DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ε ναι γιατι ως γνωστον αν κανεις σχεση ξεχνας καθε ειδους φιλια με το αλλο φυλο ετσι ωστε οταν χωρισεις να μην εχεις καμια καβατζα χαχαχα εισαι πονηρουλης αλλα χρειαζεται! 1
cosmos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μην αναρωτιέστε άλλο πώς έγινε η φάση....έτσι έγινε ... 2
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ενταξει οπως το θετεις... Ο zio τι θα εκανε?? η ηρεμη δυναμη του φορουμ!! Θα τη ρωτούσα αν θέλει να φύγω να μείνει μαζί του 3
Mikeasdf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 χαχαχα εισαι πονηρουλης αλλα χρειαζεται! Οχι εγω δεν εεε...
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 χαχαχα εισαι πονηρουλης αλλα χρειαζεται! Όλα τα κρυφά ταλέντα εδώ μαζεμένα 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το να την πέφτει κάποιος σε κοπέλα που συνοδεύεται με άνδρα είναι πρόκληση, πάει και τελείωσε αυτό. Τα επιχειρήματα ναι αλλά βγήκες με φίλη ξαδέρφη κτλ είναι αστεία, ο άλλος δεν μπορεί να ξέρει αν ο άνδρας που συνοδεύει την κοπέλα δεν είναι γκόμενός της.
star12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το να την πέφτει κάποιος σε κοπέλα που συνοδεύεται με άνδρα είναι πρόκληση, πάει και τελείωσε αυτό. Τα επιχειρήματα ναι αλλά βγήκες με φίλη ξαδέρφη κτλ είναι αστεία, ο άλλος δεν μπορεί να ξέρει αν ο άνδρας που συνοδεύει την κοπέλα δεν είναι γκόμενός της. μπορεις με πλαγιο τροπο να μαθεις αν το ατομο που συνοδευει μια κοπελα δεν ειναι Boyfriend, H απλα φιλος εξαδερφος η μπατζανακης .Οταν το κανεις τοσο ευθεια ειναι σαν να μη σεβεσαι τον αλλο,διοτι δεν ξερεις, και δεν ειναι οτι δε ξερεις αλλα δε θες να σε νιαζει.Ιδιως οταν ο αλλος τη ζητα να βγουνε γιατι θελει κατι παραπανω και ερχεται ο ασχετος να του το χαλασει. Μου συνεβη και σε μενα αυτο 2 φορες μαλιστα απλα δεν τα πηρα οπως ο φλαου αλλa το σκεφτομουνα ποσο εκνευριστικο ηταν αν το ατομο ηταν κοπελα μου. Απ την αλλη αν η φιλη του φλαου επαιζε με το γνωsτο body language οταν ο αλλος τη κοιτουσε, τοτε καταλαβε οτι δεν θα παιζοταν κατι με τον φλαου, και ετσι εκανε τη κινηση του. Το θεμα ειναι οτι να λεει καλα που απλα ηταν φιλη του, και τιποτα παραπανω.Και το ληγει εκει το θεμα.Δυστηχως ετσι ειναι οι ανθρωποι ο καθεναs κοιτα τη παρτη του
crom251 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καταληξαμε πως ο τυπος ηταν μ@λ@κας και η φιλη του flaou ....νακι ή διαπραγματευομαστε ακομα?
optimistic_83 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τοσες ελευθερες κυκλοφορουνε,σε κοπελα που συνοδευοταν βρηκε να μιλησει το παιδακι; Διοτι μονο τα παιδακια και οι χαζουληδες κανουν τετοιες κινησεις.. Αν συνοδευεται καποια οσο και να μου αρεσει δεν ασχολουμαι και δεν προκειται ποτε να παω να μιλησω.. Απο την στιγμη που συνοδευεται,τελος..Δεν με ενδιαφερει αν ο αλλος ειναι συγγενης,γνωστος η οτιδηποτε.. Τετοιες περιπτωσεις βεβαια αργα η γρηγορα θα πεσουν πανω σε κανεναν τρελο και θα το μετανιωσουν πικρα.. 1
anwnymh29 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Η φιλη του γιατι ειναι...τανακι? Αντε αυτος ειναι μαλακας και το ρισκαρε αυτη γιατι χαρακτηριζεται ετσι?
WorLogik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα είχα βγει με μια φίλη μου (χρόνια φίλη και δεν έτρεχε ποτέ τίποτα ερωτικό) και εκεί που ήμασταν για καφέ ένας την κοίταζε και όταν πήγα τουαλέτα τον είδα να πάει προς το τραπέζι μας κάτι είπαν και μετά μου είπε αυτή ότι της έδωσε το τηλέφωνό της. Οκ γκόμενος της δεν είμαι, αλλά έχω άδικο που τσαντίστηκα; Γιατί όταν βγαίνεις με κάποιον/κάποια είσαι ο/η συνοδός του, δεν είναι πολύ χοντράδα να κάνει κάποιος καμάκι λοιπόν; Εγώ της το είπα ότι δε μου άρεσε, αυτή δεν καταλάβαινε σπαστήκαμε λίγο και της λέω ότι όταν είναι μαζί μου δε θα κάνει τέτοια, αν θέλει να βγαίνει με άλλους. Εσείς τι λέτε; η "φιλη" σου δεν ειναι φιλη σου..... Η τυππισα σε χρησιμοποιει σαν εργαλιο με σκοπο να βρει αρσενικο. 2
iordanis77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα είχα βγει με μια φίλη μου (χρόνια φίλη και δεν έτρεχε ποτέ τίποτα ερωτικό) και εκεί που ήμασταν για καφέ ένας την κοίταζε και όταν πήγα τουαλέτα τον είδα να πάει προς το τραπέζι μας κάτι είπαν και μετά μου είπε αυτή ότι της έδωσε το τηλέφωνό της. Οκ γκόμενος της δεν είμαι, αλλά έχω άδικο που τσαντίστηκα; Γιατί όταν βγαίνεις με κάποιον/κάποια είσαι ο/η συνοδός του, δεν είναι πολύ χοντράδα να κάνει κάποιος καμάκι λοιπόν; Χοντραδα εμενα περισσοτερο μου φαινεται το οτι βγαινει ενα αγορι με ενα κοριτσι που ειναι απλα... φιλοι. Εγώ της το είπα ότι δε μου άρεσε, αυτή δεν καταλάβαινε Λογικο... Αφου δεν ειστε ζευγαρι. Ας προσεχες
hliastsek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτός σε αυτήν.. σε ένα χαρτάκι όσο έλειπα.. είχε γράψει και το όνομα του και το facebook του.. πάλι καλά που δεν έδωσε και twitter Το πουλάκι θα της το δώσει αργότερα μάλλον flaou τι έχει να πει η πιανίστρια για όλα αυτα;
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καταληξαμε πως ο τυπος ηταν μ@λ@κας και η φιλη του flaou ....νακι ή διαπραγματευομαστε ακομα? Σκοτεινό σημείο στην όλη υπόθεση παραμένει αν ο φλάου πήγε στην τουαλέτα για το ψιλό ή το χοντρό 5
Highlander Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Διαβάζω το πρώτο post, δεν έχω δει αριθμό σελίδων, πάω να απαντήσω αλλά λέω ας διαβάσω λίγο ακόμη. Και διαβάζω τα post του Luci και νιώθω ότι με κλέβει.Σταματήστε τον κάποιος..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις