Flaoutistas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά δεν είμαι περιορισμένης ευθύνης, έχω και αντίληψη και εμπειρία. Αν η άλλη του έστελνε σήματα μορς θα το είχα καταλάβει δεν είμαι στόκος
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά δεν είμαι περιορισμένης ευθύνης, έχω και αντίληψη και εμπειρία. Αν η άλλη του έστελνε σήματα μορς θα το είχα καταλάβει δεν είμαι στόκος Finally someone said it, Φλάου είσαι... 1
crom251 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Φλαουτιστα αυτος εδωσε το δικο του τηλεφωνο στη φιλη σου ή η φιλη σου σε αυτον?
Flaoutistas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αυτός σε αυτήν.. σε ένα χαρτάκι όσο έλειπα.. είχε γράψει και το όνομα του και το facebook του.. πάλι καλά που δεν έδωσε και twitter 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα πω ψέματα, είμαι και εγώ υπέρ του Φλάου σε αυτή τη φάση. Ούτε ο άλλος ο καριόλης έπρεπε να κάνει κίνηση αλλά ούτε και η άλλη η φίλη του θα έπρεπε να δώσει σήματα "i am free, hes just a friend, get close you little devil you..." γιατί αυτό πράγματι δηλώνει πλήρης έλλειψη σεβασμού από τη μεριά της φίλης πρώτα και κατ' επέκταση ασέβεια από τη μεριά του καριόλη. Εγώ και σήμα να πάρω από κάποια αν είναι αρσενικός στην παρέα (αρσενικός όμως, όχι ο γκέι φίλος) δεν πρόκειται καν να κοιτάξω. Δεν ξέρω αν το βλέπω εγώ λάθος ή όχι αλλά για εμένα είναι θέμα σεβασμού. Βγήκαμε μαζί για να δούμε ο ένας τον άλλο και να τα πούμε ή βγήκαμε μαζί και ότι ήθελε προκύψει (με άλλους) κατά τη διάρκεια της εξόδου μας; 2
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αυτός σε αυτήν.. σε ένα χαρτάκι όσο έλειπα.. είχε γράψει και το όνομα του και το facebook του.. πάλι καλά που δεν έδωσε και twitter Πως και δε βγηκες με τη δικια σου ρε φιλε? Δεν θα πω ψέματα, είμαι και εγώ υπέρ του Φλάου σε αυτή τη φάση. Ούτε ο άλλος ο καριόλης έπρεπε να κάνει κίνηση αλλά ούτε και η άλλη η φίλη του θα έπρεπε να δώσει σήματα "i am free, hes just a friend, get close you little devil you..." γιατί αυτό πράγματι δηλώνει πλήρης έλλειψη σεβασμού από τη μεριά της φίλης πρώτα και κατ' επέκταση ασέβεια από τη μεριά του καριόλη. Εγώ και σήμα να πάρω από κάποια αν είναι αρσενικός στην παρέα (αρσενικός όμως, όχι ο γκέι φίλος) δεν πρόκειται καν να κοιτάξω. Δεν ξέρω αν το βλέπω εγώ λάθος ή όχι αλλά για εμένα είναι θέμα σεβασμού. Βγήκαμε μαζί για να δούμε ο ένας τον άλλο και να τα πούμε ή βγήκαμε μαζί και ότι ήθελε προκύψει (με άλλους) κατά τη διάρκεια της εξόδου μας; Φιλε δεν ημουν εκει καθολου το ορκιζομαι δεν θα έκανα ποτε τέτοια πστια στον φλάου :/ 1
crom251 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Και εγω συμφωνω με φλαου. Καλα εκανε και παρεξηγηθηκε και με αυτον και με την φιλη του...
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πως και δε βγηκες με τη δικια σου ρε φιλε? Κάθε μέρα και με άλλο γκομενάκι ο Φλάου, έχει πάει σε άλλο επίπεδο 4
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Κάθε μέρα και με άλλο άτακτο παιχνιδιάρικο γκομενάκι που παίζει με άλλους ο Φλάου, έχει πάει σε άλλο επίπεδο 1
censOred Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το μεγαλυτερο προβλημα θα πρεπε να το χεις με την φιλη σου και οχι με τον αγνωστο τυπο.
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Flaoutista έχεις δίκιο κατά πλειοψηφία! Προτείνω να πας στο επόμενο θέμα! 2
Glikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ θεωρώ λάθος την κίνηση του τύπου διότι δεν γνώριζε αν ο φλαου ηταν ο γκόμενος της ή όχι. Έλλειψη σεβασμού. Απο την άλλη ίσως έκανε τα γλυκά μάτια αυτη αλλα αν λέει ο φλαου οτι δεν παίζει κάτι τέτοιο τον πιστεύω. Επίσης πιστεύω οτι δεν την βλέπει ερωτικά. Ειναι μακακια όσο ναναι να την πέσει κάποιος σε γκομενα που συνοδεύετε. Και εγω θα τσαντιζόμουν. Μου έχει συμβεί με πρώην btw. Φλαου θίχτηκε ο ανδρικός εγωισμός σου κάπως. Ισως οχι 100% δίκαια μιας που δεν την έχεις γκόμενα αλλα είναι καφρίλα η κίνηση του τύπου. Οι απόψεις πάντως διίστανται αποτι διαβάζω στα σχόλια.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Η φίλη σου το ψήνει πνίγει ; πλακα κανω φιλος ε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις