zarzonis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έπεσα πάνω σε ένα άρθρο με μερικά καλά Sci-Fi βιβλία και ψήθηκα να ξεκινήσω τα Dune. Ήξερα από παλιά ότι είναι κορυφή στο είδος, αλλά ποτέ δεν έτυχε να τα διαβάσω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Να τα πάρω να τα διαβάσω στα ελληνικά ή στα αγγλικά; Τα αγγλικά μου είναι σε άριστο επίπεδο, επειδή τα χρησιμοποιώ καθημερινά λόγω δουλειάς. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία στα αγγλικά, αλλά τεχνικά βιβλία. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς στα αγγλικά, είναι η γλώσσα στην οποία γράφτηκαν. 1
pitogiro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα να δεις! Έλεγα το πρώτο βιβλίο που θα πάρω φέτος να είναι το Dune! Τελικά είδα ότι υπάρχουν κάμποσα και κατέληξα σε ένα που περιέχει τα πρώτα 3 βιβλία. Προτιμώ και εγώ στα Αγγλικά για να αποφύγω τυχόν άκυρες μεταφράσεις.
zarzonis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά κατέληξα κι εγώ να το πάρω στα αγγλικά. Έψαχνα πριν ποια έκδοση να πάρω και μεταξύ άλλων, έπεσα και πάνω σε αυτή που ανέφερες με τα 3 πρώτα βιβλία. Ακόμη το σκέφτομαι όμως μήπως θα ήταν καλύτερα να τα αγοράσω σε ξεχωριστά βιβλία. Τα βρήκα σε σχετικά καλές τιμές στο bookdepository.com αλλά και πάλι βγαίνει ακριβότερα από τη συλλογή που πρότεινες.
thanasis00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θα πρότεινα στα αγγλικά και σε ξεχωριστά βιβλία, όπως βγήκαν οι επίσημες εκδόσεις. Θα τα τελειώσεις πολύ γρήγορα, έχουν αρκετό ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα