Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απο ευγενεια και μονο δεν το κάνεις αυτο... θα αφησεις φιλο μονο ή φιλη για να πας να κάνεις σκηνικο με αλλη? :S

Αν ο αλλος/αλλη ειναι πραγματικος φιλος/φιλη θα βοηθησει ωστε να παιχτει το σκηνικο.

Εγω παντως ετσι το βλεπω. Αν δηλαδη ημουν με μια φιλη μου εξω και μου ελεγε ειλικρινα "μαρεσει αυτο το παιδι και θα παιχτει κατι αν φυγω τωρα" δε θα με πειραζε.Νταξει οχι να το κανει και οποτε βγαινουμε, τοτε λεγεται αλλιως :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Είχε κρυφό σχέδιο να της τον ακουμπήσει και πετάχτηκε ο άλλος σαν τη τσουτσού

Απο το να το παιζει φιλελευθερος γκευ φιλος καλυτερα να ειναι ειλικρινης και να στραβώσει εγω θα της εστελνα και μηνυμα της μλκισμενης να μη με ξαναενοχλησει.

Αντι να τον ξεφτυλισει να φάει η μουρη του χωμα να μαθει να μη κανει καμακι σε κοπελες που συνοδευονται έκανε και αυτη πλάτες. Σε μεγαλη υποληψη έχει το φιλο της. Ευγε αξιζε τελικα να έχεις φιλες γυναικες.

• Like 1
Δημοσ.

Είχε κρυφό σχέδιο να της τον ακουμπήσει και πετάχτηκε ο άλλος σαν τη τσουτσού

Ήταν να μην κάνει την αρχή...

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα είχα βγει με μια φίλη μου (χρόνια φίλη και δεν έτρεχε ποτέ τίποτα ερωτικό) και εκεί που ήμασταν για καφέ ένας την κοίταζε και όταν πήγα τουαλέτα τον είδα να πάει προς το τραπέζι μας κάτι είπαν και μετά μου είπε αυτή ότι της έδωσε το τηλέφωνό της. Οκ γκόμενος της δεν είμαι, αλλά έχω άδικο που τσαντίστηκα; Γιατί όταν βγαίνεις με κάποιον/κάποια είσαι ο/η συνοδός του, δεν είναι πολύ χοντράδα να κάνει κάποιος καμάκι λοιπόν; Εγώ της το είπα ότι δε μου άρεσε, αυτή δεν καταλάβαινε σπαστήκαμε λίγο και της λέω ότι όταν είναι μαζί μου δε θα κάνει τέτοια, αν θέλει να βγαίνει με άλλους. Εσείς τι λέτε;

Έχεις άδικο που τσαντίστηκες και μάλλον τη γουστάρεις φίλε Φλαουτίστα. Και σε έτσουξε επειδή θα προτιμούσες να σε βλέπει και εσένα ερωτικά.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι εχει αδικο ρε παιδια? αμα καναμε το ιδιο θα μας σταυρώνανε ακομα και αν δεν μας βλέπανε ερωτικα. Ελεος βγαινεις με ενα φιλο να σου πει το προβλημα του και εσυ κοιτάς το παλικαρι απεναντι? στη τελικη ας φερει καμια φιλη της να γκομενισει και ο άλλος λιγο το φαναρι θα κραταει?

Τεσπα σεβομαι τις αποψεις σας αλλα εχω διαφορετικη οπτικη. Φλαου εγω μαζι σου να ξέρεις. Ολοκληρωσε το ομως στειλτης και πες της οτι στραβωσες με αυτο που εγινε μην το καταπιεις.Θα σε εκτιμησει περισσοτερο στο εγγυωμαι.

Δημοσ.

Μου χει τυχει κ μενα (περιπου). Μου θίχτηκε ο αντρισμος! Αλλά ηταν 5-6 ατομα παρέα αυτοί κι εγώ μονος μου και τους τη χάρισα, στο τσακ ήμουν

• Like 5
Δημοσ.

Γιατι εχει αδικο ρε παιδια? αμα καναμε το ιδιο θα μας σταυρώνανε ακομα και αν δεν μας βλέπανε ερωτικα. Ελεος βγαινεις με ενα φιλο να σου πει το προβλημα του και εσυ κοιτάς το παλικαρι απεναντι? στη τελικη ας φερει καμια φιλη της να γκομενισει και ο άλλος λιγο το φαναρι θα κραταει?

Τεσπα σεβομαι τις αποψεις σας αλλα εχω διαφορετικη οπτικη. Φλαου εγω μαζι σου να ξέρεις. Ολοκληρωσε το ομως στειλτης και πες της οτι στραβωσες με αυτο που εγινε μην το καταπιεις.Θα σε εκτιμησει περισσοτερο στο εγγυωμαι.

Δηλαδη βγαινεις με τον φιλο σου για μια μπυρα και του καθεται γκομενακι και αυτος κανει παιχνιδι.Τον κραζεις μετα??

Δε σου εχει τυχει? Εκτος και αν επειδη ειναι κοπελα το παιρνεις αλλιως.

Δημοσ.

Ετσι ειμαστε οι σωστοι ρσενικοι. Βαρβατιλες και μαιμουδαραδες οποια δε γουσταρει ας πάει με κανενα φλωρο.

Φιλαράκι, ο μόνος σωστός σε αυτή την ιστορία ήταν ο τύπος που την έπεσε στη γκόμενα και πήρε τηλ σε λίγα λεπτά. ;)

Δημοσ.

Φιλαράκι, ο μόνος σωστός σε αυτή την ιστορία ήταν ο τύπος που την έπεσε στη γκόμενα και πήρε τηλ σε λίγα λεπτά. ;)

Δεν το πήρε, έδωσε το δικό του απλά. :)

Δημοσ.

Για μενα ειναι ύπουλος και αδιστακτος. Δεν σεβεται τιποτα. Μπορει να ηταν κοπελα του η συγκεκριμενη. Ντροπη του τοσες ελευθερες κυκλοφορουν. Αντρικη αλληλεγγυη βλέπεις καποιον μαζι με μια κοπελα πας να του το χαλάσεις?

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη βγαινεις με τον φιλο σου για μια μπυρα και του καθεται γκομενακι και αυτος κανει παιχνιδι.Τον κραζεις μετα??

Δε σου εχει τυχει? Εκτος και αν επειδη ειναι κοπελα το παιρνεις αλλιως.

Ειναι κοπελα οποτε το παιρνω αλλιως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...