zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ανετα ιδια χρονια. Τον είχα για νεαρό τον Trilobite!
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τον είχα για νεαρό τον Trilobite! Κατ'αρχας βλεπω τι κανεις και το αποφευγω. Κι αυτος του '82 ειναι, κοιτας που το παιζει τζοβενο Κωνστανταρας style ? 4
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Κατ'αρχας βλεπω τι κανεις και το αποφευγω. Κι αυτος του '82 ειναι, κοιτας που το παιζει τζοβενο Κωνστανταρας style ? Σοβαρά; Κι εμένα μεγάλο με έλεγε....
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Κατ'αρχας βλεπω τι κανεις και το αποφευγω. Κι αυτος του '82 ειναι, κοιτας που το παιζει τζοβενο Κωνστανταρας style ?
pitogiro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 4 Οκτωβρίου Έχει πέσει λίγο δούλεμα γιατί πέφτει την ίδια μέρα με την παγκόσμια ημέρα ζώων
gregdel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 27/5/78 Και εχω γνωρισει 2!!!! ατομα που γενηθηκαν ακριβως οπως και γω.Και στο ιδιο νοσοκομειο και ολλας απο οτι ανακαλυψαμε μετα!!! Ίδια ημέρα λίγο πριν το summer of 69
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Κατ'αρχας βλεπω τι κανεις και το αποφευγω. Κι αυτος του '82 ειναι, κοιτας που το παιζει τζοβενο Κωνστανταρας style ? Του '82 είσαι δηλαδή εσύ, μάλιστα, τα 2 πρώτα ψηφία δεν μας είπες και οι κακές γλώσσες λένε ότι είσαι πιο κοντά στο 18 παρά στο 19. Λοιπόν, για να μιλήσουμε επιτέλους σοβαρά, καταγγέλω τη συνομοταξία των πενηντάρηδων αυτού του φόρουμ (με μπροστάρη τον γνωστό μοντ) που θέλει να με διαβάλλει λέγοντας πως είμαι 30+ για να καλύψει τη διαφορά που μας χωρίζει. Η μάχη απέναντι στο ψέμα θα συνεχιστεί αδελφοί. Σοβαρά; Κι εμένα μεγάλο με έλεγε.... Παλιό, παλιοκομπιουτερά βασικά, από μικρός στα συστήματα τα πληροφορικά, όχι μεγάλος ηλικιακά. 2
Antwni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θα πρέπει να τρέμετε κύριοι! Την μέρα που θα ξαναγίνει admin ο trilobite θα νιώσετε την τίσις! ΝΤΡΟΠΗ! Τα μισά να μου έλεγαν trilobite.
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θα πρέπει να τρέμετε κύριοι! Την μέρα που θα ξαναγίνει admin ο trilobite θα νιώσετε την τίσις! ΝΤΡΟΠΗ! Τα μισά να μου έλεγαν trilobite. Πάλι μου σηκώθηκε η τρούχα. Τι είπε ρε το άτομο
Antwni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πάλι μου σηκώθηκε η τρούχα. Τι είπε ρε το άτομο
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Του '82 είσαι δηλαδή εσύ, μάλιστα, τα 2 πρώτα ψηφία δεν μας είπες και οι κακές γλώσσες λένε ότι είσαι πιο κοντά στο 18 παρά στο 19. Λοιπόν, για να μιλήσουμε επιτέλους σοβαρά, καταγγέλω τη συνομοταξία των πενηντάρηδων αυτού του φόρουμ (με μπροστάρη τον γνωστό μοντ) που θέλει να με διαβάλλει λέγοντας πως είμαι 30+ για να καλύψει τη διαφορά που μας χωρίζει. Η μάχη απέναντι στο ψέμα θα συνεχιστεί αδελφοί. Ειμαι στο τσακ να σου βαλω custom title Κωνστανταρας ε, μα τω θεω. 2
nemesiskp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 22 Αυγουστου εγω. Η κοπελα μου γεννηθηκε την ιδια μερα με τον αδερφο της,αλλα.....7 χρονια μετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα