Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα μια παρενθεση αμα μου επιτρεπετε μια και το εθιξε η σταβι δεν θα βγω αλλο οφφτοπικ(κουβεντα δεν μπορουμε να πουμε εδω μεσα αμεσως κλειδωμα) ...... Ποτε μη βγαινετε με κάποια οι 2 σας στα φιλικα!!!! Για το καλο των νευρων σας. Εγω πχ σκοπευω να βγω με κάποια τωρα που θα κατεβω Αθηνα... φροντισα να της δειξω οτι αμα βγουμε θα κανω κινηση της εχω κανει ενα καρο σχολια οπως ωραιο φορεμα , ωραια ποδια , ωραιο σωμα κτλπ κτλπ. Να ξέρει οτι εγω φιλαράκι δεν γινομαι!!!! Δεν μου απαντησε βεβαια στα σχολια αυτά ενω μεχρι πριν απαντουσε σε μηνυματα κτλπ αλλα καλύτερα να ξερουμε και τι μας γινεται!

να χωρίσω τον κολλητό μου ? 

Δημοσ.

να χωρίσω τον κολλητό μου ? 

Ασε ρε κολλητηλικια και ιστοριες με γυναικες να πουμε μηπως να παμε και καμια μπ00ρδελ0τσαρκα? μαζι??? ή να δουμε καναν αγωνα?? και να ρευομαστε? :D

Ακους εκει κολλητη. :unsure: φιλικα προσκειμενη κάποια ναι αλλα οχι και κολλητη!! Εγω βεβαια δεν πιστευω γενικοτερα στο θεσμο του κολλητου καλυτερα να μην εισαι κολλητος με κανεναν και να κανεις παρέα με αρκετους για να εχεις επιλογες. Αν ο κολλητος βρει γκομενα και σε κλάσει.

Χρονια φιλοι ναι , καλα και ξηγημενα παιδια στα οποια δεν θα εκανες πστια ποτε ναι κολλητος ομως δεν υφισταται μολις ο αλλος κανει οικογενεια θα ειναι με την οικογενεια του πραγμα λογικο και ανθρωπινο.

• Like 2
Δημοσ.

Και με όλα αυτά, πού να πει κανείς στους "ο άντρας ο σωστός πληρώνει πάντα και τα πάντα στο 1το ραντεβού" ότι ψηλές, ξανθιές, γαλανομάτες, με fit κορμιά και καταβολές από Vikings εάν τους ανοίξεις την πόρτα για να περάσουν παρεξηγιούνται επειδή το βλέπουν ότι τις θεωρείς ανίκανες να ανοίξουν μόνες τους... 

Για κέρασμα στο 1το ραντεβού ούτε κουβέντα.

Βέβαια όλα αυτά σε χώρες μακριά... κοντά στο far far away και με πολύ κρύο αυτή την εποχή. 

• Like 1
Δημοσ.

Και με όλα αυτά, πού να πει κανείς στους "ο άντρας ο σωστός πληρώνει πάντα και τα πάντα στο 1το ραντεβού" ότι ψηλές, ξανθιές, γαλανομάτες, με fit κορμιά και καταβολές από Vikings εάν τους ανοίξεις την πόρτα για να περάσουν παρεξηγιούνται επειδή το βλέπουν ότι τις θεωρείς ανίκανες να ανοίξουν μόνες τους... 

Για κέρασμα στο 1το ραντεβού ούτε κουβέντα.

Βέβαια όλα αυτά σε χώρες μακριά... κοντά στο far far away και με πολύ κρύο αυτή την εποχή. 

Σιγα τις πολεμιστριες της Βαλχαλα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

δε πα να χτυπάτε το κεφάλι σας στο πληκτρολόγιο ... 

το "friend zone" υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει 

Εγω δεν δεχομαι φρεντ ζοουν και άλλα τέτοια κολοκυθια. Εγω ειμαι ξεκαθαρος αμα γουσταρω την αλλη και αυτη δεν θελει δεν ξανασχολουμαι μαζι της. Και αστην αυτη μετα να έχει λιστες μονη της και να χαιρεται. Με τις γυναικες περνας πιο ωραια οταν κάνεις σεξ παρα οταν σου μιλανε για τους πρωην τους και εσυ παριστανεις το φιλαράκι.

Δημοσ.

Μπορει να χωρισει και να χρειαστει μια παρηγορητικη..αγκαλια  :wub:

όπου τρύπα πρέπει να την μπαλώσετε ε; δεν κρατιέστε !!! 

καζανόβες μου !!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ε αμα η αλλη νιωθει ενα κενο να μην την βοηθησουμε ? Τι φιλοι θα ειμασταν ?  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να χωρισει και να χρειαστει μια παρηγορητικη..αγκαλια  :wub:

Ενα περιεργο με τις γυναικες ειναι οτι ενω ξέρουν οτι ειστε φιλοι οπως λενε και σε εχουν βαλει στο φρεντ ζοουν αμα δουν οτι πάς να γνωρισεις καμια φιλη τους ξενερωνουν και γενικα δεν σε φέρνουν ευκολα σε επαφη με φιλες τους.Ένας ακομα λογος που δεν συμφερει το φρεντ ζοουν.

καζανόβες μου !!!!!!!!!!!!!!

Ετσι ειναι η φυση μας.

• Like 1
Δημοσ.

Στο πρώτο ραντεβού μόνοι μας, ειλικρινά, δεν θυμάμαι αν τα πλήρωσε όλα. Στο δεύτερο όμως είχε γενέθλια και με κέρασε.

Από τότε οι έξοδοι πάνε από κοινού ισομερως, οπως και τα έξοδα του σπιτιού.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...