Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα κουτάβι συντροφιάς καθαρόαιμο. Πατσαβουράκι εν ολίγης. Μικρό και τριχωτό σαν χιονομπαλάκι. Ακούω και διαβάζω διάφορα αρνητικά για πετ σοπ από θέμα μορφολογίας και υγείας των κουταβιών γι'αυτο αν γίνεται θέλω να αποφύγω την αγορά από κει. Από εκτροφεία ακούω καλά λόγια γενικά. Πετ σοπ δεν έχει εδω που μένω οπότε θα χρειαστεί να ψάξω σε άλλη πόλη. Εκτροφεία το ίδιο. Έχει να προτείνει κανείς που γνωρίζει επι του θέματος κάτι όσον αφορά το σωστό πετ σοπ / εκτροφείο?

Οι ράτσες που ψάχνω είναι κυρίως πεκινουά - μαλτέζ- west highland terrier - σιχ τσου. Να είναι τριχωτά/χνουδωτά οπωσδήποτε. Και ίσως κάποια παρόμοια. Κατά προτίμηση σε λογικές τιμές. Επίσης, σαν τελευταία λύση θα ψάξω να βρω κάποιο απο τα παραπάνω για χάρισμα (δύσκολο).

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Thanks , εχω τσεκάρει τέτοια αλλα δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο. Και ειμαι κάπως επιφυλακτικός ως προς την μορφολογία των κουταβιών. Σαν τελευταία λύση παντως θα στραφώ προς τα εκει, αν δεν βρω να αγοράσω.

Δημοσ.

κοιτά κ χαρακτηρα γιατί μαλτεζ πχ μ γουεστι μέρα μ τη νύχτα.αν μπορείς ψαξε το μόνο μέσω εκτροφεων.στα πετ σοπ το θέμα είναι κορώνα γράμματα ν σ βγει οκ το κουταβάκι.η ταλαιπωρία π περνάνε είναι απίστευτη.

• Like 2
Δημοσ.

Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα κουτάβι συντροφιάς καθαρόαιμο. Πατσαβουράκι εν ολίγης. Μικρό και τριχωτό σαν χιονομπαλάκι. Ακούω και διαβάζω διάφορα αρνητικά για πετ σοπ από θέμα μορφολογίας και υγείας των κουταβιών γι'αυτο αν γίνεται θέλω να αποφύγω την αγορά από κει. Από εκτροφεία ακούω καλά λόγια γενικά. Πετ σοπ δεν έχει εδω που μένω οπότε θα χρειαστεί να ψάξω σε άλλη πόλη. Εκτροφεία το ίδιο. Έχει να προτείνει κανείς που γνωρίζει επι του θέματος κάτι όσον αφορά το σωστό πετ σοπ / εκτροφείο?

Οι ράτσες που ψάχνω είναι κυρίως πεκινουά - μαλτέζ- west highland terrier - σιχ τσου. Να είναι τριχωτά/χνουδωτά οπωσδήποτε. Και ίσως κάποια παρόμοια. Κατά προτίμηση σε λογικές τιμές. Επίσης, σαν τελευταία λύση θα ψάξω να βρω κάποιο απο τα παραπάνω για χάρισμα (δύσκολο).

Οχι οτι μετανιωσα ποτε που πηρα σκυλο,αλλα ειναι το ιδιο δεσμευτικο με το να εχεις ενα παιδι,αντε μια ιδεα λιγοτερο,αυτο βεβαια το συνειδητοποιεις ετεροχρονισμενα,σκεψου λοιπον.

• Like 3
Δημοσ.

κοιτά κ χαρακτηρα γιατί μαλτεζ πχ μ γουεστι μέρα μ τη νύχτα.αν μπορείς ψαξε το μόνο μέσω εκτροφεων.στα πετ σοπ το θέμα είναι κορώνα γράμματα ν σ βγει οκ το κουταβάκι.η ταλαιπωρία π περνάνε είναι απίστευτη.

Ναι θα κοιτάξω και αυτό διότι παίζει ρόλο. Δυστυχώς τα πετ σοπ ειναι ρίσκο. Έχει μια γνωστή μου ένα west και το λατρεύω. Με μαλτέζ δεν εχω εμπειρία.

Οχι οτι μετανιωσα ποτε που πηρα σκυλο,αλλα ειναι το ιδιο δεσμευτικο με το να εχεις ενα παιδι,αντε μια ιδεα λιγοτερο,αυτο βεβαια το συνειδητοποιεις ετεροχρονισμενα,σκεψου λοιπον.

Ναι όντως. Δεσμεύεσαι. Εχω χάσει 3 σκυλιά έως τωρα. Τα δυο απο γηρατειά και το ένα απο ατύχημα (ή φόνο) δεν ειναι sure. Τωρα εχω ένα εν ζωή έξω στην αυλή.

Δημοσ.

Να πάρεις ένα σκυλάκι από καταφύγιο αδέσποτων θα έλεγα. Μπορεί να μην είναι τόσο όμορφα όπως αυτά που είναι ράτσας αλλά θα βλέπεις κάθε μέρα στο βλέμμα τους πόσο σε εκτιμάνε! :)

Και βέβαια είναι κι αυτό που λέει ο Anastazio, μεγάλη δέσμευση το σκυλί. Πάνω από μια μέρα δεν μπορείς να λείψεις εκτός αν αγγαρέψεις κάποιον!

• Like 6
Δημοσ.

Να πάρεις ένα σκυλάκι από καταφύγιο αδέσποτων θα έλεγα. Μπορεί να μην είναι τόσο όμορφα όπως αυτά που είναι ράτσας αλλά θα βλέπεις κάθε μέρα στο βλέμμα τους πόσο σε εκτιμάνε! :)

Και βέβαια είναι κι αυτό που λέει ο Anastazio, μεγάλη δέσμευση το σκυλί. Πάνω από μια μέρα δεν μπορείς να λείψεις εκτός αν αγγαρέψεις κάποιον!

Λογικό αυτό που λες αλλα θέλω καθαρόαιμο. Ειναι δέσμευση τα άτιμα. Ειδικά με τόση "σύντομη" ζωή. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι και η αυλη για μενα ενα σημαντικο θεμα,ακομα και για τα πολυ μικρα σκυλια,στο δικο μου διαμερισμα υπαρχει στρατιωτικη πειθαρχια,ο σκυλος μετακινειται μονο στα τετραγωνικα που του επιτρεπω χωρις καν να τον εχω με φραχτες κλουβια και λοιπα,απλα ετσι τα συμφωνισαμε μετα απο χρονια συμβιωσης :D αλλα οταν τον πηγαινω σε φιλους που εχουν σπιτια με αυλη τον χαιρομαι απιστευτα που τον βλεπω χαρουμενο να γυροφερνει να σκαβει να μαλακιζεται να ειναι πραγματικο σκυλι δηλαδη!και ειναι μικρο(γαλλικο)!Τα σκυλια θεωρω οτι δεν πρεπει να ζουν σε διαμερισματα...τεσπα πολυ offtopic!

Δημοσ.

παιδιά δύστυχος τα σκυλιά αγνώστου γενναίο λογικού δέντρου είναι λίγο ρίσκο (δύστυχος υπάρχει και αυτή η άποψη)γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να βγάλει από άποψη υγείας,χαρακτήρα και αλλα που βαριέμαι να αναλύσω τώρα...καλό θα είναι να κοιτάξεις ο εκτροφέας να δίνει κόκκινα pedigree..

Δημοσ.

Ευτυχώς μένω σε μονοκατοικία και αν και θα τον εχω στο σπίτι θα τον βγάζω και στον κήπο. Θα του μάθω φυσικά με τον καιρό να ξέρει που να κάνει την ανάγκη του.

παιδιά δύστυχος τα σκυλιά αγνώστου γενναίο λογικού δέντρου είναι λίγο ρίσκο (δύστυχος υπάρχει και αυτή η άποψη)γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να βγάλει από άποψη υγείας,χαρακτήρα και αλλα που βαριέμαι να αναλύσω τώρα...καλό θα είναι να κοιτάξεις ο εκτροφέας να δίνει κόκκινα pedigree..

Ναι ισχύει

Γιατί θες απαραίτητα να είναι καθαρόαιμο;

Απλά προτιμώ τα pure.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...