Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εσεις που αναφερετε την εκφραση ελλειψη σεβασμου εχετε φλερταρει ποτε καποια που είχε αγορι;

Just asking

Εγω ναι. Αλλα προς υπεράσπιση μου:

1) η γκόμενα ηταν τσουλα.

2)ο γκόμενος της ήταν ζωαδι.

3)παράλληλα αυτη έβλεπε και άλλους δυο.

Δημοσ.

Σήμερα είχα βγει με μια φίλη μου (χρόνια φίλη και δεν έτρεχε ποτέ τίποτα ερωτικό) και εκεί που ήμασταν για καφέ ένας την κοίταζε και όταν πήγα τουαλέτα τον είδα να πάει προς το τραπέζι μας κάτι είπαν και μετά μου είπε αυτή ότι της έδωσε το τηλέφωνό της. Οκ γκόμενος της δεν είμαι, αλλά έχω άδικο που τσαντίστηκα; Γιατί όταν βγαίνεις με κάποιον/κάποια είσαι ο/η συνοδός του, δεν είναι πολύ χοντράδα να κάνει κάποιος καμάκι λοιπόν; Εγώ της το είπα ότι δε μου άρεσε, αυτή δεν καταλάβαινε σπαστήκαμε λίγο και της λέω ότι όταν είναι μαζί μου δε θα κάνει τέτοια, αν θέλει να βγαίνει με άλλους. Εσείς τι λέτε;

To είχα πάθει πριν χρόνια με γνωστή μου αλλά εγώ την ήθελα όμως.

Δεν έγινε όπως το δικό σου περιστατικό ακριβώς ήταν πιο "light" με χαμόγελα απλά αλλά φυσικά και το κράτησα μέσα μου χωρίς να πω τπτ όσο και αν με πείραξε.

Κακώς όμως εσύ σπάστηκες έτσι.

Δεν είναι κοπέλα σου μαν, ειναι δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει με όποιον θέλει. Αν σπάζεσαι τόσο μην ξαναβγεις μαζί της. Μπορεί η συγκεκριμμένη να ψάχνεται για άλλους όταν βγαίνει έξω (δεν την ξέρω εικασίες κάνω).

Πάντως καλός μακάκας ο τριτος (πρέπει να ναι),  χωρίς να ξέρει τι σχέση έχετε έκανε τέτοιο μπάσιμο όταν πήγες τουαλέτα κιόλας...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ήμουν αδελφέ φλαου.

Την είδα έτσι ωραία και λέω αυτήν με αυτόν τον φλώρο;

Πρέπει κάποιος να την κάνει να νιώσει γυναίκα.Να νιώσει προστασία.

Κάποιον αυθόρμητο, με αυτοπεποίθηση, με χιουμορ... κάποιον που δεν κωλώνει σε τίποτα να ουμ.

Έτσι, έδωσα το χαρτάκι στον φίλο μου και είπα να πάει να το δώσει της κοπέλας την ώρα που ήσουν στην τουαλέτα.

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε μέρα και με άλλο άτακτο παιχνιδιάρικο γκομενάκι που παίζει με άλλους ο Φλάου, έχει πάει σε άλλο επίπεδο

Υπονοείς πως είναι κάτι που συμβαίνει συχνά να κάνουν τα γκομενάκια στον Φλάου φουστιά; ΣΤΟΝ ΦΛΑΟΥ?!? Γιατί ξηγιέσαι έτσι ρε Μάου; 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς το παρόν θέμα αντικατοπτρίζει πόσο βαθιά ριζωμένα είναι τα πρότυπα της πατριαρχικής κοινωνίας κ είναι λίγο λυπηρό εδώ που τα λέμε.

Διαβάζω για μπουνιές, κλωτσές, ασέβειες, αρσενικά, γρυλίσματα, μπινελίκια. H κατάσταση μοιάζει πιο πολύ με ντοκιμαντέρ του ανιμαλ πλανετ παρά με ανθρώπινες συναναστροφές.

Ψαχτείτε λίγο κ αφήστε τα  μουγκρίσματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εσεις που αναφερετε την εκφραση ελλειψη σεβασμου εχετε φλερταρει ποτε καποια που είχε αγορι;

Just asking

Ενώ το ξέραμε; Προσωπικά όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τεράστια ήττα (στα όρια του διασυρμού) για φλαουτίστα. Σαν να μην υπήρχε ο φλαουτίστας έκανε και ο πέφτουλας και η φίλη.

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες κατεβείτε μία από τα δέντρα. Αυτός/η που τυγχάνει να συνοδεύετε δεν είναι κτήμα σας όποια κι αν είναι η σχέση σας. 

Δλδ εσύ αν δεις μία που συνοδεύεται και σ αρέσει υπερβολικά θα πας να της την πέσεις μπροστά στο φίλο της; Και θα του πεις κιολας οτι δεν ειναι δικια του; :rolleyes:

Και μια ερώτηση για τον φίλο TS....

Η φίλη σου όταν της τα έχωσες πώς ακριβώς αντέδρασε;

• Like 1
Δημοσ.

Θα εκοψε κινηση ο ανθρωπος φανταζομαι και θα ορμησε.. κατα τα αλλα κτηνη που την πεφτουν σε οτι κινειται ανεξαρτητα απο το αν συνοδευονται υπαρχουν και στα δυο φυλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...