LifeAndHope Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι θέμα κτήματος ή όχι. Δηλαδή εγώ βγήκα μαζί της για να καταλήξω να κρατάω το φανάρι στο τέλος; Aν είχες @@ θα έπρεπε να τον πιάσεις από το γιακά την ίδια στιγμή που τον είδες να της μιλάει.Και ας μην ήταν γκόμενα σου και πάλι έπρεπε να το κάνεις το ίδιο πράγμα μιας και ο άλλος ο αλήτης δεν γνώριζε πως είναι απλά φίλη σου και δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να της την πέσει άμα τα είχατε. Αν βέβαια,εσύ το μόνο που έκανες είναι να ανοίξεις θέμα στο insomnia και συζητάς με αυτούς που γουστάρουν να τους κερατώνουν οι γυναίκες τους. 3
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οχι ρε γιατι να βαρεθω σιγα.Τι καλυτερο ειχα να κανω.Απο το να κατσω μεσα, καλυτερα να βγω να μιλησω και με καναν ανθρωπο Με ειπε τις εμπειριες της απο το ταξιδι κλπ, ειπα κ γω πως περασα στην εξωτικη Θεσσαλονικη τις γιορτες, γυμναστηρια, μασα κλπ. Περασε η ωρα και δρομο Εγω κατι έχω παθει τελευταια (τα 4-5 τελευταια χρονια) αρκετες απο αυτες που βλέπω σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να πέσω στο κρεβατι μαζι τους και να μου προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρια οποτε δεν ειμαι καλος φιλος! Εξαιρουνται οι δεσμευμενες παιδια μη φάω καμια ξώφαλτση απο κανέναν Μπορει να έχω λιγουρεψει και λογω ηλικιας Τις προαλλες ενας γνωστος ελεγε για 2-3 οτι ειναι μπάζα αλλα εγω δεν θα τις υποτιμουσα έτσι τουλαχιστον χωρις να δοκιμάσω
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μάγκες κατεβείτε μία από τα δέντρα. Αυτός/η που τυγχάνει να συνοδεύετε δεν είναι κτήμα σας όποια κι αν είναι η σχέση σας. Σεβασμός λέγεται μεγάλε , αυτός που χώνεται σε γυναίκα που συνοδεύεται έχει κατέβει από τα δέντρα, τα έχεις μπερδέψει λιγάκι ! ---- Εμένα πάντως που βγαίνω συνέχεια με φίλες-σχεση δεν μου έχει τύχει ποτέ ρε γαμώτο .. πλάκα θα είχε .. 5
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εκτος απο σεβασμος λεγεται και αντρικη αλληλεγγυη τον βλέπεις πάει να κάνει κινηση άστον ρε μεγάλε τι πας να χωθεις? 2
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σεβασμός λέγεται μεγάλε , αυτός που χώνεται σε γυναίκα που συνοδεύεται έχει κατέβει από τα δέντρα, τα έχεις μπερδέψει λιγάκι ! ---- Εμένα πάντως που βγαίνω συνέχεια με φίλες-σχεση δεν μου έχει τύχει ποτέ ρε γαμώτο .. πλάκα θα είχε .. Σιγά μη τύχαινε σε σένα, βλέπουν που τους παίρνει να το κάνουν! 2
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σιγά μη τύχαινε σε σένα, βλέπουν που τους παίρνει να το κάνουν! Καλα μερικοι μπορει να βγάλουν και οπλο δεν ξερεις σε ποιον πεφτεις. Πρέπει να εισαι λιγο πονηρος να τον κοψεις απο πριν 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλα μερικοι μπορει να βγάλουν και οπλο δεν ξερεις σε ποιον πεφτεις. Πρέπει να εισαι λιγο πονηρος να τον κοψεις απο πριν Καλά δεν μιλάω για παρανοϊκούς!
D4rkshadow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εκτος απο σεβασμος λεγεται και αντρικη αλληλεγγυη τον βλέπεις πάει να κάνει κινηση άστον ρε μεγάλε τι πας να χωθεις? Οσο υπαρχει η γυναικια αλληλεγγυη αλλο τοσο υπαρχει και η αντρικη αλληλεγγυη. ΜΥΘΟΣ ειναι και οχι η μπυρα
Mikeasdf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγω κατι έχω παθει τελευταια (τα 4-5 τελευταια χρονια) αρκετες απο αυτες που βλέπω σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να πέσω στο κρεβατι μαζι τους και να μου προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρια οποτε δεν ειμαι καλος φιλος! Εξαιρουνται οι δεσμευμενες παιδια μη φάω καμια ξώφαλτση απο κανέναν Μπορει να έχω λιγουρεψει και λογω ηλικιας Τις προαλλες ενας γνωστος ελεγε για 2-3 οτι ειναι μπάζα αλλα εγω δεν θα τις υποτιμουσα έτσι τουλαχιστον χωρις να δοκιμάσω Εγω αυτο που λες το σκεφτομαι μονο αν μ'αρεσει καποια.Αλλιως ξενερωνω και μονο στη σκεψη. Σεβασμός λέγεται μεγάλε , αυτός που χώνεται σε γυναίκα που συνοδεύεται έχει κατέβει από τα δέντρα, τα έχεις μπερδέψει λιγάκι ! ---- Εμένα πάντως που βγαίνω συνέχεια με φίλες-σχεση δεν μου έχει τύχει ποτέ ρε γαμώτο .. πλάκα θα είχε .. Δηλαδή ρε μαους (δε θυμαμαι το ονομα σου γαμωτο ) αμα εισαι με 1-2 φιλες σου εξω, φιλες ομως, και μια απο αυτες κανει παιχνιδι απο μακρυα με καποιον αλλον και ο αλλος οπως ειναι φυσιολογικο ερθει και της μιλησει γιατι θα σε ενοχλησει? Ο τυπος αδραξε την ευκαιρια απλα. 3
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγω αυτο που λες το σκεφτομαι μονο αν μ'αρεσει καποια.Αλλιως ξενερωνω και μονο στη σκεψη. Δηλαδή ρε μαους (δε θυμαμαι το ονομα σου γαμωτο ) αμα εισαι με 1-2 φιλες σου εξω, φιλες ομως, και μια απο αυτες κανει παιχνιδι απο μακρυα με καποιον αλλον και ο αλλος οπως ειναι φυσιολογικο ερθει και της μιλησει γιατι θα σε ενοχλησει? Ο τυπος αδραξε την ευκαιρια απλα. Δεν εχω κανένα θεμα, ισα ισα αν γουστάρει η φίλη μου κ κολλάει να παει θα της την φτιάξω εγω την κατάσταση ! Εννοούσα στην περίπτωση που εχεις βγει με μια κοπέλα, δεν ξερει ο αλλος τι σου ειναι κ ψάχνει να βρει τροπο να χωθεί! εγω είτε με φιλη μου είτε με σχέση βγω ειναι ακριβως τοι ιδιο, δεν κανω ποτε χειρονομίες αγκαλιες και τετοια .. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Κι αν είχε στήσει αυτί και κατάλαβε ότι δεν παίζει τίποτα μεταξύ τους από κάτι που θα είπε ο Φλάου;
Mikeasdf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω κανενα θεμα ισα ισα αν γουατρει η φιλη μου κ κολαει να παει θα της φτιαξω εγω κατασταση ! μιλησα για την περισπτωση που εχεις βγει με μια κοπελα , δεν ξερω ο αλλος τι σου ειναι και ψαχνει να βρει τροπο να χωθει ! εγω ειτε με φιλη μου ειτε με σχεση βγω ειναι ακριβως τοι ιδιο , δεν κανω ποτε χειρονομιες αγγαλιες και τετοια .. Οκ τοτε, λαθος καταλαβα εγω Ενταξει και γω οταν βγω εξω δεν ειμαι και πολυ εκφραστικος σε αυτο τον τομεα. Αλλα και ο αλλος στις περισσοτερες περιπτωσεις πρεπει να παρει το πρασινο φως απο την κοπελια για να χωθει ετσι και να ζητησει/αφησει τηλεφωνο.Εκτος κ αν ειναι τελειως ουγκανος και την πεφτει σε ο,τι βλεπει. Κι αν είχε στήσει αυτί και κατάλαβε ότι δεν παίζει τίποτα μεταξύ τους από κάτι που θα είπε ο Φλάου; Νομιζα οτι μονο εγω το σκεφτηκα αυτο και ανησυχησα με τον εαυτο μου 1
duende Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 κοιτα, στη καλυτερη μπορει ο αλλος απλα να ειχε μεγαλο θρασος και να μη τον ενοιαζε τι της εισαι για να της πεσει ετσι χυμα. σε αυτη τη περιπτωση αν σε παιρνει, χωνεσαι, αν δε σε παιρνει δειχνεις "ανωτεροτητα" (κοινως κανεις τη παπια) στη χειροτερη, μπορει αυτο που εκπεμπεις να τον εκανε να μη σε υπολογισει καθολου (να φαινεσαι φλουφλης, αγαπουλης, γενικα "ακινδυνος"). εκει..πρεπει να το δεις 1
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οσο υπαρχει η γυναικια αλληλεγγυη αλλο τοσο υπαρχει και η αντρικη αλληλεγγυη Ευτυχως, κανεις λαθος 1
panos2171 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αρχικά να πω πως είναι μεγάλη καφρίλα να την πέσεις σε κάποια που συνοδεύεται από φίλο, γκόμενο, αδερφό, ξάδερφο.Ποτέ δε θυμάμαι πάντως να πλησίασαν φίλη όταν έβγαινε μαζί μου. Θυμάμαι σκηνικό όπου ''φίλη'', ύπουλο τσουλάκι πάει και σχεδόν κάθεται σε τραπέζι δύο ψωλαράδων γιατί είχαν τασάκι και της ήταν δύσκολο να περιμένει 5-10 λεπτά το σερβιτόρο να της φέρει ένα. Ο ένας αναμενόμενο να την πιάσει στο μπίρι-μπίρι. Μόλις ήρθα εγώ της γύρισε την πλάτη (σωστός). Όλο το βράδυ το μαλακισμένο τον κοίταζε, απλά ήθελε παιχνίδι αλλά αυτός δεν... Παίζει ρόλο βέβαια και πόσο κοιμάσαι όρθιος ή όχι. Όταν έχεις τα μάτια ανοιχτά θα δεις ποιος την κοζάρει, του ρίχνεις ένα βλέμμα και δεν ξαναασχολείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις