DMarshall Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σας Ειμαι 22 και προσφατα χωρισμενος... Πως μπορω να βρω τροπους για να μην την σκεφτομαι? Να μην σκεφτομαι οτι μπορει να παει με αλλον? Εχω την σχολη μου που τελειωνω φετος και πρεπει να διαβασω.. Παω και τρεχω... Αλλα και παλι μιζεριαζω... Καμια συμβουλη παιδια?? Σας ευχαριστω... Υστερογραφο... θα βρω ποτε καμια που να δινεται 100% οπως δινομαι και εγω??...
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Υποθέτω σε χώρισε εκείνη αλλιώς δεν θα μιζεριαζες τόσο. Σου προτείνω να επικεντρωθείς στην σχολή και να βρεις κάποιο χομπυ να εξασκήσεις. Θα ξεχαστείς με τον καιρό. Χρόνο θέλει. Το να θα βρεις κάποια που να δίνεται όσο εσυ σχετικό είναι. Ο χρόνος και πάλι θα δείξει.
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σας Ειμαι 22 και προσφατα χωρισμενος... Πως μπορω να βρω τροπους για να μην την σκεφτομαι? Να μην σκεφτομαι οτι μπορει να παει με αλλον? Εχω την σχολη μου που τελειωνω φετος και πρεπει να διαβασω.. Παω και τρεχω... Αλλα και παλι μιζεριαζω... Καμια συμβουλη παιδια?? Σας ευχαριστω... Υστερογραφο... θα βρω ποτε καμια που να δινεται 100% οπως δινομαι και εγω??... Οι σχέσεις έχουν υποχρεωσεις ρε φιλε .... εχω και εγω στη δουλεια μου παντρεμενους ολο για τις υποχρεωσεις τους μιλανε απο το πρωι ως το βραδυ αντε να παρω αδεια να ξαφανιστω απο το γραφειο να μην τους ακουω να πουμε. ΥΓ Ειναι η καλυτερη φαση να εισαι σινγκλ. 1
al3xis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και με αλλον θα παει και με αλλη θα πας.. Ποσα χρονια εισασταν μαζι; Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος(και οι φιλοι). Να βγαινεις εξω, να τρεχεις και σε 2-3 μηνες θα σου φαινεται ενας παλιος μακρυνος εφιαλτης 1
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και οι φιλοι ναι.... αφου τους θυμηθεις μετα απο 2 χρονια σχέσης ενω μέχρι τοτε τους ειχες κλασμένους. Συμφωνω και οι φιλοι βεβαιως. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 βρισκεις έναν απαισιο για να ισορροπήσει το καρμα
girologos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 έχει πληγωθεί ο εγωισμός σου! ΥΓ:προχωρά μπροστά ,μικρός εισαι ...
SOADNICK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σας Ειμαι 22 και προσφατα χωρισμενος... Πως μπορω να βρω τροπους για να μην την σκεφτομαι? Να μην σκεφτομαι οτι μπορει να παει με αλλον? Εχω την σχολη μου που τελειωνω φετος και πρεπει να διαβασω.. Παω και τρεχω... Αλλα και παλι μιζεριαζω... Καμια συμβουλη παιδια?? Σας ευχαριστω... Υστερογραφο... θα βρω ποτε καμια που να δινεται 100% οπως δινομαι και εγω??... WoW
girologos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σας Ειμαι 22 και προσφατα χωρισμενος... Πως μπορω να βρω τροπους για να μην την σκεφτομαι? Να μην σκεφτομαι οτι μπορει να παει με αλλον? Εχω την σχολη μου που τελειωνω φετος και πρεπει να διαβασω.. Παω και τρεχω... Αλλα και παλι μιζεριαζω... Καμια συμβουλη παιδια?? Σας ευχαριστω... Υστερογραφο... θα βρω ποτε καμια που να δινεται 100% οπως δινομαι και εγω??... την απάντηση την έδωσες μόνο σου ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ 100% γιατί μετά μας θεωρούν δεδομένους και μας βαριούνται εύκολα!!!! 2
palawiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Να σκέφτεσαι πάντα ότι η επόμενη θα είναι καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις