Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βρε δεν λεω για εναν καφε, ενα σουβλακι κλπ.

Μιλαω πιο γενικα.

Και παντα στην εξισωση πρεπει να βαζουμε και την συμπεριφορα του αλλου.

Δημοσ.

σιγα μη ξεκινησεις και ερανο για παρτι της στη καφετέρια. Σε οσο δυσκολη οικονομικη κατασταση κ αν ειναι ενα καφε μπορει να κερασει αν οχι να κατσει σπιτι της και να βγαινει ραντεβουδακια οταν εχει

Αν ειναι άνεργη και εσυ δουλευεις κέρνα ενα καφέ δεν θα πάθεις κάτι. Αν τα ραντεβου έχουν επιτυχη εξέλιξη χαλάλι τα φράγκα! :D

• Like 1
Δημοσ.

Το τζάμπα πάντα είναι ακριβότερο  :P

Μιλώντας σοβαρά τώρα για μένα μερικά πράγματα είναι καλό να τηρούνται και να είμαστε ευγενείς χωρίς να είμαστε φαλοκράτες του στυλ εγώ βάζω τα λεφτά εσύ βάλε το  :X  :X  :X . 

Κάποτε θα πληρώνει ο ένας κάποτε ο άλλος μέχρι να παντρευτείς και να πληρώνεις μόνιμα εσύ και η γυναίκα σου ακόμα και αν δουλεύει θα προσπαθεί να κάνει καλό στην δικιά σου τσέπη ενώ εσύ θα έχεις πλήρη άγνοια για την δικιά της  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Έχει τύχει να πληρώσω κάμποσες φορές σε πρώτα ραντεβού και για τους 2. Απλά θα προτιμούσα έστω να προσποιηθεί ο άλλος πως κάνει έστω κίνηση κι ας μην πλήρωνε, δε θα με ένοιαζε.

Κερνάς εσύ τους άλλους; :confused:

Ωρέ που χάθηκαν οι άντρες ωρέ!

Δημοσ.

Έχει τύχει να πληρώσω κάμποσες φορές σε πρώτα ραντεβού και για τους 2. 

Η αμηχανη στιγμη που συνειδητοποιω οτι αυτο το εγραψε γυναικα. 

iWKad22.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει ρε σεις, δεν είναι ότι έβγαινα ραντεβού για δωρεάν φαγητό ποτό κτλ. Και για σουβλάκια έχω πάει, και μεταμεσονύχτια σε καντίνα :P Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω, ακόμα κι αν δεν με άφηναν να πληρώσω για την έξοδο, αισθανόμουν άσχημα στο τέλος. Μετά είτε μισά μισά ή εναλλάξ.

Δημοσ.

Έχει τύχει να πληρώσω κάμποσες φορές σε πρώτα ραντεβού και για τους 2. Απλά θα προτιμούσα έστω να προσποιηθεί ο άλλος πως κάνει έστω κίνηση κι ας μην πλήρωνε, δε θα με ένοιαζε.

Μετα ομως ξαναβγηκες μαζι τους;; Πραγματικα αυτο μου προκαλει μεγαλη εντυπωση,για πρωτο ραντεβου μιλαω.

Δημοσ.

Αν ειναι άνεργη και εσυ δουλευεις κέρνα ενα καφέ δεν θα πάθεις κάτι. Αν τα ραντεβου έχουν επιτυχη εξέλιξη χαλάλι τα φράγκα! :D

να κερασω δεν ειπα οχι, και πιο πριν ειπα στο πρωτο ραντεβου πληρωνει ο αντρας. Αλλα στις μερες μας η εκμεταλευση ειναι ο καλυτερος φιλος (εχθρος) της καλοσυνης, αν ειναι λιγο ομορφη και πονηρη η κοπελα την εβαψες
  • Like 1
Δημοσ.

Μετα ομως ξαναβγηκες μαζι τους;; Πραγματικα αυτο μου προκαλει μεγαλη εντυπωση,για πρωτο ραντεβου μιλαω.

Με μερικούς ναι. Παράδειγμα, ένας πρώην όταν τον γνώρισα ήταν άνεργος αλλά εγώ δούλευα. Παρόλα αυτά, δεν με άφηνε να πληρώνω πάντα ή τα είχαμε μισά μισά. Μετά που βρήκε δουλειά καλυτέρεψαν τα πράγματα, περισσότερο για εκείνον (δεν ένιωθε ωραία όταν πλήρωνα). Με κάποιους άλλους όχι γιατί το έκαναν σύστημα.

Δημοσ.

Εντάξει ρε σεις, δεν είναι ότι έβγαινα ραντεβού για δωρεάν φαγητό ποτό κτλ. Και για σουβλάκια έχω πάει, και μεταμεσονύχτια σε καντίνα :P Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω, ακόμα κι αν δεν με άφηναν να πληρώσω για την έξοδο, αισθανόμουν άσχημα στο τέλος. Μετά είτε μισά μισά ή εναλλάξ.

μωρε καλα τα ειπε ο αλλος πριν, σε παντρευει η μανουλα σου; :D

Δημοσ.

Πιστευω οτι αναλωνεται πολυ φαια ουσια στα στερεοτυπα , στη στρατηγικη που μπορει να κρυβει η κινηση του να πληρωσει η οχι καποιος τον λογαριασμο.Αφου ξεδιπλωνεται η μαχη των φυλων ας γινει με τον σωστο τροπο.Να αφηνουμε τα πορτοφολια μας στο τραπεζι και να πληρωσει οποιος (δεν) τραβηξει πρωτος τα λεφτα η την πιστωτικη.Σαν το φαρ ουεστ  :-D

• Like 4
Δημοσ.

Μισά-μισά απ'το πρώτο ραντεβού.

Κέρασμα θα δεχτώ μόνο αν ο άλλος γιορτάζει/έχει γενέθλια κλπ. αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο.

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...