zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη μαγκιά. Εγώ το λογαριασμό, εγώ και το μπουρμπουάρ. Αλλά βέβαια...στη γκόμενα μαγκιές (και καλά) ότι πληρώνει ο άλλος πουλάει, στο μπουρμπουάρ όμως τουμπεκί ε; Νομίζω ότι κάνει πλάκα! Υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος κερνάω εγώ αλλά δώσε εσύ τα τιπς;!
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι κάνει πλάκα! Υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος κερνάω εγώ αλλά δώσε εσύ τα τιπς;! Αθώο μου πλάσμα...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι κάνει πλάκα! Υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος κερνάω εγώ αλλά δώσε εσύ τα τιπς;! Οχι, απλά λέω ότι κάποιοι είναι και πολύ "μάγκες" χουβαρντάδες και πληρώνουν το ποτό/καφέ/whatever της "γκόμενας" αλλά στο μπουρμπουάρ κάνει τη πάπια. Αμα το παίζει κάποιος τόσο ανοιχτοχέρης και "σωστός" (που πληρώνει στο πρώτο ραντεβού) ας το κάνει "σωστά" σε όλα. 1
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τι μπουρμπουαρ βρε πουρ μπουαρ λεγεται και προερχεται απο το γαλλικο pourboire που σημαινει "για να πιεις" Off topic mode off 7
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οχι, απλά λέω ότι κάποιοι είναι και πολύ "μάγκες" χουβαρντάδες και πληρώνουν το ποτό/καφέ/whatever της "γκόμενας" αλλά στο μπουρμπουάρ κάνει τη πάπια. Αμα το παίζει κάποιος τόσο ανοιχτοχέρης και "σωστός" (που πληρώνει στο πρώτο ραντεβού) ας το κάνει "σωστά" σε όλα. Νομίζω ότι αυτοί που θα κάνουν το ένα θα κάνουν και το άλλο αλλά δεν έχω και στατιστικά Αθώο μου πλάσμα... Σου έχει τύχει αυτό;! Τι μπουρμπουαρ βρε πουρ μπουαρ λεγεται και προερχεται απο το γαλλικο pourboire που σημαινει "για να πιεις" Off topic mode off Εγώ το πρώτο μ το έκοψα γιατί κάτι θυμόμουν... 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 χαχααχαχαχ εμειες είμαστε βλαχοι μαργαριτονη δεν τα ξερουμε αυτα τα γαλλικά !! πάντως ειχε ανοίξει πιο παλια ενα θέμα με τα μπερμπουαρια , ποιοι αφήνουν και ποιοι είναι τζιψι δηλαδή , πλάκα είχε ! 2
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ε για να το λέω.. Εντάξει όπως το βλέπει κανείς...υποθέτω θα ήταν γενικά κατά των τιπς κι εσύ θα ήθελες να αφήσεις από μόνη σου! Ή ήταν υπέρ αλλά ήθελε να τα αφήσεις εσυ;
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι αυτοί που θα κάνουν το ένα θα κάνουν και το άλλο αλλά δεν έχω και στατιστικά Εγώ σαν σερβιτόρος πάντως θα σε κουφάνω πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω να σου πω (τραγικό αλλά τέλος πάντων). Ρίχνουμε γενικότερα πολύ γέλιο με όλο το προσωπικό με τέτοιους τύπους.
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει όπως το βλέπει κανείς...υποθέτω θα ήταν γενικά κατά των τιπς κι εσύ θα ήθελες να αφήσεις από μόνη σου! Ή ήταν υπέρ αλλά ήθελε να τα αφήσεις εσυ; Για γεύμα 200 ευρώ και να μην ήθελε να αφήσει 1 ευρώ... Κι όταν του το είπα, μου ζήτησε αν θέλω να δώσω εγώ.
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σαν σερβιτόρος πάντως θα σε κουφάνω πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω να σου πω (τραγικό αλλά τέλος πάντων). Ρίχνουμε γενικότερα πολύ γέλιο με όλο το προσωπικό με τέτοιους τύπους. Σίγουρα έχεις καλύτερα στατιστικά από μένα! Για γεύμα 200 ευρώ και να μην ήθελε να αφήσει 1 ευρώ... Κι όταν του το είπα, μου ζήτησε αν θέλω να δώσω εγώ. Τότε μάλλον ή δεν έδινε γενικά ή για κάποιο λόγο δεν ήθελε να δώσει τη συγκεκριμένη φορά; Τι να πω δεν ξέρω, εμένα περίεργο μου φαίνεται, δεν θα το έκανα!
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 @Iris_89... Μάλλον ο τύπος που είχες βγεί μαζί του δεν ήθελε να δώσει pourboire() για τον/τους δικούς του λόγους,όχι γιατί τσιγκουνεύτηκε.Αν ήταν τσιγκούνης θα τρώγατε κανά πιτόγυρο,δεν θα σε πήγαινε σε εστιατόριο.Με 200€ τρώνε 10 άτομα,όχι 2.Αστακούς παραγγείλατε?Ηταν κάποια ιδιαίτερη ημέρα,ή ο τύπος ήταν ματσωμένος?
Papakaliati Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παντα εγω πρωτο ραντεβου. Ισως και σε επομενα. Οχι επειδη ειναι σωστο, ουτε επειδη τα φυσαω, απλα και μονο επειδη ετσι εχω μαθει. Αν και για φαγητο πρωτο ραντεβου δεν εβγαινα και ποτε. Πχ σε καφε, δεν εχει νοημα να μην κανεις κινηση, οχι τιποτα αλλο δεν κοστιζει και τιποτα.
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για γεύμα 200 ευρώ και να μην ήθελε να αφήσει 1 ευρώ... Κι όταν του το είπα, μου ζήτησε αν θέλω να δώσω εγώ. Σκληρη ιδεολογικη γραμμη ? Τον τεσταρες σε τιποτα μπουζουκια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα