Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς το παρόν θέμα αντικατοπτρίζει πόσο βαθιά ριζωμένα είναι τα πρότυπα της πατριαρχικής κοινωνίας κ είναι λίγο λυπηρό εδώ που τα λέμε.

Διαβάζω για μπουνιές, κλωτσές, ασέβειες, αρσενικά, γρυλίσματα, μπινελίκια. H κατάσταση μοιάζει πιο πολύ με ντοκιμαντέρ του ανιμαλ πλανετ παρά με ανθρώπινες συναναστροφές.

Ψαχτείτε λίγο κ αφήστε τα  μουγκρίσματα. 

Mάλιστα.βγες εσύ με τη γυναίκα σου για καφεδάκι και αν κάποιος άσχετος αρχίσει να τη κολλάει έσυ κάντους και κονέ. ντεμέκ ανωτερότητα

• Like 7
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αυτο που ειπε ο mclein ειναι σωστο, οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ γυναικας-αντρα.  Ισως ισχυει μονο αν η κοπελα ειναι αδερφη/ ξαδερφη ενος φιλου και τη κανεις παρεα με το ζορι, αλλα να βγεις σαν φιλοι με γυναικα δεν γινεται.

Εχω την εντυπωση οτι ο Φλαουτιστας (λογο ονοματος, avatar και οτι βγηκε εξω με φιλη) ειναι gay και πιο πολυ ζηλευει που ο παιδαρος γουσταρε τη φιλη του παρα αυτον...

Mάλιστα.βγες εσύ με τη γυναίκα σου για καφεδάκι και αν κάποιος άσχετος αρχίσει να τη κολλάει έσυ κάντους και κονέ. ντεμέκ ανωτερότητα

σε τετοιες περιπτωσεις αφηνεις να δεις πως θα αντιδρασει η γυναικα σου και μπαινεις στη μεση μονο αν ο αλλος το παρακανει και κανει τη γυναικα να νιωθει αβολα-αλλα και παλι με τροπο και χωρις ξυλο.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποια έδωσε το τηλέφωνο;  :blink:

Φλάου δε μας τα λες καλά

%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%

Μπορει να της το ειχε κλέψει...

Είχε κρυφό σχέδιο να της τον ακουμπήσει και πετάχτηκε ο άλλος σαν τη τσουτσού

Damn, μου έλειψαν κατι τετοια ποςτ...

• Like 1
Δημοσ.

Ο τύπος απλά ήταν alpha male παιδιά.Simple as that.Έκοψε κίνηση και όρμηξε.Ότι είναι ευνουχιστικό για τον TS συμφωνώ αλλά τι να κάνουμε. Αν ήταν κάνας τύπου Γκλέτσος ο TS θα σου λεγα εγώ αν τολμούσε να κάνει κίνηση...όχι τουαλέτα..στον στρατό να πήγαινε και να κανε μηνα να ξανάρθει ο άλλος από μακριά θα έβλεπε μόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Η φιλη του γιατι ειναι...τανακι? Αντε αυτος ειναι μαλακας και το ρισκαρε αυτη γιατι χαρακτηριζεται ετσι?

Γιατί είναι γυναίκα

Δημοσ.

Ο τύπος απλά ήταν alpha male παιδιά.Simple as that.Έκοψε κίνηση και όρμηξε.Ότι είναι ευνουχιστικό για τον TS συμφωνώ αλλά τι να κάνουμε. Αν ήταν κάνας τύπου Γκλέτσος ο TS θα σου λεγα εγώ αν τολμούσε να κάνει κίνηση...όχι τουαλέτα..στον στρατό να πήγαινε και να κανε μηνα να ξανάρθει ο άλλος από μακριά θα έβλεπε μόνο.

Απο alpha male ομως μην πέσει σε κανέναν μυστηριο και τον κάνει black male :D

• Like 3
Δημοσ.

TS μη μου πεις οτι μετα απο ολα αυτα τα συμβαντα πληρωσες και τους καφεδες. :-D

και του παιδιου αλλιως ειναι αγενεια

σιγα το alpha male που ειναι ο γκλετσος ρε φιλε. Προσωπικα ποιο πολυ θα φοβομουν μη μου ορμηξει κανας ψινακης
  • Like 5
Δημοσ.

