο λογαριασμος που ειχα ο οποιος εινε ακομα σε limited acc και επειδι ακομα δεν τον εχω κλεισει γιατι δεν με αφηνει να τον κλεισω λογο επειδι εινε σε limited acc λετε αυτο να επηρεασει τον νεο λογαριασμο που εχω κανει;; γιατι στο νεο λογαριασμο θα προσθεσω την prepaid revolut καρτα....... απλα οτι στοιχεια ειχα στον αλλον λογαριασμο εχω βαλει τα ιδια στοιχεια και στον καινουργιο λογαριασμο ονομα τηλεφωνο κτλ οτι ειχα στον παλιο τα εχω ορισει και στον καινουργιο,.. ΄λετε να υπαρχει καπιο προβλημα;;;
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εννοείται οτι και ο νεος θα γινεις limited Γιατι ειναι ο κανονικός limited δεν μας ειπες?
nivek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 γιατι θα γινει limited΄΄;;;; αφου θα βαλω την καρτα revolut γιατι να γινει limited΄΄;;; στον παλιο ειχα την prepaid καρτα απο την τραπεζα πειραιος.. τοσο καιρο.. ο παλιος ειχε γινει limited γιατι μου εγραφε καπια πραγματα Why is my account access limited? Your account access has been limited for the following reason(s): Dec 28, 2015: EU regulations require that we collect and confirm your account information. (Your case ID for this reason is PP-004-461-371-781.) May 24, 2015: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions. και παντα καθε φορα που πηγαινα στο confirm add card οταν εβαζα την prepaid της τραπεζας πειραιος παντα μου ελεγε οτι ειμε σε Limited acc
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γιατι δεν μπορείς να τρολαρεις ολο τον κόσμο και το παυπαλ 1
nivek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 απλα σε ρωτησα φιλε αν θα εχω προβληματα αν δεν μπορεις να βοηθησεις εχει καλος το ερωτημα μου εινε επειδη ο παλιος ο λογαριασμος που ειχα ο οποιος εινε ακομα σε limited acc και επειδι ακομα δεν τον εχω κλεισει γιατι δεν με αφηνει να τον κλεισω λογο επειδι εινε σε limited acc λετε αυτο να επηρεασει τον νεο λογαριασμο που εχω κανει;; γιατι στο νεο λογαριασμο θα προσθεσω την prepaid revolut καρτα....... απλα οτι στοιχεια ειχα στον αλλον λογαριασμο εχω βαλει τα ιδια στοιχεια και στον καινουργιο λογαριασμο ονομα τηλεφωνο κτλ οτι ειχα στον παλιο τα εχω ορισει και στον καινουργιο,.. ΄λετε να υπαρχει καπιο προβλημα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα