AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Επειδή μιλάμε για Ελλάδα εν μέσω κρίσης... Στο 1ο ραντεβού πληρώνω εγώ.Στο 2ο,3ο,4ο,5ο κλπ εγώ,μέχρι να κάνει κίνηση να πληρώσει αυτή η μισά μισά.Αν δεν είναι καλή κοπέλα και κάθεται μαζί μου μόνο για τα χρήματα,προσθέτω σύνολο όσα έχω πληρώσει,τα διαιρώ δια 2 και της στέλνω μέσω εφορίας τον λογαριασμό που της αντιστοιχεί.Αν γνωριζόμαστε μήνες πρίν βγούμε θα πληρώσει αναδρομικά με τόκους και ας μην βγαίναμε. 1
SlickNick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Βασικά σταματήστε να βγαίνετε ραντεβού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πηγαίνεις με μία γκόμενα που μόλις γνώρισες σε εστιατόρια, σινεμά, θέατρα κλπ. Βγαίνεις για ένα καφεδάκι η μία βολτούλα κάπου όμορφα και τσάμπα για να προχωρήσεις το πράμα. Αν υπάρχει η δυνατότητα της λες να έρθει κάπου που ήδη συχνάζεις και σε γνωρίζουν όλοι για να δει πόσο γαμάτος, ενδιαφέρον, κοινωνικός κλπ τύπος είσαι. Αν πας για καφεδάκι, όταν έρθει ο λογαριασμός της λές "Πληρώνω εγώ, την επόμενη που θα πάμε στο Χίλτον για φαγητό πληρώνεις εσύ χεχε" και λήγει εκεί το θέμα ωραία και χαλαρά. Άλλο το σου δείχνω πόσο γαμάτος τύπος είμαι και άλλο το προσπαθώ να σε πείσω ότι άμα μου κάτσεις θα είμαι καλός μαζί σου. Το πρώτο μετράει, το δεύτερο ακόμη και να πηδήξετε δεν θα σας βγει σε καλό. 1
ribo7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και για σουβλάκια έχω πάει, και μεταμεσονύχτια σε καντίνα Πρώτο ραντεβού μεταμεσονύχτια σε καντίνα?? Αν εννοείς να γνωρίσεις κάποιον σε μπαρ/μπουζούκια και να φύγετε μαζί να πάτε για βρώμικο, δε ξέρω αν θεωρείται 1ο ραντεβού Πληρώνω 1ο ραντεβού. Αν επιμένει και για οποιδήποτε λόγο κεράσει, θα πάμε καπάκι για δεύτερο ποτό ή φαγητό να κεράσω! Στο 1ο ραντεβού την παίρνουμε/την επιστρέφουμε σπίτι με το αμάξι? Αν και η επιστροφή εξαρτάται πως έχει πάει το ραντεβού
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποτέ δεν υπήρξε περίπτωση να την αφήσω να πληρώσει! Αν δεν είχα δεν έβγαινα. Παλιάς κοπής λέμε... 2
Jethro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Με έχει κεράσει κοπέλα για τρία ραντεβού, δεν με άφηνε με τίποτα! Εντάξει το ισοφαρισα βέβαια αργότερα. Αλλά είχα μείνει έκπληκτος
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πρώτο ραντεβού μεταμεσονύχτια σε καντίνα?? Αν εννοείς να γνωρίσεις κάποιον σε μπαρ/μπουζούκια και να φύγετε μαζί να πάτε για βρώμικο, δε ξέρω αν θεωρείται 1ο ραντεβού Πληρώνω 1ο ραντεβού. Αν επιμένει και για οποιδήποτε λόγο κεράσει, θα πάμε καπάκι για δεύτερο ποτό ή φαγητό να κεράσω! Στο 1ο ραντεβού την παίρνουμε/την επιστρέφουμε σπίτι με το αμάξι? Αν και η επιστροφή εξαρτάται πως έχει πάει το ραντεβού Ποτέ δεν έχω βγει με μπουζουκόβιο, ούτε καν που να ακούει ελληνικά Τώρα ραντεβού πες το, πρώτη γνωριμία πες το, κάθε φορά που το κανονίζαμε σε νορμάλ ώρες πάντα ακυρωνόταν. Ε, του στέλνω αργάμιση οτι πεινάω, πείναγε κι εκείνος, πρότεινε να βρεθούμε εκεί για να τσιμπήσουμε κι έτσι έγινε.
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πρώτο ραντεβού μόνο για γρανίτα, αν πει όχι έχω φάει ήττα 3
g_alkis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ούτε καν. Χάρη μου έκανε ή χορηγός της θα γίνω;
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και το μπουρμπουαρ ποιος? Έτσι σαν γύφτοι θα φύγουμε?
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και το μπουρμπουαρ ποιος? Έτσι σαν γύφτοι θα φύγουμε? Πιστεύω τώρα θα αρχίσουν τα μηνύματα "σίγα μην αφήσω και πουρμπουάρ" κλπ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και το μπουρμπουαρ ποιος? Noμίζω πάντα ο ζίο 2
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Noμίζω πάντα ο ζίο Εγώ νομίζω ο ζιο πληρώνει και τις διπλανής παρέας 6
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και το μπουρμπουαρ ποιος? Έτσι σαν γύφτοι θα φύγουμε? Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη μαγκιά. Εγώ το λογαριασμό, εγώ και το μπουρμπουάρ. Αλλά βέβαια...στη γκόμενα μαγκιές (και καλά) ότι πληρώνει ο άλλος πουλάει, στο μπουρμπουάρ όμως τουμπεκί ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα