bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 πάντως εκεί θα έπρεπε να πλερώνει αυτός που τελειώνει περισσότερες φορές its a trap 2
patrickdrd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 βασικα, 1) οποιος/οποια απανταει ας γραφει και το φυλο απο κατω γιατι μπερδευουν μερικα νικ και παιζει ρολο I guess 2) εχει χαλασει 1ο ραντεβου λογω τετοιας κουβεντας, αμα ακους την αλλη να σου λεει "ααα, δεν ειναι ρομαντικο αν δεν πληρωνει ο αντρας, δεν νιωθω ασφαλεια" (και δεν μιλουσε για το 1ο, αλλα γενικα) κι αλλες τετοιες μπουρδες, αστο καλυτερα κουκλιτσα μου (τι κουκλιτσα δλδ που ηταν και πουρο), παιζει ρολο και ο βαθμος που ειπε και ο προλαλησαντας, πως να το κανουμε
Mikeasdf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μονο εγω νιωθω καπως "μαλακας" η δηθεν αν πληρωσω τα παντα στο πρωτο ραντεβου? Και γιατι πρεπει ? Ποιος το επιβαλλει? 3
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μονο εγω νιωθω καπως "μαλακας" η δηθεν αν πληρωσω τα παντα στο πρωτο ραντεβου? Και γιατι πρεπει ? Ποιος το επιβαλλει? Κανείς δεν το επιβάλει κυριολεκτικά. Όπως νιώθει ο καθένας.
patrickdrd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 μωρε εχει δικιο, το "επιβαλει" η γαμωκοινωνια που μεγαλωσαμε, ετσι τις εχουν μαθει τις καλες τους βλεπεις οι γονεις τους 2
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 μωρε εχει δικιο, το "επιβαλει" η γαμωκοινωνια που μεγαλωσαμε, ετσι τις εχουν μαθει τις καλες τους βλεπεις οι γονεις τους Και οι φιλενάδες τους: 'Τίιιιι; Βγήκατε πρώτο ραντεβού και δεν σε κέρασε;;; Α τον μαλάκα, μην ξαναβγείς μαζί του!' 6
telis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ωραίο θα ήταν το τοπικ αν ήταν "πληρώνεστε πάντα στο πρώτο ραντεβού"
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παικτες κανονικα τα μισα μισα ειναι το πιο δικαιο εκτος και αν πεις στον άλλον ελα σε κερναω σημερα .... σιγα μη πρεπει να κερασεις επειδη του ειπες να βγειτε.Προτιμω ο αλλος/αλλη να ειναι ξηγημενοι και σωστοι και ας μην κεράσει ποτε δεν κολλαμε σε τέτοιες χαζομαρες. Σκεφτειτε ομως αμα γουσταρατε γυναικεια συντροφια και δεν ειχατε γκομενα θα επρεπε να βάλετε το χέρι στη τσέπη προφανως θα ηταν πιο ακριβο και πιο λιγη ώρα. Οποτε? κερνα κανα ποτάκι και μη σκάς αλλωστε ο αντρας που εχει αυτοπεποιθηση μπορει να το ξεκοψει ανα πασα στιγμη οπως το ξεκινησε. ΥΓ Ειχα ατομο που εκανε δωρα και μετα στο κτυπουσε σαπιλα με λιγα λογια καλυτερα να μην εκανε το δωτο ποτέ. 2
Mikeasdf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Στα μισα-μισα συμφωνω και γω.Αυτο μαρεσει πιο πολυ.
Haris San Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντα κερναω την πρωτη φορα, αν και εχω πεσει και σε περιεργη και σε 1ο ραντεβου κερασε αυτη και εμεινα παγωτο... Παντως οσες σοβαρες σχεσεις ειχα παντα στην αρχη κερνουσα εγω, αλλα παντα μετα κερνουσαν κ αυτες για να ισοφαρισουν, οχι σε ταβερνα 10ευρα αλλα εναν καφε...Για μενα περισσοτερο μετραει η κινηση και οτι το σκεφτηκε. 2
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ο DDevil νομίζω ότι το μισά μισά το λέει γενικά, όχι για το 1ο ραντεβού. 2
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 μωρε εχει δικιο, το "επιβαλει" η γαμωκοινωνια που μεγαλωσαμε, ετσι τις εχουν μαθει τις καλες τους βλεπεις οι γονεις τους Παντως μπορουμε να κανουμε και μια παραχωρηση σε μερικα πραγματα, να φανουμε ιπποτες, εστω διπλωματες..Γιατι εδω που τα λεμε , μεταξυ μας , ακομα και το βρασιμο του αυγου ειναι μπελαλιδικο
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ο DDevil νομίζω ότι το μισά μισά το λέει γενικά, όχι για το 1ο ραντεβού. Εξαρτάται με ποια βγαινεις φιλε. Τα λεφτά λενε πανε στα λεφτά και έχουν δικιο. Μη περιμενεις καμια απο Κηφισιά και σχολεια Αρσακεια και Κολλεγια να σε δουνε μπατιρη και να γουστάρουνε. Βεβαια εχει κάτσει και το σκηνικο τυπισσα με φραγκα να χαρτζηλικωνει γκομενο γνωστο μου. Παντου τ παντα ας μην ειμαστε απολυτοι. Μερικες επισης τον καφε τον θεωρουν δεδομενο σου λεει παμε κανα μπουζουκι να μου πετάς και λουλουδια!
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εξαρτάται με ποια βγαινεις φιλε. Τα λεφτά λενε πανε στα λεφτά και έχουν δικιο. Μη περιμενεις καμια απο Κηφισιά και σχολεια Αρσακεια και Κολλεγια να σε δουνε μπατιρη και να γουστάρουνε. Βεβαια εχει κάτσει και το σκηνικο τυπισσα με φραγκα να χαρτζηλικωνει γκομενο γνωστο μου. Παντου τ παντα ας μην ειμαστε απολυτοι. Μερικες επισης τον καφε τον θεωρουν δεδομενο σου λεει παμε κανα μπουζουκι να μου πετάς και λουλουδια! Συμφωνώ! Εμένα πάντως θα μου φαινόταν περίεργο στο πρώτο (στα πρώτα) ραντεβού να πληρώσει η κοπέλα.
Vapir Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και οι φιλενάδες τους: 'Τίιιιι; Βγήκατε πρώτο ραντεβού και δεν σε κέρασε;;; Α τον μαλάκα, μην ξαναβγείς μαζί του!' οικογενειακή μας γνωστή πριν χρόνια (ήμουν 10?) έλεγε στην 17χρονη κόρη της να βρει γκόμενο με τσέπη αλλιώς είναι χαζή χαρακτηριστικά έλεγε "δε θα πηδάει τσάμπα" "να σε πάει και για ένα φαγητό πριν του κάτσεις" ήμουν 10 χρονών? όταν την άκουσα να το λέει , αν ήταν τώρα θα της έλεγα τόσο πουλάει η κόρη σου το @$ της? για ένα πιάτο φακές? αχχαχαχαχαχαχα και δεν ήταν περίπτωση ανθρώπων για τα παρατράγουδα , ήταν και καλά μορφωμένοι, χαρακτηριστικό παράδειγμα οτι τα χαρτιά δεν κάνουν τον πολιτισμό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα