Προς το περιεχόμενο

lg g4 vs mi4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε σε τι υπερτερεί το ένα απο το άλλο και αν θα άξιζε να δώσω αυτά τα χρήματα παραπάνω..η χρήση μου δεν είναι και πολύ απαιτητική!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καταρχάς θεωρώ το λογισμικό του G4 διαμάντι. Το LG G4, έχει σαφώς καλύτερη οθόνη (κατά εμέ), παίρνει Card Slot, είναι του 2015 (θα πάρει σίγουρα Marshmallow) και τέλος, πιστεύω πως έχει σαφώς καλύτερη κάμερα. 

Δημοσ.

Δηλαδή αξίζει να δώσω αυτά τα 200€ παραπάνω!!

Δεδομένου ότι θεωρείται (και είναι) value for money επιλογή (για επιλογές από εντός Ελλάδος), ναι φυσικά. Τώρα αν σου περισσεύουν ... πάντως διαφορές μεταξύ των δυο υπάρχουν. 

Δημοσ.

Δεν μου περισσεύουν γιααυτο ρωτάω αλλιώς θα έπαιρνα κατευθείαν g4!!

Το θέμα είναι αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές να κνω υπομονή!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αν οι διαφορές είναι μεγάλες ή μικρές, εξαρτάται από τα δικά μας στάνταρ για ένα smartphone. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις, κανείς δεν μπορεί να σου λύσει το δίλημμα της απόφασης 100%. Οι διαφορές υπάρχουν, αλλά δεν είναι τεράστιες. 

Συμπαθώ την Xiaomi, αλλά συσκευή του 2014 δεν θα αγόραζα. Αν ήταν του 2015, θα το σκεφτόμουνα. 

Υ.Γ Περίμενε να πέσει το LG G4 και χτύπα το. Αυτό προτείνω. 

*EDIT Typos*

Επεξ/σία από Beerloah
Δημοσ.

Γιατί το λες έτσι για το 2014??(εννοώ θα υπάρχει κάποιο θέμα)

Πιστεύεις ότι θα πέσει η τιμή του g4 σύντομα?

Διότι θα πάρει (αν πάρει και τι θα πάρει), λιγότερες αναβαθμίσεις νεότερης έκδοσης του android, σε σχέση με το νεότερο σε έτος κατασκευής, LG G4. Η τιμή του LG G4, πριν τον Δεκέμβριο (αν δεν απατώμαι) κυμαίνονταν στα 300€ και κάτι. Έπειτα η τάση της τιμής, είχε μια ανοδική θα λέγαμε πορεία. Στις γιορτές αντί να πέσει είχε ανέβει, οπότε υπάρχει τώρα το ενδεχόμενο να γίνει το αντίστροφο (να πέσει η τιμή στα προγιορτών επίπεδά της). 

Δημοσ.

Και να μην παρει αναβαθμισεις τι εγινε; ισα ισα που θα πεσει η αποδοση του οσο βαζει καινουριες αναβαθμισεις.... για μενα μην πας στα 400 ευρω του g4 εφοσον δεν εισαι απαιτητικος και ειδικα αφου δεν σου περισσευουν τα 200ευρω εξτρα. Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου ομως στο τι θες απο ενα κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί το λες έτσι για το 2014??(εννοώ θα υπάρχει κάποιο θέμα)

Πιστεύεις ότι θα πέσει η τιμή του g4 σύντομα?

Εφόσον κοιτάς κινέζικο, κοίτα και το MEIZU-MX4-Pro... Έχει βγει προσφορά στα 200€ στο banggood.
Δημοσ.

Και να μην παρει αναβαθμισεις τι εγινε; ισα ισα που θα πεσει η αποδοση του οσο βαζει καινουριες αναβαθμισεις.... για μενα μην πας στα 400 ευρω του g4 εφοσον δεν εισαι απαιτητικος και ειδικα αφου δεν σου περισσευουν τα 200ευρω εξτρα. Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου ομως στο τι θες απο ενα κινητο.

Για εμένα το κομμάτι των αναβαθμίσεων είναι κρίσιμος παράγοντας. Πέραν αυτού, ο φίλος ρωτάει τις διαφορές μεταξύ των δυο. Οπότε, οφείλω να τονίσω το κομμάτι των αναβαθμίσεων και ας αποφασίσει έπειτα ο ίδιος. 

Δημοσ.

Εφόσον κοιτάς κινέζικο, κοίτα και το MEIZU-MX4-Pro... Έχει βγει προσφορά στα 200€ στο banggood.

εχω ακουσει οτι βγαζει καποια προβληματακια για αυτο δεν το κοιταω!!

Δημοσ.

εχω ακουσει οτι βγαζει καποια προβληματακια για αυτο δεν το κοιταω!!

Επειδή παρακολουθώ φόρουμ για το συγκεκριμένο μοντέλο, τα μόνα θέματα που έχει έχουν να κάνουν με τις ρομ
Δημοσ.

Επειδή παρακολουθώ φόρουμ για το συγκεκριμένο μοντέλο, τα μόνα θέματα που έχει έχουν να κάνουν με τις ρομ

εγω εχω ακουσει και με την ραμ οτι δεν αφηνει πολυ χωρο αδειο..

δηλαδη απο τα 3γβ με 1-2 εφαρμογες ανοιχτες την ριχνει στα 300-400μβ

Δημοσ.

Για εμένα το κομμάτι των αναβαθμίσεων είναι κρίσιμος παράγοντας. Πέραν αυτού, ο φίλος ρωτάει τις διαφορές μεταξύ των δυο. Οπότε, οφείλω να τονίσω το κομμάτι των αναβαθμίσεων και ας αποφασίσει έπειτα ο ίδιος. 

Σεβαστο, εγω πλεον οτι συσκευη παιρνω (και παιρνω μονο high end οποτε δεν τιθεται θεμα αδύναμης συσκευης να μην σηκωνει αναβαθμισεις) δεν προκειται να ξανακανω καμια αναβαθμιση γιατι δεν εχουν πλεον τιποτα ουσιαστικο να προσφερουν πχ απο κιτκατ σε lollipop και σε marshmellow, απ την αλλη μονο πτωση αποδοσης θα δεις. Προσωπικο παραδειγμα με το iphone 4s και ipad 4 , ακομα δουλευουν εννοειται αξιοπρεπεστατα για 4-5 ετων σχεδον συσκευες, αλλα η πτωση αποδοσης και τα λαγκαρισματα ειναι παραπανω απο εμφανη και ενοχλητικά (για μενα). Στο note 3 με την lollipop αρχισε να κανει πολλες επανεκκινησεις και μια μικρη πτωση στην ταχυτητα  ανοιγματος των εφαρμογων. Για πιο αδύναμες συσκευές δεν θα αναφερθω καν, ολοι γνωριζουμε τι παιζει. Γι αυτο εχω καταληξει ειδικα στα android οτι ειναι υπερπληρες πλεον για τη συντριπτική πλειοψηφια των χρηστων και μονο gimmicks προσφερουν με τις major αναβαθμισεις τους, οποτε δεν αξιζει να χαλασεις τι συσκευη σου για να λες "εχω την τελευταια εκδοση λειτουργικου..." αυτη ειναι πλεον η αποψη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...