Glikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πουλάκια μου. Νέο νήμα βλέπω. Ναι βάζω, σε αγνώστους και γνωστούς. Κάποιες καλές, αλλα οι περισσότερες αρνητικές. Όχι άδικα. Μου θυμισες τωρα εναν τυπο, που ειχα γνωρισει σε ενα σεμιναριο. Μου λεει, καθε φορα που γνωριζω εναν ανθρωπο λεω ενα ωχ. . . Ωχ ο εξυπνακιας Ωχ ο βλακας Ωχ ο δεν ξερω γω τι Για μενα τι ειπες του λεω; Ωχ η υπερφιλικη. . . Μου ειπε Τοτε ημουν ακομα αθωα και καλοπροαιρετη Εγω εχω τις εξης ταμπελες Pure evol Evol Full of Complex Kind of normal Normal Kind of nice Very nice and kind (civilised) Και νιωθω και λιγο σαν τον τερμινατορ που σκαναρει κ βγαζει ενδειξεις αναβει η αναλογη ενδειξη, οπως στο αυτοκινητο. Αν ειναι evol ο αλλος εχω ενδειξη alert Κάτι φορές λαμβάνεις λάθος ενδείξεις όμως.
bedazzled Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οι ταμπέλες είναι φυσιολογικές, γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει σχεδιαστεί για να έχει έναν κύκλο ~150 ανθρώπων (Dunbar's number). Πάνω από τους 150, αναγκαστικά πέφτει κατηγοριοποίηση...
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 καθε φορα που διαβαζα τον τιτλο μου ερχοταν συνειρμικα "στον κωλο σου" Σορυ, χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, απλα παει μαζι. . . Αληθεια τα παθαινατε κι εσεις; Πιστεύω όλοι αυτό είχαμε σκεφτεί αλλά κανείς δεν ήθελε ευθέως στον ts να το πει Δεν ξέρω αν είναι καλό που το μαθαίνει από δω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις