Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είμαι περιορισμένης ευθύνης, έχω και αντίληψη και εμπειρία. Αν η άλλη του έστελνε σήματα μορς θα το είχα καταλάβει δεν είμαι στόκος :P

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είμαι περιορισμένης ευθύνης, έχω και αντίληψη και εμπειρία. Αν η άλλη του έστελνε σήματα μορς θα το είχα καταλάβει δεν είμαι στόκος :P

Finally someone said it, Φλάου είσαι...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός σε αυτήν.. σε ένα χαρτάκι όσο έλειπα.. είχε γράψει και το όνομα του και το facebook του.. πάλι καλά που δεν έδωσε και twitter

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα πω ψέματα, είμαι και εγώ υπέρ του Φλάου σε αυτή τη φάση. Ούτε ο άλλος ο καριόλης έπρεπε να κάνει κίνηση αλλά ούτε και η άλλη η φίλη του θα έπρεπε να δώσει σήματα "i am free, hes just a friend, get close you little devil you..."  γιατί αυτό πράγματι δηλώνει πλήρης έλλειψη σεβασμού από τη μεριά της φίλης πρώτα και κατ' επέκταση ασέβεια από τη μεριά του καριόλη. 

Εγώ και σήμα να πάρω από κάποια αν είναι αρσενικός στην παρέα (αρσενικός όμως, όχι ο γκέι φίλος) δεν πρόκειται καν να κοιτάξω. Δεν ξέρω αν το βλέπω εγώ λάθος ή όχι αλλά για εμένα είναι θέμα σεβασμού. Βγήκαμε μαζί για να δούμε ο ένας τον άλλο και να τα πούμε ή βγήκαμε μαζί και ότι ήθελε προκύψει (με άλλους) κατά τη διάρκεια της εξόδου μας; 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός σε αυτήν.. σε ένα χαρτάκι όσο έλειπα.. είχε γράψει και το όνομα του και το facebook του.. πάλι καλά που δεν έδωσε και twitter

Πως και δε βγηκες με τη δικια σου ρε φιλε?

Δεν θα πω ψέματα, είμαι και εγώ υπέρ του Φλάου σε αυτή τη φάση. Ούτε ο άλλος ο καριόλης έπρεπε να κάνει κίνηση αλλά ούτε και η άλλη η φίλη του θα έπρεπε να δώσει σήματα "i am free, hes just a friend, get close you little devil you..."  γιατί αυτό πράγματι δηλώνει πλήρης έλλειψη σεβασμού από τη μεριά της φίλης πρώτα και κατ' επέκταση ασέβεια από τη μεριά του καριόλη. 

Εγώ και σήμα να πάρω από κάποια αν είναι αρσενικός στην παρέα (αρσενικός όμως, όχι ο γκέι φίλος) δεν πρόκειται καν να κοιτάξω. Δεν ξέρω αν το βλέπω εγώ λάθος ή όχι αλλά για εμένα είναι θέμα σεβασμού. Βγήκαμε μαζί για να δούμε ο ένας τον άλλο και να τα πούμε ή βγήκαμε μαζί και ότι ήθελε προκύψει (με άλλους) κατά τη διάρκεια της εξόδου μας; 

Φιλε δεν ημουν εκει καθολου το ορκιζομαι δεν θα έκανα ποτε τέτοια πστια στον φλάου :/

• Like 1
Δημοσ.

Πως και δε βγηκες με τη δικια σου ρε φιλε?

Κάθε μέρα και με άλλο γκομενάκι ο Φλάου, έχει πάει σε άλλο επίπεδο

• Like 4
Δημοσ.

Κάθε μέρα και με άλλο άτακτο παιχνιδιάρικο γκομενάκι που παίζει με άλλους ο Φλάου, έχει πάει σε άλλο επίπεδο

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ θεωρώ λάθος την κίνηση του τύπου διότι δεν γνώριζε αν ο φλαου ηταν ο γκόμενος της ή όχι. Έλλειψη σεβασμού. Απο την άλλη ίσως έκανε τα γλυκά μάτια αυτη αλλα αν λέει ο φλαου οτι δεν παίζει κάτι τέτοιο τον πιστεύω. Επίσης πιστεύω οτι δεν την βλέπει ερωτικά. Ειναι μακακια όσο ναναι να την πέσει κάποιος σε γκομενα που συνοδεύετε. Και εγω θα τσαντιζόμουν. Μου έχει συμβεί με πρώην btw. Φλαου θίχτηκε ο ανδρικός εγωισμός σου κάπως. Ισως οχι 100% δίκαια μιας που δεν την έχεις γκόμενα αλλα είναι καφρίλα η κίνηση του τύπου. Οι απόψεις πάντως διίστανται αποτι διαβάζω στα σχόλια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...