Iris_89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Step 1: Turn your love into hate Step 2: Kick her in the p**** Step 3: Profit Για να μιλήσω σοβαρά, ασχολείσου με άλλα πράγματα, επικεντρώσου σε χόμπυ και θα κάνει τον κύκλο του, μημ ανησυχείς. Και μη μένεις μέσα, βγες έξω!!! 1
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω να σου πω,δε μου εχει τυχει Ολοι ηταν σκραπες and they took what they deserved )
Eleni30STM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 εαν εχεις χρηματα, κανε ταξιδια. Πραγματικα, θα ξεχαστεις.
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εγω παλι δεν μπορω να ξεπερασω το γεγονος οτι ασχοληθηκα μαζι τους. Ειναι αυτο που λενε, βλεπω κανεναν πρωην μου κ αναρωτιεμαι "ληγμενα επαιρνα;" Ή το αλλο ειναι πολυ πετυχημενο Βλεπω κανεναν πρωην κ σκεφτομαι "Φιου, φτηνα τη γλιτωσα!!"
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 εαν έχεις χρηματα, πηγαινε Σιγκαπουρη ή Βουλγαρια για σεξοτουρσμο.Πραγματικα, θα ξεχαστεις. 1
tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 γραψτην στα @@ σου. εισαι καλυτερος και σου αξιζει κατι καλυτερο
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πάρε μασάζ με happy ending. χαχαχαχα αυτο σκεφτομουν να γραψω μολις τωρα ποσο τυπος εισαι! 1
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Sorry για το οφ τοπικ αλλα επειδη ειδα οτι γραφτηκες σημερα. . . Ειπες κατσε να ρωτησω στο διαδικτυο πως να ξεπερασω την πρωην μου κ κατεληξες στο ινσομνια; 3
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 εαν έχεις χρηματα, πηγαινε Σιγκαπουρη ή Βουλγαρια για σεξοτουρσμο.Πραγματικα, θα ξεχαστεις. Και Ταϊλάνδη. Αρκεί να προσέχει τα lady boys. 1
bedazzled Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Sorry για το οφ τοπικ αλλα εοειδη ειδα οτι γραφτηκες σημερα. . . Ειπες κατσε να ρωτησω στο διαδικτυο πως να ξεπερασω την πρωην μου κ κατεληξες στο ινσομνια; Έτσι. Το Insomnia είναι το go-to site για πάσης φύσεως προβληματισμό!
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 σταβι λες να είναι κάνας πρώην σου και αυτός ? 3
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά δεν ξερω τι ειναι χειρότερο Να σκεφτεσαι οτι ασχοληθηκες με καποιον που δεν αξιζε την προσοχη σου ή να σκεφτεσαι οτι καταφερες να χασεις εναν καταπληκτικο ανθρωπο
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Sorry για το οφ τοπικ αλλα εοειδη ειδα οτι γραφτηκες σημερα. . . Ειπες κατσε να ρωτησω στο διαδικτυο πως να ξεπερασω την πρωην μου κ κατεληξες στο ινσομνια; Μπα, κανένας γνωστός θαμώνας θα είναι που έκανε δεύτερο account γιατί ντρέπεται να ποστάρει με το κανονικό του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις