zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το χοντρη το ανεφερα γιατι ετσι ειπωθηκε και εδω... δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κοιταω πρωτα τα μουτρα μου Δεν το λέω για το χοντρή. Το λέω για το κέρασμα! Γιατί είχαμε και άντρες και γυναίκες που διαφωνούν!
anwnymh29 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν το λέω για το χοντρή. Το λέω για το κέρασμα! Γιατί είχαμε και άντρες και γυναίκες που διαφωνούν! Να'μαστε καλα να διαφωνουμε εμενα το μισα-μισα στην πρωτη γνωριμια κιολας , ανεξαρτητα απο το πως θα παει,μου ακουγεται γυφτια. Εγω δεν θα το εκανα.. 1
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τους ''πολιτισμενους''. Ισα ισα. Εχουμε περισσοτερες επιλογες σε γκομενες εξαλλου...
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω θα έπρεπε να μπει ψηφοφορία. Για τους άντρες αν πληρώνουν και για τις γυναίκες αν το θέλουν αυτό.
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω θα έπρεπε να μπει ψηφοφορία. Για τους άντρες αν πληρώνουν και για τις γυναίκες αν το θέλουν αυτό. Εγω πληρωνω αρκει να έχω. 1
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τους ''πολιτισμενους''. Ισα ισα. Εχουμε περισσοτερες επιλογες σε γκομενες εξαλλου... Τα εισαγωγικά διαφωνούν μαζί σου. Αν δεν έχεις πρόβλημα με κάτι δεν αισθάνεσαι καμία ανάγκη να το μειώσεις με τέτοιο άγαρμπο τρόπο. Όσο για τις γκόμενες... ίσως να ρωτούσες τις ίδιες, θα σου απαντούσαν καλύτερα απ' ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω εγώ.
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όσο για τις γκόμενες... ίσως να ρωτούσες τις ίδιες, θα σου απαντούσαν καλύτερα απ' ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω εγώ. Ε τοτε πρεπει να μου κανονισεις ραντεβου....
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Οι γυναικες φταινε για ολα, η γυναικα ειναι κινουμενη τρυπα για τριποντα, η γυναικα δν πιανει τν κωλο αντρα γτ κατευθειαν κατεβαινει ταμπελακι "γκει" Ωιμε, μυαλα για στειρωση....
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ε τοτε πρεπει να μου κανονισεις ραντεβου.... Χωρίς φωτογραφία; Γουρούνι στο σακί; Σοβαρέψου.
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω θα έπρεπε να μπει ψηφοφορία. Για τους άντρες αν πληρώνουν και για τις γυναίκες αν το θέλουν αυτό. Και γιατι να μην ερχεται ο νυν γκομενος, να πληρωνει και να αποχωρει ? Η μπορει και να κραταει και το φαναρι αν προκειται για ρομαντικο δειπνο 3
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και γιατι να μην ερχεται ο νυν γκομενος, να πληρωνει και να αποχωρει ? Η μπορει και να κραταει και το φαναρι αν προκειται για ρομαντικο δειπνο Τραβηγμένο αλλά γέλασα
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τραβηγμένο αλλά γέλασα Ε αν συζητας μαθαινεις.Ας πουμε στην αρχη του θεματος καναμε ενα δομικο λαθος.Θεωρησαμε οτι το θεμα (αρα και ο λογαριασμος) αφορα απαραιτητως ενα ζευγαρι .Λαθος .Κοντοφθαλμη οπτικη 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ε αν συζητας μαθαινεις.Ας πουμε στην αρχη του θεματος καναμε ενα δομικο λαθος.Θεωρησαμε οτι το θεμα (αρα και ο λογαριασμος) αφορα απαραιτητως ενα ζευγαρι .Λαθος .Κοντοφθαλμη οπτικη Ένα πιθανό μελλοντικό ζευγάρι
Ishmael Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αμφιλεγόμενο θέμα το ποιος πληρώνει στα παραδοσιακά ραντεβού. Άλλοι λένε ότι αν βρεθείς σαν άντρας σε αυτή τη θέση πρέπει να πληρώσεις γιατί είναι αδυναμία το να λογομαχήσεις εκείνη την ώρα με τη γυναίκα (π.χ. λέγοντας ότι πρέπει να πληρώσει ρεφενέ ή να πατσίσει σε επόμενο ραντεβού) και άλλοι λένε ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσεις προκαταβολικά ώστε να εξαλειφθεί τυχόν προσδοκία και παρεξήγηση. Πριν βγείτε δηλαδή συζητάς μαζί της και αποφασίζετε ποιος βγάζει ποιον (και άρα πληρώνει αυτός που βγάζει τον άλλον) ή αν βγαίνετε μαζί, παρέα και τότε πληρώνετε ρεφενέ. Συμφωνώ και με τις δύο απόψεις, δεν είναι κομψό να λογομαχήσεις εκείνη την ώρα για το θέμα επειδή αρνείσαι να ικανοποιήσεις τη λογική προσδοκία της γυναίκας. Δυστυχώς τα ανδρείκελα έχουν χαλάσει την πιάτσα με τη δουλικότητά τους και οι λιγοστοί άντρες που κυκλοφορούν οδηγούνται σε παρεξηγήσεις και λογομαχίες επειδή οι γυναίκες προσδοκούν πλέον ότι θα κεράσει το ανδρείκελο. Οι πρώτοι βέβαια συμπληρώνουν ότι αν δεν θέλεις να βρεθείς ξανά σε αυτή τη θέση, σταμάτα να πηγαίνεις σε παραδοσιακά ραντεβού. Πολλές γυναίκες ούτε χρειάζονται ούτε θέλουν να βγουν παραδοσιακά ραντεβού και ο λόγος που τα επιλέγουν είναι ότι κανένας άντρας δεν προτείνει κάτι άλλο. Μπορεί να μην εκφράζονται ειλικρινά επειδή φοβούνται το στιγματισμό, την κατακραυγή και την ταμπέλα της τσούλας, αλλά δεν θέλουν να βγουν ραντεβού για καφέ/ποτό/φαγητό. Αντίθετα θέλουν να βρεθείτε σπίτι σου ή σπίτι τους. Το βλέπουν σαν μια ανόητη δίωρη συνέντευξη που ούτε σέξι είναι ούτε τις κάνει να σε θέλουν. Επίσης λόγω κοινωνικής κατήχησης σε κάθε ραντεβού παίζει μια αυτόματη κασέτα στο μυαλό μας - αναρωτιέμαι αν είναι ο ένας/η μία, αναρωτιέμαι που πάει όλο αυτό - και δημιουργούνται όλες αυτές οι προσδοκίες. Αντί να γνωριζόμαστε και να περνάμε καλά, περνάμε από αυτή τη διαδικασία της συνέντευξης όπου όλα αλλοιώνονται και φιλτράρονται από το «που πάει όλο αυτό; - είναι ο εκλεκτός; - είναι ο κουβαλητής; - η μάνα μου μου είπε ότι είναι ώρα να παντρευτώ γιατί όλες οι φίλες μου είναι παντρεμένες»... Αυτό για μένα δεν είναι τρόπος να γνωρίσεις κάποιον. Ένας πιο φυσικός τρόπος να γνωριστούν δύο άνθρωποι είναι σε μια περιστασιακή, χαλαρή σχέση χωρίς όρους και βασισμένη στο σεξ. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να γνωριστούμε με χαλαρό ρυθμό χωρίς όλες αυτές τις προσδοκίες που συνεπάγονται τα παραδοσιακά ραντεβού. Βλέπω το σεξ σαν κάτι φυσικό. Μας έχουν μάθει ότι είναι κατά κάποιο τρόπο κακό κάτι τόσο φυσικό και ότι μπορεί να γίνει μόνο σε συγκεκριμένο πλαίσιο. Ποιος το λέει αυτό; Οι κοιμισμένοι, τα πρόβατα, η εκκλησία. Κλείνω με μια παράθεση από συνέντευξη του 2011 στο tvxs: Το σεξ δεν έγινε για να κάνουμε παιδιά αλλά για να επικοινωνήσουμε. Ούτε έγινε για να έχουμε τρία δευτερόλεπτα οργασμό, αλλά για να βρεθούν οι άνθρωποι απέναντι ο ένας από τον άλλον και να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και να γίνουν πιο έξυπνοι. Χρωμοσωμικά και γεννετικά η σεξουαλική έλξη είχε αυτόν τον ρόλο. Και ντετερμινιστικά ο ρόλος του σεξ είναι η επικοινωνία. Να ξεντυθούμε τους ρόλους τους κοινωνικούς, γιατί στο κρεβάτι βγάζεις και το Αρμάνι σου, βγάζεις και το Γκούτσι σου, και γίνεσαι ένας αληθινός άνθρωπος. Γίνεσαι δηλαδή.. Θεός. Το θεϊκό χάρισμα, το φυσικό χάρισμα που έδωσε η φύση, ας το πει ο καθένας όπως θέλει. Ντυμένος μπορείς να είσαι οτιδήποτε… http://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-sok-69-ton-ellinidon-einai-xoris-syntrofo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα