Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ακουστε το προβλημα μου οταν εμαθα οτι ανοιξαν οι paysafes ετρεξα και αγορασα μια με 50 ευρω και μια με 20 ευρω πειγ;α μετα χαρουμενος στο σπιτι και ετρεξα να της εξαργηροσω στο steam (υλεκτρονικο καταστημα βιντεο-παιχνιδιον) και μετα πειγα να της εξαργηρωσω και βλεπω οτι δεν με εχει την επιλογη να βαλω paysafe μετα δοκιμασα και σε αλλα sites αλλα ουτε εκει μετα εκανα ενα κολπακι που δεν επισε ζητησα απο μια θεια μου που ζηει σουδια να κανει λογαριασμο απο εκει και να μπω μεσω σοθδικου vpn στο καταστημα steam για να εξαργηρωσω τη καρτα αλλα μολης πειγα να το κανω εβαλα το pin και μετα μου λεει οτι δεν γινετε να εξαργηροθει αυτο το pin.Βοηθηστε με παρακαλω για να μη χασω τα λεφτα μου

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια ακουστε το προβλημα μου οταν εμαθα οτι ανοιξαν οι paysafes ετρεξα και αγορασα μια με 50 ευρω και μια με 20 ευρω πειγ;α μετα χαρουμενος στο σπιτι και ετρεξα να της εξαργηροσω στο steam (υλεκτρονικο καταστημα βιντεο-παιχνιδιον) και μετα πειγα να της εξαργηρωσω και βλεπω οτι δεν με εχει την επιλογη να βαλω paysafe μετα δοκιμασα και σε αλλα sites αλλα ουτε εκει μετα εκανα ενα κολπακι που δεν επισε ζητησα απο μια θεια μου που ζηει σουδια να κανει λογαριασμο απο εκει και να μπω μεσω σοθδικου vpn στο καταστημα steam για να εξαργηρωσω τη καρτα αλλα μολης πειγα να το κανω εβαλα το pin και μετα μου λεει οτι δεν γινετε να εξαργηροθει αυτο το pin.Βοηθηστε με παρακαλω για να μη χασω τα λεφτα μου

δεν τα χανεις

φτιαχνεις λογαριαζμο στο Paysafecard βαζεις εκει μεσα τα λευτα(ειναι σαν στεαμ wallet φαντα σου,και οτν φυγει το capital control μπορεις να τα βαλεις οπου θελεις)

και εγω εκανα οτι λες και δεν δουλεψε,τα εβαλα στο λογαριαζμο της Paysafecard και οταν φυγει το CC της χρισιμοπιεις

• Like 1
Δημοσ.

δεν τα χανεις

φτιαχνεις λογαριαζμο στο Paysafecard βαζεις εκει μεσα τα λευτα(ειναι σαν στεαμ wallet φαντα σου,και οτν φυγει το capital control μπορεις να τα βαλεις οπου θελεις)

και εγω εκανα οτι λες και δεν δουλεψε,τα εβαλα στο λογαριαζμο της Paysafecard και οταν φυγει το CC της χρισιμοπιεις

σε ευχαριστω πολυ δεν ηξερα την τηφλα μου θα αναμενω να φηγουν τα capitals  και θα αγωρασω παιχνιδαρες χιλια ευχαριστω :D

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ δεν ηξερα την τηφλα μου θα αναμενω να φηγουν τα capitals  και θα αγωρασω παιχνιδαρες χιλια ευχαριστω :D

https://mypins.paysafecard.com/mypins-psc/login.xhtml

εδω ειναι και το σιτε για εγγραφη

δεν κανει τπτ φιλε μου,ευχαριστηση μου που βωηθησα!

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ δεν ηξερα την τηφλα μου θα αναμενω να φηγουν τα capitals  και θα αγωρασω παιχνιδαρες χιλια ευχαριστω

Ta capital controls σύμφωνα με την ευρωπαϊκή κεντρική  Τράπεζα  δεν θα φύγουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 εγώ θα τις χρησιμοποιούσα για αγορές από Ebay και άλλα τέτοιου είδους καταστήματα μπορείς να βγάλεις αυτήν την προπληρωμένη που γεμίζει με paysafe  

είναι αρκετά καλή την είχα χρησιμοποιησει στο παρελθόν άπλα έχει και συνδρομή  

Δημοσ.

Ta capital controls σύμφωνα με την ευρωπαϊκή Τράπεζα  δεν θα φύγουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 

και βαλε μν σου πω,σε 1-2χρονια μας βλεπω να φευγουμε

και αν

οσο υπαρχει τσιπρας θα υπαρχει και καπιταλ

Δημοσ.

δεν τα χανεις

να σε ρωτησω κατι τα εβαλα τα λεφτα οταν θα φυδει το cc πως θα αγορασω με το steam

γινετε και να παρω καπως τα λεφτα μου πισω?

Δημοσ.

Ta capital controls σύμφωνα με την ευρωπαϊκή κεντρική  Τράπεζα  δεν θα φύγουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 εγώ θα τις χρησιμοποιούσα για αγορές από Ebay και άλλα τέτοιου είδους καταστήματα μπορείς να βγάλεις αυτήν την προπληρωμένη που γεμίζει με paysafe  

είναι αρκετά καλή την είχα χρησιμοποιησει στο παρελθόν άπλα έχει και συνδρομή  

κατι ακουσα για cc μεχρι 3005.

να σε ρωτησω κατι τα εβαλα τα λεφτα οταν θα φυδει το cc πως θα αγορασω με το steam

γινετε και να παρω καπως τα λεφτα μου πισω?

δεν περνεις τιποτα πισω.οταν τελειωσουν τα cc θα μπορεις να περασεις τις paysafe στο steam εφοσον βαλουν ξανα την επιλογη πληρωμης με paysafe.

Δημοσ.

Αν χρειάζεσαι τα χρήματα φορτώνεις τα λεφτά στο wallet στο λογαριασμό σου που σου είπε ο nexus ή μπορείς να τις δώσεις και όπως είναι, στέλνεις email τα στοιχεία που χρειάζονται και σε 11 ημέρες(εργάσιμες) μπαίνουν στο τραπεζικό λογαριασμό σου. Υπόψιν έχεις κάποιο μικρό penalty

https://www.paysafecard.com/el-gr/help/epistrofi-posoy/

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα για να μην ανοιγω νεο θεμα...

σκεφτομαι να αγορασω paysafe card απο περιπτερο μιας και ξεκινησαν παλι να δεχονται τα ηλ.μαγαζια paysafe cards..

αυτο με τον λογαριασμο  https://my.paysafecard.com/mypins-psc/login.xhtml

τι ειναι; παιρνω την καρτα πχ 20 ευρω απο περιπτερο και συνδεομαι στο acc που θα κανω απο τον παραπανω site?

και κατι αλλο..τροπος για να μην με χρεωνει σε καθε αγορα τα 2.88 ευρω δεν υπαρχει;

Υ,Γ, δεν θελω να μπλεξω με τραπεζικους λογαριασμους κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...