Προς το περιεχόμενο

lg g4 vs mi4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σεβαστο, εγω πλεον οτι συσκευη παιρνω (και παιρνω μονο high end οποτε δεν τιθεται θεμα αδύναμης συσκευης να μην σηκωνει αναβαθμισεις) δεν προκειται να ξανακανω καμια αναβαθμιση γιατι δεν εχουν πλεον τιποτα ουσιαστικο να προσφερουν πχ απο lollipop σε marshmellow, απ την αλλη μονο πτωση αποδοσης θα δεις. Προσωπικο παραδειγμα με το iphone 4s και ipad , ακομα δουλευουν εννοειται αξιοπρεπεστατα για 4-5 ετων σχεδον συσκευες, αλλα η πτωση αποδοσης και τα λαγκαρισματα ειναι παραπανω απο εμφανη και ενοχλητικά (για μενα). Στο note 3 με την lollipop αρχισε να κανει πολλες επανεκκινησεις και μια μικρη πτωση στην ταχυτητα  ανοιγματος των εφαρμογων. Για πιο αδύναμες συσκευές δεν θα αναφερθω καν, ολοι γνωριζουμε τι παιζει.

Το Marshmallow προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, μιας και προσθέτει διαχείριση για τα δικαιώματα που ζητάν οι εφαρμογές, αλλά και κλείνει κενά ασφαλείας. Μια αναβάθμιση, δεν γίνεται απαραίτητα για λόγους Interface - UI, αλλά και για να μπαλώσει κενά ασφαλείας. 

Θα συμφωνήσω πως πολλές φορές ένα update, κάνει κακό και όχι καλό. Ωστόσο θεωρώ πως η εκάστοτε αναβάθμιση λογισμικού, εμπεριέχει μεν ρίσκο αποτυχίας (πτώση της απόδοσης της συσκευής), αλλά πιστεύω πως αυτό δεν είναι 100%. Τουτέστιν: ίσως κάνει και καλό στη συσκευή.

Αυτό που λες για το iPhone 4S, είναι λογικό. Και πολύ support δέχτηκε! Βασικά, άλλο το support της Apple, άλλο της πλατφόρμας android. Για εμένα το support της Apple, είναι κλάσης πιο αξιόπιστο και πιο προσεγμένο. Δηλαδή στο android, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ένα update να κάνει κακό (σε απόδοση), παρά καλό. 

Τώρα αν έχεις High End συσκευή, μειώνεται το ρίσκο. Δηλαδή οι πιθανότητες να σου κάνει κακό το update, με το αν είχες συσκευή mid-range, είναι πολύ λιγότερες. 

Δημοσ.

Δε διαφωνουμε καπου, γι αυτο ανεφερα "major" updates και οχι πχ 5,0 σε 5,1 που οντως διορθωσε το χαος της 5,0 (πχ σε note 4 που ξερω απο πρωτο χερι) . Μικρα updates ειναι δεκτα εννοείται οταν διορθώνουν bugs ή κενα ασφάλειας.  Εγω παντως δεν μπροκειται να βαλω MM για κανενα λογο, δεν προκειται να ρισκαρω την αριστη αποδοση και εμπειρια χρησης που εχω τωρα στο s6 μου, γιατι πολυ απλα δεν μου λειπει τιποτα. Να ξερεις ποσες φορες εχω αναπολησει τις στιγμες που ειχα ios 6 στο iphone και  ipad μου....και τωρα να μην μπορω με κανενα τροπο να το κανω downgrade.... παθαινοντας μαθαινεις. Επιμενω οτι πλεον δεν αξιζει καν να παρεις αυτο το ρισκο οτι "επιπεδου" συσκευη και να χεις γιατι δεν εχει κατι ουσιαστικο να σου δωσει ενα major update.

Δημοσ.

Φίλε έτσι ακριβώς είναι "παθαίνοντας μαθαίνεις". Έχω το Moto G 3rd GEN, που θα πάρει Marshmallow. Θα δω πρώτα τι θα πουν άτομα που θα το πάρουν και έπειτα θα αποφασίσω με το τι θα κάνω. Πιστεύω αυτό πρέπει να κάνει ο καθένας μας, πριν προχωρήσει σε μεγάλου μεγέθους αναβάθμιση. 

Ναι κάποτε είχα και εγώ iPhone (4-4s) ... όντως το iOS 6 ήταν κορυφή. Μεγάλη βλακεία που η Apple δεν επιτρέπει το downgrade. Θα είχαν λυθεί και πρόσφατα θέματα με το 4s. Αλλά και πάλι, στο κομμάτι support, της βγάζω το καπέλο (και ας διαφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική της). 

Δημοσ.

Και ουτε προκειται να το επιτρέψουν ποτε αυτο γιατι πολυ απλα με αυτον το τροπο σε αναγκαζουν να αγοραζεις πιο πρόσφατες συσκευες, Γι αυτο εχω καταλήξει στο οτι οποια συσκευη παιρνω πλεον δεν προκειται να αλλαξω την εργοστασιακη της εκδοση, και το ιδιο λεω και σε γνωστους, ωστε να δουλευει ακριβως οπως οταν βγηκε απ το κουτι τις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...