Amaretos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, Εχω την παραπάνω κάρτα αγορασμένη κανα 2μηνο και δεν σκοπέυω να την αλλάξω συντομα. Ειμαι σε φάση αγοράς οθόνης και έχω καταλήξει, αλλα περνάει και απο το μυαλο μου και η πιθανότητα αγοράς μια 25 με 2560x1440 ανάλυση. Το θέμα μου ειναι αν η κάρτα τα καταφέρνει "καλα" σε αυτή την ανάλυση. Θα έχω κουμπωμένη και 2η οθόνη 1920x1080 (Αυτο επισης ειναι κατι που εχω αμφιβολίες αν θα δουλέψει στην πορεία... 2 οθόνες με διαφορετική ανάλυση). Καταλαβάινω οτι μάλλον δεν θα δώ full γραφικά σε παιχνίδια κλπ και δεν με νοιαζει κιολας γιατι παιζω ελάχιστα. Αν κάποιος εχει αυτη την κάρτα και δουλεύει σε τετοια ανάλυση να μου πει την άποψη του.
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 1) η συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να σηκώσει άνετα και τις 2 οθόνες ακόμη και ταυτόχρονα. 2) στα παιχνίδια τα πάει συμπαθητικα στα 1080 , όχι παραπάνω 3) πρόσεξε την 25αρα σε τόσο μεγάλη ανάλυση γιατί μπορεί να απογοητευτείς , αν μπορείς πάρε την αδερφή της στις 29" που έχει σωστή αναλογία ανάλυσης - μεγέθους για τα windows. 4) Φυσικά μπορείς να έχεις 2 οθόνες με διαφορετική ανάλυση και να λειτουργήσουν συμπληρωματικά.
cabdik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 25αρες και 29αρες, συνηθως, ειναι Ultrawide 2560χ1080 (ακα 21:9) 24αρες και 27αρες ειναι συνηθως 2560χ1440 (ακα 16:9) απεικονιση μπορεις να κανεις και με διαφορετικες αναλυσεις, μην σε απασχολει. τα παιχνιδια θα τα παιζεις σε μια οθονη, οποια απο τις 2, ορισεις σαν "κυρια" οθονη. αν θα παιζεις στην "μεγαλη" οθονη τα παιχνιδια, μπορεις καλλιστα - αν δεις οτι δεν τραβαει καλα η καρτα- να κατεβασεις την αναλυση στα 1080Ρ, οπου θα παιζεις σαφεστατα πιο ανετα....!!!
Amaretos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 H οθόνη που σκέφτομαι ειναι η U2515 δεν θελω 27αρα. Οταν λεω ανησυχω αν θα δουλεψει εννοω αν θα με βολέψει η ενναλαγή στο μάτι απο ανάλυση σε ανάλυση συνέχεια, δουλευω 7-8 ωρες την ημέρα στο pc και οντως τις χρησιμοποιω και τις 2 ταυτοχρονα δεν τις εχω για ομορφια
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 αυτό που λες δεν πρέπει να σε ανησυχεί αυτό που πρέπει να σε ανησυχεί η δυσαρμονία ιντσων-ανάλυσης στην 25" σωστή αναλογία έχεις στις 29" γι'αυτή την ανάλυση (2560x1080) για εργασία πάνω σε windows οπότε μάλλον πρέπει να πας σε 29" LG που έχει αυτή την ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα