dritan90 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει. Το ίδιο εύκολο ειναι να έρθει κάποιος ξένος Ελλάδα και το ίδιο ειναι να πάει Καναδά πχ? Ο νοων νοείτο. Καθόλου προσβλητικός δεν ήμουν. Την πραγματικότητα λεω. οχι δεν ξερω ειλικρινα τι σημαινει για σενα αυτο?για πες μας αν θες- παρεπιποντως - -εχεις δει την γεωγραφικη θεση ΕΛΛΑΔΑς και ΚΑΝΑΔΑ -Συνορα Ελλαδας -Καναδα -Εμπολεμες ζωνες αντιστοιχα σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΑΝΑΔΑ και ναι εγω το θεωρω προσβλητικο Σημαίνει ότι ανεξέλεγκτα έρχονται καλοί, κακοί, εγκληματίες, άλλοι για να δουλέψουν, άλλοι για να κλέψουν...ό,τι θέλει ο καθένας! Σχήμα λόγου τρολαρες μας και εσυ-καπαπιανεστε με την μειονοτητα/εξαιρεσεις για να προβαλετε τις αποψεις σας
kaliakman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 οχι δεν ξερω ειλικρινα τι σημαινει για σενα αυτο?για πες μας αν θες- παρεπιποντως - -εχεις δει την γεωγραφικη θεση ΕΛΛΑΔΑς και ΚΑΝΑΔΑ -Συνορα Ελλαδας -Καναδα -Εμπολεμες ζωνες αντιστοιχα σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΑΝΑΔΑ και ναι εγω το θεωρω προσβλητικο τρολαρες μας και εσυ-καπαπιανεστε με την μειονοτητα/εξαιρεσεις για να προβαλετε τις αποψεις σας Ρε άνθρωπε σου απάντησαν πάνω από τρια άτομα τι εννοούσε και εσύ συνεχίζεις το βιολί σου..Και στο κάτω κάτω αν δεν μπορείς να καταλάβεις και προσβάλεσαι 2
Eleni30STM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ενταξει παιδια, φτανει! Το πηγατε αλλου το θεμα. λολ
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 οχι δεν ξερω ειλικρινα τι σημαινει για σενα αυτο?για πες μας αν θες- παρεπιποντως - -εχεις δει την γεωγραφικη θεση ΕΛΛΑΔΑς και ΚΑΝΑΔΑ -Συνορα Ελλαδας -Καναδα -Εμπολεμες ζωνες αντιστοιχα σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΑΝΑΔΑ και ναι εγω το θεωρω προσβλητικο τρολαρες μας και εσυ-καπαπιανεστε με την μειονοτητα/εξαιρεσεις για να προβαλετε τις αποψεις σας Τι καταγωγή έχεις?
dimpa16 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ενταξει παιδια, φτανει! Το πηγατε αλλου το θεμα. λολ Εχουν να δουν πολλα τα ματια σου εδω,κοπελα μου. 2
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 οχι δεν ξερω ειλικρινα τι σημαινει για σενα αυτο?για πες μας αν θες- παρεπιποντως - -εχεις δει την γεωγραφικη θεση ΕΛΛΑΔΑς και ΚΑΝΑΔΑ -Συνορα Ελλαδας -Καναδα -Εμπολεμες ζωνες αντιστοιχα σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΑΝΑΔΑ και ναι εγω το θεωρω προσβλητικο τρολαρες μας και εσυ-καπαπιανεστε με την μειονοτητα/εξαιρεσεις για να προβαλετε τις αποψεις σας Δεν το βρίσκω προσβλητικό, είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά ακόμα και για μας τους ίδιους. Δεν προβάλω κάποια άποψη και δεν τρόλαρα, σόρυ αν το πήρες έτσι 1
dritan90 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τι καταγωγή έχεις? απο χωρα εγρινεις να σου μιλανε ιασξιοι σου και οχι "κουτσες Μαριες"? Ρε άνθρωπε σου απάντησαν πάνω από τρια άτομα τι εννοούσε και εσύ συνεχίζεις το βιολί σου..Και στο κάτω κάτω αν δεν μπορείς να καταλάβεις και προσβάλεσαι δεν προσβαλομαι φιλε απλα προσπαθω να καταλαβω-γιατι και εγω μπορω να πεταω πραγματα ετσι(ακομα και σε φορουμ) αλλα σε αλλα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στο τι λεμε
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 απο χωρα εγρινεις να σου μιλανε ιασξιοι σου και οχι "κουτσες Μαριες"? δεν προσβαλομαι φιλε απλα προσπαθω να καταλαβω-γιατι και εγω μπορω να πεταω πραγματα ετσι(ακομα και σε φορουμ) αλλα σε αλλα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στο τι λεμε Από περιέργεια ρωτάω. Καναδά μήπως?
dritan90 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν το βρίσκω προσβλητικό, είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά ακόμα και για μας τους ίδιους. Δεν προβάλω κάποια άποψη και δεν τρόλαρα, σόρυ αν το πήρες έτσι που πρεπει να παραδεχτεις ειναι αρνητικη εκφραση-ετσι δεν ειναι?
Iris_89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Από περιέργεια ρωτάω. Καναδά μήπως? Naaah... 1
dritan90 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Από περιέργεια ρωτάω. Καναδά μήπως? και εγω απο περιεργεια σε ρωτησα πριν ?
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Btw ο TS άνοιξε άλλο νήμα με τίτλο " Τι ζώδια είστε?". Απαιτώ μια συγγνώμη.
Eleni30STM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εχουν να δουν πολλα τα ματια σου εδω,κοπελα μου. ναι κατι καταλαβα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις