bluesattack Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μια ταμπελα κολλαω ,σε ολους ανεξαιρετως ...μεχρι αποδειξεως του εναντιου
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τώρα μιλάμε για ταμπέλες και ανθρώπους ε; Τέλειωσε το "αστείο" δηλαδή Βάζω κυρίως ασυνείδητα, αν και πολλές φορές πέφτω μέσα δεν θέλω να το κάνω. 1
stavi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/594244-φορατε-κολωνια-και-αν-ναι-που-τη-βαζετε/?p=54525057 Είχες κάνει και like πανάθεμά σε.. καθε φορα που διαβαζα τον τιτλο μου ερχοταν συνειρμικα "στον κωλο σου" Σορυ, χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, απλα παει μαζι. . . Αληθεια τα παθαινατε κι εσεις; 4
anwnymh29 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 καθε φορα που διαβαζα τον τιτλο μου ερχοταν συνειρμικα "στον κωλο σου" Σορυ, χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, απλα παει μαζι. . . Αληθεια τα παθαινατε κι εσεις; ....στο θρεντ με τα αρωματα ναι!! Αυτο σκεφτηκα!! 1
stavi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μια ταμπελα κολλαω ,σε ολους ανεξαιρετως ...μεχρι αποδειξεως του εναντιου Μου θυμισες τωρα εναν τυπο, που ειχα γνωρισει σε ενα σεμιναριο. Μου λεει, καθε φορα που γνωριζω εναν ανθρωπο λεω ενα ωχ. . . Ωχ ο εξυπνακιας Ωχ ο βλακας Ωχ ο δεν ξερω γω τι Για μενα τι ειπες του λεω; Ωχ η υπερφιλικη. . . Μου ειπε Τοτε ημουν ακομα αθωα και καλοπροαιρετη Εγω εχω τις εξης ταμπελες Pure evol Evol Full of Complex Kind of normal Normal Kind of nice Very nice and kind (civilised) Και νιωθω και λιγο σαν τον τερμινατορ που σκαναρει κ βγαζει ενδειξεις αναβει η αναλογη ενδειξη, οπως στο αυτοκινητο. Αν ειναι evol ο αλλος εχω ενδειξη alert 2
bluesattack Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Και νιωθω και λιγο σαν τον τερμινατορ που σκαναρει κ βγαζει ενδειξεις αναβει η αναλογη ενδειξη, οπως στο αυτοκινητο. Αν ειναι evol ο αλλος εχω ενδειξη alert Ετσι θα ειναι το μελλον.Ολοι με τσιπακια ,θα τον σκαναρεις τον αλλο και θα βγαινουν τα data.Ποσα χρωσταει στην εφορια, αν εχει καθαρο ποινικο μητρωο, αν εχει διαζυγια και αν ειναι συνεπης στην διατροφη , η αν εχουν παραπονεθει οι γειτονες 1
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ωραίες οι ταμπέλες σου σταβι! Εμένα μου έρχονται συνήθως στο μυαλό χαρακτήρες από anime/manga και games για τις ταμπέλες μου. Π.χ.: Ωχ αυτή είναι λίγο Lucy. Αυτός είναι τελείως Ντοβακιν. Αυτός είναι τελείως paladin. Αυτός είναι Kira. Αυτός είναι σαν τον Leorio. Αυτός θα έπρεπε να ήταν ο Vecna. Κι αυτός τελείως barbarian. Κλπ 1
stavi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ωραίες οι ταμπέλες σου σταβι! Εμένα μου έρχονται συνήθως στο μυαλό χαρακτήρες από anime/manga και games για τις ταμπέλες μου. Π.χ.: Ωχ αυτή είναι λίγο Lucy. Αυτός είναι τελείως Ντοβακιν. Αυτός είναι τελείως paladin. Αυτός είναι Kira. Αυτός είναι σαν τον Leorio. Αυτός θα έπρεπε να ήταν ο Vecna. Κι αυτός τελείως barbarian. Κλπ Πολυ ενδιαφερον. Τωρα ομως θελω να γνωρισω ολους αυτους τουσ χαρακτηρες
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ετσι θα ειναι το μελλον.Ολοι με τσιπακια ,θα τον σκαναρεις τον αλλο και θα βγαινουν τα data.Ποσα χρωσταει στην εφορια, αν εχει καθαρο ποινικο μητρωο, αν εχει διαζυγια και αν ειναι συνεπης στην διατροφη , η αν εχουν παραπονεθει οι γειτονες Και ποιος μας τα έλεγε όλα αυτά πριν χρόνια;; 3
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ωραίες οι ταμπέλες σου σταβι! Εμένα μου έρχονται συνήθως στο μυαλό χαρακτήρες από anime/manga και games για τις ταμπέλες μου. Π.χ.: Ωχ αυτή είναι λίγο Lucy. Αυτός είναι τελείως Ντοβακιν. Αυτός είναι τελείως paladin. Αυτός είναι Kira. Αυτός είναι σαν τον Leorio. Αυτός θα έπρεπε να ήταν ο Vecna. Κι αυτός τελείως barbarian. Κλπ Πολυ ενδιαφερον. Τωρα ομως θελω να γνωρισω ολους αυτους τουσ χαρακτηρες Καλύτερα όχι :Ρ
anwnymh29 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ωραίες οι ταμπέλες σου σταβι! Εμένα μου έρχονται συνήθως στο μυαλό χαρακτήρες από anime/manga και games για τις ταμπέλες μου. Π.χ.: Ωχ αυτή είναι λίγο Lucy. Αυτός είναι τελείως Ντοβακιν. Αυτός είναι τελείως paladin. Αυτός είναι Kira. Αυτός είναι σαν τον Leorio. Αυτός θα έπρεπε να ήταν ο Vecna. Κι αυτός τελείως barbarian. Κλπ Και στο τελευταιο χωριο της Ελλαδας να πας αυτα ακους... " εεε ενας μπαρμπαριαν!!μπαρμπαριαν εεε μπαρμπαριαν!!"
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ο Μπαρμπαριάν Αρμένης πρέπει να είναι πάντως! 2
anwnymh29 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγω εχω μεινει στο 1)καλος 2) κακος 3) μαλακας
vsl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Όταν έχεις πιει μόνο 1 ταμπέλα υπάρχει. "Της τον έδινα" 15
bluesattack Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Pure evol Evol Full of Complex Kind of normal Normal Kind of nice Very nice and kind (civilised) Ενδιαφερουσα κατηγοριοποιηση.Θυμιζει χερια του ποκερ Και ποιος μας τα έλεγε όλα αυτά πριν χρόνια;; Ο Τζωρτζ Οργουελ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις