Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σαν σερβιτόρος πάντως θα σε κουφάνω πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω να σου πω (τραγικό αλλά τέλος πάντων). Ρίχνουμε γενικότερα πολύ γέλιο με όλο το προσωπικό με τέτοιους τύπους. Εγω πάντως προχθές σε 45ευρω λογαριασμό για φαΐ δυο άτομα , ένα ταλιρακι άφησα . νομίζω για τις μέρες μας μια χαρά την βγάλανε οι συνάδελφοι σου! κάποτε άφηνα περισσότερα ... 3
Sarandis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Με 200€ γεύμα πίπες θα έπρεπε να του κάνουν, τι μπουρμπουρια λέτε. 8
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σκληρη ιδεολογικη γραμμη ? Τον τεσταρες σε τιποτα μπουζουκια ? Ενώ κανονίζαμε το (1ο) ραντεβού, ρώτησε ποιο ήταν το αγαπημένο μου εστιατόριο. Του είπα ποιο, και όταν φτάσαμε έμαθα που είχε κάνει κράτηση. Και όχι... δεν έχω πάει ούτε μία φορά σε μπουζούκια.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγω πάντως προχθές σε 45ευρω λογαριασμό για φαΐ δυο άτομα , ένα ταλιρακι άφησα . νομίζω για τις μέρες μας μια χαρά την βγάλανε οι συνάδελφοι σου! κάποτε άφηνα περισσότερα ... Κοίτα και εμείς δεν περιμένουμε πολλά πολλά αλλά όταν ο άλλος θέλει να το παίξει τέτοιος τύπος ε καλό είναι να το παίξει σε όλα αλλιώς μην το κάνεις γιατί γελοιοποιείσαι (όχι εσύ, γενικότερα μιλάω). Η κλασσική ατάκα που λέγεται μεταξύ του προσωπικού για τέτοιους τύπους είναι "θέλει και γκόμενα ο μπάμιας". 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγω φίλε ειμαι της παλιάς κόπιας που λεει κ ο τεοκος , αφήνω πάντα ! η πρώτη μου δουλειά που έκανα απο 13-14 χρ τα καλοκαίρια, ήταν σε ταβέρνα να πηγαίνω τα σερβίτσια οταν ερχόταν ο κοσμος και να μαζεύω τα πιάτα οταν έφευγε, κατι σαν μπόμπιρας βοηθός σερβιτόρου δηλαδή οπότε ξέρω απο τυχερά. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το να κεράσει κάποιος στο πρώτο ραντεβού δεν αποδεικνύει τπτ για το ποιόν του.... παντελώς, αδιάφορο και να μην κάνει καν κίνηση. Που ζούμε; με το ζόρι τα βγάζουμε πια πέρα και θα χω την απαίτηση ο απέναντί μου, που κατά 80% θα ΄ναι άνεργος ή θα παίρνει τον κατώτερο χαμηλό, να κεράσει και το δικό μου; 7
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα και εμείς δεν περιμένουμε πολλά πολλά αλλά όταν ο άλλος θέλει να το παίξει τέτοιος τύπος ε καλό είναι να το παίξει σε όλα αλλιώς μην το κάνεις γιατί γελοιοποιείσαι (όχι εσύ, γενικότερα μιλάω). Η κλασσική ατάκα που λέγεται μεταξύ του προσωπικού για τέτοιους τύπους είναι "θέλει και γκόμενα ο μπάμιας". Απο πισω μπορουν να λένε οτι θέλουν απο μπροστα δεν έχει τα κοτσια να μιλησει κανεις ομως. Οποτε αλλοι ειναι οι μπαμιες. 3
groot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα και εμείς δεν περιμένουμε πολλά πολλά αλλά όταν ο άλλος θέλει να το παίξει τέτοιος τύπος ε καλό είναι να το παίξει σε όλα αλλιώς μην το κάνεις γιατί γελοιοποιείσαι (όχι εσύ, γενικότερα μιλάω). Η κλασσική ατάκα που λέγεται μεταξύ του προσωπικού για τέτοιους τύπους είναι "θέλει και γκόμενα ο μπάμιας". Ρε αδερφέ.. για να καταλάβω αν θέλεις εξήγησέ μου. Ο τύπος θέλει να αγοράσει το καλύτερο edit: το καλύτερο που μπορεί/θέλει. Είτε είναι αντικείμενο (π.χ. δώρο) είτε υπηρεσίες (π.χ. κέρασμα). Η οικονομική σχέση που έχει ο εργαζόμενος με τον εργοδότη του, τι τον αφορά και πώς συνδέεται η ανάγκη του για προσφορά σε αυτόν που θέλει με την οικονομική ενίσχυση των όποιων εργαζομένων; 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Απο πισω μπορουν να λένε οτι θέλουν απο μπροστα δεν έχει τα κοτσια να μιλησει κανεις ομως. Οποτε αλλοι ειναι οι μπαμιες. Δεν είναι θέμα κότσια, είναι θέμα σεβασμού και της θέσης που βρίσκεσαι. Επίσης το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το φιλοδώρημα, το ψευτοθέατρο που θέλει να το παίξει ο άλλος και τελικά γελοιοποιείται είναι το point. Δηλαδή βάζει τον εαυτό του μόνος του σε ένα αυλάκι για να βγάλει η "γκόμενα" κάποια συμπεράσματα για το πόσο "γαμάτος" και "άπλας" είναι και τελικά το καταστρέφει ολόκληρο μην αφήνοντας φιλοδώρημα. Τραγικό πραγματικά. Ρε αδερφέ.. για να καταλάβω αν θέλεις εξήγησέ μου. Ο τύπος θέλει να αγοράσει το καλύτερο edit: το καλύτερο που μπορεί/θέλει. Είτε είναι αντικείμενο (π.χ. δώρο) είτε υπηρεσίες (π.χ. κέρασμα). Η οικονομική σχέση που έχει ο εργαζόμενος με τον εργοδότη του, τι τον αφορά και πώς συνδέεται η ανάγκη του για προσφορά σε αυτόν που θέλει με την οικονομική ενίσχυση των όποιων εργαζομένων; Αλλο πράγμα λέμε αδερφέ, δεν μιλάμε για το φιλοδώρημα. Δες την παραπάνω απάντηση. Αλλού είναι το επίκεντρο.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι θέμα κότσια, είναι θέμα σεβασμού και της θέσης που βρίσκεσαι. Επίσης το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το φιλοδώρημα, το ψευτοθέατρο που θέλει να το παίξει ο άλλος και τελικά γελοιοποιείται είναι το point. Δηλαδή βάζει τον εαυτό του μόνος του σε ένα αυλάκι για να βγάλει η "γκόμενα" κάποια συμπεράσματα για το πόσο "γαμάτος" και "άπλας" είναι και τελικά το καταστρέφει ολόκληρο μην αφήνοντας φιλοδώρημα. Τραγικό πραγματικά. Αλλο πράγμα λέμε αδερφέ, δεν μιλάμε για το φιλοδώρημα. Δες την παραπάνω απάντηση. Αλλού είναι το επίκεντρο. σε χώρα κρίσης έχεις την απαίτηση ο άλλος να αφήσει και tips ;;; wtf !!!! και να σου πω και κάτι... το καλύτερο " tip " σερβιτόρου - πελάτη είναι η αμφίδρομη ευγένεια 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 σε χώρα κρίσης έχεις την απαίτηση ο άλλος να αφήσει και tips ;;; wtf !!!! No, σαφώς και όχι. Αν όμως θέλει να το παίξει "μάγκας" (έχει μπόλικους από αυτούς) τότε επιβάλλεται για δικό του καλό πρώτα. Θα σου το εξηγήσω εκτενώς με την πρώτη ευκαιρία
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 χαρακτηρισμοί τύπου θέλει να ρίξει γκόμενα ο μπάμιας, είναι οικτροί !!! No, σαφώς και όχι. Αν όμως θέλει να το παίξει "μάγκας" (έχει μπόλικους από αυτούς) τότε επιβάλλεται για δικό του καλό πρώτα. Θα σου το εξηγήσω εκτενώς με την πρώτη ευκαιρία δεν κατάλαβα δλδ σου δίνει ο άλλος και κατάσταση εισοδήματος για να ξέρεις αν έχει την οικονομική δυνατότητα να αφήσει παραπάνω χρήματα;
groot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και για να καταλάβω, γιατί το φιλοδώρημα είναι τελικά το θέμα. Τι εννοούμε με το "θέλει να το παίξει μάγκας"; Να κεράσει δηλαδή; χαρακτηρισμοί τύπου θέλει να ρίξει γκόμενα ο μπάμιας, είναι οικτροί !!! δεν κατάλαβα δλδ σου δίνει ο άλλος και κατάσταση εισοδήματος για να ξέρεις αν έχει την οικονομική δυνατότητα να αφήσει παραπάνω χρήματα; Και γιατί να αφήσει παραπάνω χρήματα; Δεν βγήκε ούτε για να φροντίσει τους σερβιτόρους ούτε και το μαγαζί. Να περάσει ωραία αυτός βγήκε και να κεράσει κάποιον που του κάνει κέφι. 2
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μπουρμπουάρ αφήνω πάντα ακόμη και για τον καπνό στο περίπτερο. Άμα δεν αφήσω έχει προηγηθεί σκηνικό σαν το προχθεσινό.... Καφετέρια, γκαρσόνα ΑΑΑ πρόσχαρη,ευγενικιά. 2 καφέδες 7.60 ευρώ. 50άρι, άμεσα ρέστα 40 ευρώ " δεν έχω ψιλά, σας τα φέρνω αμέσως". Την πάπια κανονικά ,σέρβιρε 2 τραπεζάκια δίπλα μου, τίποτα. Είχα σκοπό να της αφήσω τα 2,40. Αντί αυτού παλαμάκια δυνατά και " ΚΟΠΕΛΙΑΑ τα ρέστα μην κάνεις πως τα ξέχασες" 5
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι θέμα κότσια, είναι θέμα σεβασμού και της θέσης που βρίσκεσαι. Επίσης το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το φιλοδώρημα, το ψευτοθέατρο που θέλει να το παίξει ο άλλος και τελικά γελοιοποιείται είναι το point. Δηλαδή βάζει τον εαυτό του μόνος του σε ένα αυλάκι για να βγάλει η "γκόμενα" κάποια συμπεράσματα για το πόσο "γαμάτος" και "άπλας" είναι και τελικά το καταστρέφει ολόκληρο μην αφήνοντας φιλοδώρημα. Τραγικό πραγματικά. Αλλο πράγμα λέμε αδερφέ, δεν μιλάμε για το φιλοδώρημα. Δες την παραπάνω απάντηση. Αλλού είναι το επίκεντρο. Εγω πιστευω οτι αρκετες γυναικες εκτιμουν λάθος πράγματα και ως εκ τουτου έχουμε τοσους χωρισμους τοσα διαζυγια και γενικα τοσες αποτυχημενες σχέσεις. Γιατι οπως το γραφεις η γυναικα αυτη δεν θα κοιτάξει να ικανοποιηθει που ο δικος της κατάφερε να την πάει σε ενα ωραιο μέρος αλλα θακοιτάξει να πιαστει απο λεπτομερειες για να δυσαρεστηθει σαν να ψάχνεται να βρει αφορμη και στη τελικη μια σωστη γυναικα ή μια γυναικα που θα εχεις μελλον μαζι της θα υποστηριξει εσενα οχι τους σερβιτορους που δεν άφησες τιπς τεσπα ψηλα γραμματα αυτα για τις περισσοτερες οταν ακους ενα "Τι δεν σου κανε αυτο???? δρομοο..." στο καλο τυπισσα και να μας γραφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα