Προς το περιεχόμενο

"Μη εμπιστη σύνδεση στην τρέχουσα σελίδα" στον greek-team (που μάλλον είναι down ξανα...)


listarxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα!

 

Είναι δυο μέρες τώρα που η σύνδεση στον greek-team δεν είναι δυνατή. Το πρόβλημα είναι ότι βγάζει αυτό το μήνυμα:

"Η τρέχουσα σύνδεση στη σελίδα δεν είναι έμπιστη (...) αυτό το σφάλμα σημείνει ότι κάποιος προσπαθεί να πραστογραφήσει την ταυτότητα της σελίδας και δεν πρέπει να συνεχίσετε"

Εγώ συνέχισα... Πάτησα καταλαβαίνω τους κινδύνους-εξαίρεση της σελίδας απο προειδοποίηση περι ασφαλείας και τα τοιαυτα και κάθε φορά που έκανα να μπω ζητουσε ο firefox τους κωδικούς της σελίδας.

 

Επειδή σαν πρακτική μου φάνηκε ύποπτη, μετά απο αρκετες προσπάθειες εισόδου- επανέφερα την προειδοποίηση ασφαλείας και εψαξα και στο facebook του τράκερ. Εκεί διάφοροι χρήστες αναφέρθηκαν σε hack attack της ιστοσελίδας και ότι κανονικά δεν πρέπει να βάζουμε κωδικούς γτ γίνεται υποκλοπή στοιχείων.

 

Εμένα η απορία μου είναι η εξής: εστω ότι ισχύει όντως κάποιο hack attack τα στοιχεία που υποκλέπτονται αφορουν μόνο αυτά που εντοπίζονται στον τράκερ ή γενικότερα στον υπολογιστή μας; Δηλαδή μετά από κάτι τέτοιο έχει τη δυνατότητα κάποιος να έχει πρόσβαση και σε άλλους κωδικούς που έχουν χρησιμοποιηθεί μέσω mozilla για άλλες ιστοσελίδες κτλ κτλ;

 

Τι παίζει ακριβώς και τι συστήνετε για μία τέτοια περίπτωση; Μήπως υπερβάλλω λίγο;
Εγώ νομίζω ότι είναι και κάτι διορθώσιμο βασικά.
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...