Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα είχα βγει με μια φίλη μου (χρόνια φίλη και δεν έτρεχε ποτέ τίποτα ερωτικό) και εκεί που ήμασταν για καφέ ένας την κοίταζε και όταν πήγα τουαλέτα τον είδα να πάει προς το τραπέζι μας κάτι είπαν και μετά μου είπε αυτή ότι της έδωσε το τηλέφωνό της. Οκ γκόμενος της δεν είμαι, αλλά έχω άδικο που τσαντίστηκα; Γιατί όταν βγαίνεις με κάποιον/κάποια είσαι ο/η συνοδός του, δεν είναι πολύ χοντράδα να κάνει κάποιος καμάκι λοιπόν; Εγώ της το είπα ότι δε μου άρεσε, αυτή δεν καταλάβαινε σπαστήκαμε λίγο και της λέω ότι όταν είναι μαζί μου δε θα κάνει τέτοια, αν θέλει να βγαίνει με άλλους. Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Σήμερα είχα βγει με μια φίλη μου (χρόνια φίλη και δεν έτρεχε ποτέ τίποτα ερωτικό) και εκεί που ήμασταν για καφέ ένας την κοίταζε και όταν πήγα τουαλέτα τον είδα να πάει προς το τραπέζι μας κάτι είπαν και μετά μου είπε αυτή ότι της έδωσε το τηλέφωνό της. Οκ γκόμενος της δεν είμαι, αλλά έχω άδικο που τσαντίστηκα; Γιατί όταν βγαίνεις με κάποιον/κάποια είσαι ο/η συνοδός του, δεν είναι πολύ χοντράδα να κάνει κάποιος καμάκι λοιπόν; Εγώ της το είπα ότι δε μου άρεσε, αυτή δεν καταλάβαινε σπαστήκαμε λίγο και της λέω ότι όταν είναι μαζί μου δε θα κάνει τέτοια, αν θέλει να βγαίνει με άλλους. Εσείς τι λέτε;

μας τρολάρεις τώρα ε;;;;;;; 

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΟΣ, δεν έχεις δικαίωμα ούτε να της λες τι και πως θα φλερτάρει όταν είναι μαζί σου. 

ψάξτο μήπως την γουστάρεις κιόλας 

• Like 20
Δημοσ.

φιλη σου ειναι λογικο  ,τωρα το αλλο το παπαρι που την επεσε σε συνοδευομενη κοπελα  θελει ξυλο . :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Σε ποια έδωσε το τηλέφωνο;  :blink:

Φλάου δε μας τα λες καλά

%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%

• Like 3
Δημοσ.

Φράουλα 1.70 55k είσαι, σωστά??

Χαχα πλάκα κάνω, απαράδεκτος αυτός που την έπεσε χωρίς να ξέρει αν είναι κοπέλα σου η φίλη σου!!

Πάντως κάτι μου λέει ότι για να πάει ο άλλος σε κοπέλα που συνοδεύεται έπαιξε καλή μπάλα η φίλη σου..

• Like 12
Δημοσ.

εγώ βγαίνω με τον κολλητό μου και όταν επιστρέφει από τουαλέτα ή wc...πάντα με ρωτάει, πόσοι στην έπεσαν κάνοντας πλάκα και χαβαλέ 

Δημοσ.

Φράουλα 1.70 55k είσαι, σωστά??

Χαχα πλάκα κάνω, απαράδεκτος αυτός που την έπεσε χωρίς να ξέρει αν είναι κοπέλα σου η φίλη σου!!

Θα του γ#@#σα το σπίτι!!

Έλα πλάκα κάνω πάλι, δεν μαλώνω εγώ!

Καθόλου απαράδεκτος. Αν ήταν κοπέλα του, θα του το έλεγε και θα τελείωνε όλη η ιστορία.

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτός δεν ήξερε αν είναι κοπέλα μου ή όχι, δεν είχαμε μια επιγραφή από πάνω "είμαστε φίλοι"
ούτε για μένα θεωρώ ωραίο να είμαι  με φίλη μου και να κοιτάω άλλες και να κάνω καμάκι. Για μένα υποβαθμίζεις τελειώς τον άλλον.

• Like 4
Δημοσ.

να ξεκινησουμε απ'τα βασικά ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ & ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ !!!!

κάποιος πάντα γουστάρει έστω και λίγο...

• Like 20
Δημοσ.

Εχεις δίκιο και που τσαντίστηκες με την φίλη σου(αν κ για να ζητάς γνώμη παίζει να υπάρχει και κάτι πιο βαθύ) και με τον κάγκουρα που έκανε κίνηση.

Είναι θέμα άρχης.Δεν την  πέφτουμε σε γυναίκες που συνοδεύονται.

• Like 6
Δημοσ.

Ναι αλλά αυτός δεν ήξερε αν είναι κοπέλα μου ή όχι, δεν είχαμε μια επιγραφή από πάνω "είμαστε φίλοι"

ούτε για μένα θεωρώ ωραίο να είμαι  με φίλη μου και να κοιτάω άλλες και να κάνω καμάκι. Για μένα υποβαθμίζεις τελειώς τον άλλον.

Κοίτα εγώ δεν θα είχα και τόσο θέμα, όμως αυτό είναι άποψη καθενός (προσωπικά πάντως δεν θα την έπεφτα σε μία αλλη κοπέλα, όσο θα ημουν με μια φίλη). Καλά έκανες και της το είπες ότι σε πείραξε, ωστε να είσαι ξεκάθαρος απεναντί της και οφείλει να το σεβαστεί, εφόσον είστε φίλοι (δεν της ζήτησες και κάτι τραγικό).

Δημοσ.

Θεματαρα ρε φλαου γαμωωωω...

Αν η φιλη σου δεν εχει καποιο προβλημα με την σταση του τυπου τοτε ουτε εσυ θα πρεπε να εχεις κανονικα.

Στην κοπελα σου την πιανιστρια την αρεσει που βγαινεις με φιλες σου;;εεεε φλάου;;;

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό που λες τώρα έιναι άλλο, το ότι δηλαδή είναι σαν να σε γράφει.

Αλλά δεν έγινε καν αυτό που λες αφού είχες πάει να τον αρμέξεις εκείνη την ώρα.

Πάντως γενικότερα το θέμα αυτό είναι λίγο δύσκολο όταν δεν υπάρχουν προφανή σημάδια (φιλιά/αγκαλιές/κτλ) για να καταλάβεις αν απλά είναι φρέντς με μπένεφιτς ή σκέτο φρέντς.

να ξεκινησουμε απ'τα βασικά ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ & ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ !!!!

κάποιος πάντα γουστάρει έστω και λίγο...

Μέγιστη μλκία.

Υπάρχει φιλία αλλά μόνο όταν δεν είναι του γούστου σου η γκόμενα και εκείνης εσύ, επίσης.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...