Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ στο Ελλαδιστάν λέγεται "βγαίνουμε και περνάμε καλά" 

έχω δει και ταινίες με τέτοιο story, στο τέλος παντρεύονται... 

Δεν το θυμαμαι το τελος αε αυτες τις ταινιες , αν δεν μου το ελεγες δεν θα το σκεφτομουνα καν ..να λοιπον που και σε αυτο εχουμε διαφορες  :-D

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

υπαρχει διαφορα το μιλαε σε καποια που μου αρεσει και οτι την πεφτω σε οτι κινειται μπας και πηδηξω. Παλαιοτερα  γνωστος την ειχε πεσει δεν ξερω σε ποσες δεν καταφερε τιποτα μιλησα σε μια για λιγοτερο απο 5 λεπτα ειχα παρει κινητο και φιλι !

Εννοειται ρε φιλε. Αν έχει αναγκη τοσο πολυ το σέξ πηγαινει με μια επαγγελματια και έχει σιγουρη κατάληξη , εφοσον πληρώνει κανει οτι γουσταρει , εχεμυθεια + δεν ξεφτυλιζεται κτλπ κτλπ. Λιγο περπατημενος να εισαι στην Αθηνα τα ξέρεις αυτα οτι γουσταρεις βρισκεις να διασκεδάσεις.

Αλλα γενικα το καμακι θέλει υπομονη γιατι οι στοχοι ειναι τυχαιοι και επισης με τα ψυχολογικα που έχουν κάποιες αργεις να καταληξεις σε κάποια που θα βγει τελικά και θα ειναι οκ. Να σου πω σκηνικα να γελάς λεω στην αλλη θα βγουμε? ναι μου κανει αλλα την επομενη εβδομάδα ειμαι πιασμένη με δουλειες τι λες για την ερχομενη Τετάρτη? (ενω ηταν ηδη Τεταρτη) καλα με δουλευεις της κάνω??? που ξερωβ μέχρι την Τεταρτη τι μπορει να προκυψει!!!

Η άλλη μου κάνει δεν μπορω αυτο το σκ εχω κατι γενεθλια αμα ειναι πάρε με απο Κυριακη να σου πω. Ναι οκ της κάνω και δεν την πηρα ποτέ... αμα θες πάρε εσυ ή πες μου μέρα δεν θα σε παρακαλάω. Η άλλη ανεβάζει συνεχεια φωτο στο φβ που ειναι σπιτι της και φοράει κολαν με τακουνι και βαφεται για να βγαλει φωτο να την ανεβασει φβ να τσιμπησει λαικ. Μια φωτο με φιλους δεν έχει ναρκισσισμος στο φουλ. Επομενως οταν βλέπεις τέτοια καταλαβαινεις οτι με το καμακι θα πρεπει να την πέσεις σε 20 για να αρέσεις στις 5 απο τις οποιες οι 2 να μην έχουν ψυχολογικα. Καπως ετσι

3 λαλουν και 2 χορευουν. Ειναι θέμα τυχης και υπομονής.

Δημοσ.

Εννοειται ρε φιλε. Αν έχει αναγκη τοσο πολυ το σέξ πηγαινει με μια επαγγελματια και έχει σιγουρη κατάληξη , εφοσον πληρώνει κανει οτι γουσταρει , εχεμυθεια + δεν ξεφτυλιζεται κτλπ κτλπ. Λιγο περπατημενος να εισαι στην Αθηνα τα ξέρεις αυτα οτι γουσταρεις βρισκεις να διασκεδάσεις.

Αλλα γενικα το καμακι θέλει υπομονη γιατι οι στοχοι ειναι τυχαιοι και επισης με τα ψυχολογικα που έχουν κάποιες αργεις να καταληξεις σε κάποια που θα βγει τελικά και θα ειναι οκ. Να σου πω σκηνικα να γελάς λεω στην αλλη θα βγουμε? ναι μου κανει αλλα την επομενη εβδομάδα ειμαι πιασμένη με δουλειες τι λες για την ερχομενη Τετάρτη? (ενω ηταν ηδη Τεταρτη) καλα με δουλευεις της κάνω??? που ξερωβ μέχρι την Τεταρτη τι μπορει να προκυψει!!!

Η άλλη μου κάνει δεν μπορω αυτο το σκ εχω κατι γενεθλια αμα ειναι πάρε με απο Κυριακη να σου πω. Ναι οκ της κάνω και δεν την πηρα ποτέ... αμα θες πάρε εσυ ή πες μου μέρα δεν θα σε παρακαλάω. Η άλλη ανεβάζει συνεχεια φωτο στο φβ που ειναι σπιτι της και φοράει κολαν με τακουνι και βαφεται για να βγαλει φωτο να την ανεβασει φβ να τσιμπησει λαικ. Μια φωτο με φιλους δεν έχει ναρκισσισμος στο φουλ. Επομενως οταν βλέπεις τέτοια καταλαβαινεις οτι με το καμακι θα πρεπει να την πέσεις σε 20 για να αρέσεις στις 5 απο τις οποιες οι 2 να μην έχουν ψυχολογικα. Καπως ετσι

3 λαλουν και 2 χορευουν.

Εφόσον δεν σου κάνουν κλικ αυτά τα άτομα, γιατί τα έχεις ακόμα στο προφίλ σου?

Just a random thought

Δημοσ.

Πιστεύω ότι σε ένα ραντεβού είναι μια ωραία κίνηση από τον άντρα να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού.. από κει και πέρα δε χρειάζεται να γίνει χορηγός και να πληρώνει τα πάντα. Ούτε θα θελα να μαι με μια τέτοια γυναικούλα που να θέλει ο άλλος να είναι ο μα.... και να πληρώνει τα πάντα.. με τη δικιά μου την έχω κεράσει κάμποσες φορές αλλά και αυτή επιμένει και με έχει κεράσει επίσης αρκετές φορές. Στη Σουηδία, θεωρείται προσβλητικό να κεράσει ο άντρας τη γυναίκα γιατί δείχνει ότι δε τη θεωρεί ίση.

Δημοσ.

3 λαλουν και 2 χορευουν. Ειναι θέμα τυχης και υπομονής.

Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι δύο συγκεκριμένα ήθελαν λίγο κυνήγι περισσότερο. Τους αρέσει το παιχνίδι όπως κι εσένα. Θέλανε, απλά δεν θέλανε να σου πούνε αμέσως ναι να βγούμε. Έπρεπε να επιμείνεις λίγο ακόμα πιστεύω, αφού σου αρέσει και το σπορ :)

Δημοσ.

Εφόσον δεν σου κάνουν κλικ αυτά τα άτομα, γιατί τα έχεις ακόμα στο προφίλ σου?

Just a random thought

Δεν κάνω ευκολα διαγραφές αμα δεν με ενοχλησει ο άλλος. Μονο αν ενοχλησει. Απλα δεν κανω λαικ και δεν ασχολουμαι με αυτες τις δημοσιευσεις. Αλλα μου κανει εντυπωση βλεπεις ορισμένες μονο δικες τους φωτογραφιες ανεβάζουν ελεος δηλαδη τι εγωισμος ειναι αυτος.

Δημοσ.
Η άλλη ανεβάζει συνεχεια φωτο στο φβ που ειναι σπιτι της και φοράει κολαν με τακουνι και βαφεται για να βγαλει φωτο να την ανεβασει φβ να τσιμπησει λαικ. Μια φωτο με φιλους δεν έχει ναρκισσισμος στο φουλ.

Και τα 2 το ίδιο αξιολύπητα είναι. Attention whoring + ανασφάλεια/αυτοεπιβεβαίωση "δείτε με περνάω καλά".

Δημοσ.

Δεν κάνω ευκολα διαγραφές αμα δεν με ενοχλησει ο άλλος. Μονο αν ενοχλησει. Απλα δεν κανω λαικ και δεν ασχολουμαι με αυτες τις δημοσιευσεις. Αλλα μου κανει εντυπωση βλεπεις ορισμένες μονο δικες τους φωτογραφιες ανεβάζουν ελεος δηλαδη τι εγωισμος ειναι αυτος.

Και γιατί δεν κάνεις unsubscribe , να μην βλέπεις τις δημοσιεύσεις αυτών των ατόμων; Δεν μπορεί να το μάθει κάπως ο άλλος. Με λίγα λόγια γουστάρεις να "μπανίζεις" τέτοια άτομα.

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατί δεν κάνεις unsubscribe , να μην βλέπεις τις δημοσιεύσεις αυτών των ατόμων; Δεν μπορεί να το μάθει κάπως ο άλλος. Με λίγα λόγια γουστάρεις να "μπανίζεις" τέτοια άτομα.

Δεν ηξερα πως γινεται αυτο ... θα το ψάξω αμα ειναι.

Δημοσ.

Δεν ηξερα πως γινεται αυτο ... θα το ψάξω αμα ειναι.

Πηγαίνεις στο προφίλ του ατόμου που θέλεις και εκεί που λέει "Ακολουθείτε", επιλέγεις να μην ακολουθώ το χρήστη τάδε.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαίνεις στο προφίλ του ατόμου που θέλεις και εκεί που λέει "Ακολουθείτε", επιλέγεις να μην ακολουθώ το χρήστη τάδε.

Μολις το εκανα!!! Οντως ειχε επιλογη οτι την ακολουθουσα. Ποιος εγω. ΛΟΛ οτι να ναι αντε ουστ ρε ναρκισσε θες να σε ακολουθάμε κιολας στις μλκιες σου! Θενξ φιλε θα το κανω και σε άλλες ναρκισσους.

Μολις εκανα unfollow και εναν PR που μας εχει πρηξει με το ποσο γματο ειναι το μαγαζι του και πας εκει και εισαι σα σαρδέλα και οι σερβιτοροι φερονται και με υφάκι επειδη τραβάει κοσμο. ΟΥΣΤ!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα ελα ρε bluesattack η μονη προϋπόθεση που εβαλα ειναι η ελλειψη έλξης η οποια μαλιστα ειναι προαπαιτουμενη εξ ορισμού :P

Δημοσ.

Χαχαχα ελα ρε bluesattack η μονη προϋπόθεση που εβαλα ειναι η ελλειψη έλξης η οποια μαλιστα ειναι προαπαιτουμενη εξ ορισμού :P

Ο bluesattack λέει όμως ότι αυτό μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να αλλάξει όμως!

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι δύο συγκεκριμένα ήθελαν λίγο κυνήγι περισσότερο. Τους αρέσει το παιχνίδι όπως κι εσένα. Θέλανε, απλά δεν θέλανε να σου πούνε αμέσως ναι να βγούμε. Έπρεπε να επιμείνεις λίγο ακόμα πιστεύω, αφού σου αρέσει και το σπορ :)

Ξαναπηρα τηλ την αλλη την επομενη εβδομάδα και μου ειπε οτι κατι εγινε στη δουλεια και δε μπορει και οτι δεν θα ειναι καλη παρέα και οτι εχει νευρα και αλλα τέτοια. Μλκιες δηλαδη.

Μετα απο κανα μηνα ξαναπηρα ενα τηλεφωνακι και δεν το σηκωσε καν και μετα απο 2 μέρες στο φβ μας εβαλε σε μια συνομιλια που ελεγε για να γραψεις κάτι στο τοιχο σου για να βρει σπιτι ενα νεγρακι απο το Ντουμπαι ή κατι τέτοιο.

Μερικες ειναι εκτος τοπου και χρονου πραγματικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...