Για μενα ειναι ύπουλος και αδιστακτος. Δεν σεβεται τιποτα. Μπορει να ηταν κοπελα του η συγκεκριμενη. Ντροπη του τοσες ελευθερες κυκλοφορουν. Αντρικη αλληλεγγυη βλέπεις καποιον μαζι με μια κοπελα πας να του το χαλάσεις?

Σωστο

Εκτος κι αν η κοπελα του εδωσε φανερα πολλα  δικαιωματα

Δημοσ.

Την επόμενη φορά να ανοίξει τα πόδια της ή να κάτσει στα τέσσερα μπροστά του; Καλά ρε κανένα ίχνος σεβασμού ότι να ναι είστε εδώ μέσα μερικοί, είμαι σίγουρος ότι μερικοί από εσάς εδώ μέσα αν γίνονταν το ίδιο θα είχατε παρεξηγηθεί ασχέτως το τι λέτε "λογαριασμό θα σου δώσει" κλπ, το έχουμε ξαναδεί το έργο πολλές φορές, ψεύτες γύρω πολλοί :) Επίσης φίλε που έφτιαξες το θέμα με τέτοιον χαρακτήρα που κάνεις παρέα (δηλ. την κοπέλα) κοίτα να το κόψεις γιατί είναι ότι να ναι και μόνο προβλήματα θα έχεις, μπορεί να έχω και άδικο.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστο

Εκτος κι αν η κοπελα του εδωσε φανερα πολλα  δικαιωματα

Ακόμα και έτσι να είναι δεν κάνεις κίνηση ρε φίλε. Δεν ξέρεις πως το βλέπει ο άλλος που στην τελική μπορεί να τη γουστάρει ή να είναι απλά από αυτές που γουστάρουν να μαλώνουν τύποι για πάρτι της και απλά να προκαλεί για να δημιουργήσει ιστορίες από το πουθενά. Τη σιγουριά σας δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένων.

Φίλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά λέμε στην Ελλάδα ρε φίλε. Ειδικά σε τέτοιες φάσεις πρέπει να προσέχεις και να απέχεις. Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε τόσες ελεύθερες έχει γύρω γύρω που πραγματικά κάνουν κρα να της μιλήσει κάποιος. 

• Like 2
Δημοσ.

Στανταρ του εδωσε βημα η φιλη σου. Αλλιως δε νομζω να εκανε κινηση οσο γαμαω και να ειναι. Εφοσον δεν τα εχετε δωσ'της και την ευχη σου   ;)

Δημοσ.

Αυτο καταλαβα κι εγω γιαυτο και μαλωσανε μετα

Παρολαυτα κι ο αλλος φταιει αλλα πιο πολυ η κοπελα που δε φαινεται να ειναι αξια για να σκας

Δημοσ.

Για αυτο αν δεν εισαι σιγουρος για τέτοια σκηνικα αν θα σε χαλάσουν ή οχι καλυτερα να μη βγαινεις εγω πχ αν νιωσω οτι θα βαρεθώ σε κάποια εξοδο δεν βγαινω καν και το λεω και στα ισια δεν θελω να παμε εκει γιατι βαριεμαι αμα θες παμε αλλου μπα δεν ψηνομαι ουτε εγω ε ωραια αστο θα κανονισουμε αλλη φορά τοτε ή τα βρισκετε καπου στη μέση.

Καλυτερα να πηγαινες με την κοπελα σου ρε φλαου οσα ζευγαρια ξέρω ετσι το κάνουν φερνουν και τις δικές τους μαζι.

Δημοσ.

εγώ θα πάω να μιλήσω σε όποια γκόμενα γουστάρω κ ας είναι κ με τον πατέρα της και θα δώσω μπουνιές σε όποιο αρχίδι έρθει να κολλήσει σε γκόμενα που συνοδεύω και ας είναι και γριά που την περνάω απέναντι στο φανάρι 
στην πρώτη φάση ειμαι το αρχίδι  ε? αμα μπορείς σπάσε με το ξύλο, αν δεν μπορείς τουμπέκα κ πάρε μάθημα
φυτρώστε λίγο @@ και μη ψειρίζετε τα πάντα , οι γκόμενες δεν ανήκουν σε κανέναν , αν δεν μπορείς να την διεκδικήσεις κάτσε κοίτα να την πηδάει άλλος κ κράτα το φανάρι 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...