Georzin0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια ακουστε το προβλημα μου οταν εμαθα οτι ανοιξαν οι paysafes ετρεξα και αγορασα μια με 50 ευρω και μια με 20 ευρω πειγ;α μετα χαρουμενος στο σπιτι και ετρεξα να της εξαργηροσω στο steam (υλεκτρονικο καταστημα βιντεο-παιχνιδιον) και μετα πειγα να της εξαργηρωσω και βλεπω οτι δεν με εχει την επιλογη να βαλω paysafe μετα δοκιμασα και σε αλλα sites αλλα ουτε εκει μετα εκανα ενα κολπακι που δεν επισε ζητησα απο μια θεια μου που ζηει σουδια να κανει λογαριασμο απο εκει και να μπω μεσω σοθδικου vpn στο καταστημα steam για να εξαργηρωσω τη καρτα αλλα μολης πειγα να το κανω εβαλα το pin και μετα μου λεει οτι δεν γινετε να εξαργηροθει αυτο το pin.Βοηθηστε με παρακαλω για να μη χασω τα λεφτα μου 1
nexus5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια ακουστε το προβλημα μου οταν εμαθα οτι ανοιξαν οι paysafes ετρεξα και αγορασα μια με 50 ευρω και μια με 20 ευρω πειγ;α μετα χαρουμενος στο σπιτι και ετρεξα να της εξαργηροσω στο steam (υλεκτρονικο καταστημα βιντεο-παιχνιδιον) και μετα πειγα να της εξαργηρωσω και βλεπω οτι δεν με εχει την επιλογη να βαλω paysafe μετα δοκιμασα και σε αλλα sites αλλα ουτε εκει μετα εκανα ενα κολπακι που δεν επισε ζητησα απο μια θεια μου που ζηει σουδια να κανει λογαριασμο απο εκει και να μπω μεσω σοθδικου vpn στο καταστημα steam για να εξαργηρωσω τη καρτα αλλα μολης πειγα να το κανω εβαλα το pin και μετα μου λεει οτι δεν γινετε να εξαργηροθει αυτο το pin.Βοηθηστε με παρακαλω για να μη χασω τα λεφτα μου δεν τα χανεις φτιαχνεις λογαριαζμο στο Paysafecard βαζεις εκει μεσα τα λευτα(ειναι σαν στεαμ wallet φαντα σου,και οτν φυγει το capital control μπορεις να τα βαλεις οπου θελεις) και εγω εκανα οτι λες και δεν δουλεψε,τα εβαλα στο λογαριαζμο της Paysafecard και οταν φυγει το CC της χρισιμοπιεις 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν περιμένετε να φυγουν τα cc σωθήκατε Βαλτην αγγελία και πουλα την
Georzin0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δεν τα χανεις φτιαχνεις λογαριαζμο στο Paysafecard βαζεις εκει μεσα τα λευτα(ειναι σαν στεαμ wallet φαντα σου,και οτν φυγει το capital control μπορεις να τα βαλεις οπου θελεις) και εγω εκανα οτι λες και δεν δουλεψε,τα εβαλα στο λογαριαζμο της Paysafecard και οταν φυγει το CC της χρισιμοπιεις σε ευχαριστω πολυ δεν ηξερα την τηφλα μου θα αναμενω να φηγουν τα capitals και θα αγωρασω παιχνιδαρες χιλια ευχαριστω 1
nexus5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 σε ευχαριστω πολυ δεν ηξερα την τηφλα μου θα αναμενω να φηγουν τα capitals και θα αγωρασω παιχνιδαρες χιλια ευχαριστω https://mypins.paysafecard.com/mypins-psc/login.xhtml εδω ειναι και το σιτε για εγγραφη δεν κανει τπτ φιλε μου,ευχαριστηση μου που βωηθησα!
corsair04 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 σε ευχαριστω πολυ δεν ηξερα την τηφλα μου θα αναμενω να φηγουν τα capitals και θα αγωρασω παιχνιδαρες χιλια ευχαριστω Ta capital controls σύμφωνα με την ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα δεν θα φύγουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 εγώ θα τις χρησιμοποιούσα για αγορές από Ebay και άλλα τέτοιου είδους καταστήματα μπορείς να βγάλεις αυτήν την προπληρωμένη που γεμίζει με paysafe είναι αρκετά καλή την είχα χρησιμοποιησει στο παρελθόν άπλα έχει και συνδρομή
nexus5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ta capital controls σύμφωνα με την ευρωπαϊκή Τράπεζα δεν θα φύγουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 και βαλε μν σου πω,σε 1-2χρονια μας βλεπω να φευγουμε και αν οσο υπαρχει τσιπρας θα υπαρχει και καπιταλ
Georzin0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δεν τα χανεις φτιαχνεις λογαριαζμο στο Paysafecard βαζεις εκει μεσα τα λευτα(ειναι σαν στεαμ wallet φαντα σου,και οτν φυγει το capital control μπορεις να τα βαλεις οπου θελεις) και εγω εκανα οτι λες και δεν δουλεψε,τα εβαλα στο λογαριαζμο της Paysafecard και οταν φυγει το CC της χρισιμοπιεις να σε ρωτησω κατι τα εβαλα τα λεφτα οταν θα φυδει το cc πως θα αγορασω με το steam γινετε και να παρω καπως τα λεφτα μου πισω?
StylerGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ta capital controls σύμφωνα με την ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα δεν θα φύγουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 εγώ θα τις χρησιμοποιούσα για αγορές από Ebay και άλλα τέτοιου είδους καταστήματα μπορείς να βγάλεις αυτήν την προπληρωμένη που γεμίζει με paysafe είναι αρκετά καλή την είχα χρησιμοποιησει στο παρελθόν άπλα έχει και συνδρομή κατι ακουσα για cc μεχρι 3005. να σε ρωτησω κατι τα εβαλα τα λεφτα οταν θα φυδει το cc πως θα αγορασω με το steam γινετε και να παρω καπως τα λεφτα μου πισω? δεν περνεις τιποτα πισω.οταν τελειωσουν τα cc θα μπορεις να περασεις τις paysafe στο steam εφοσον βαλουν ξανα την επιλογη πληρωμης με paysafe.
curiositykilledme Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν χρειάζεσαι τα χρήματα φορτώνεις τα λεφτά στο wallet στο λογαριασμό σου που σου είπε ο nexus ή μπορείς να τις δώσεις και όπως είναι, στέλνεις email τα στοιχεία που χρειάζονται και σε 11 ημέρες(εργάσιμες) μπαίνουν στο τραπεζικό λογαριασμό σου. Υπόψιν έχεις κάποιο μικρό penalty https://www.paysafecard.com/el-gr/help/epistrofi-posoy/
Georzin0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια σας
Tzini_Gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα για να μην ανοιγω νεο θεμα... σκεφτομαι να αγορασω paysafe card απο περιπτερο μιας και ξεκινησαν παλι να δεχονται τα ηλ.μαγαζια paysafe cards.. αυτο με τον λογαριασμο https://my.paysafecard.com/mypins-psc/login.xhtml τι ειναι; παιρνω την καρτα πχ 20 ευρω απο περιπτερο και συνδεομαι στο acc που θα κανω απο τον παραπανω site? και κατι αλλο..τροπος για να μην με χρεωνει σε καθε αγορα τα 2.88 ευρω δεν υπαρχει; Υ,Γ, δεν θελω να μπλεξω με τραπεζικους λογαριασμους κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα