Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικό ούτε να πληρώσεις στο πρώτο ραντεβού, ούτε να αφήσεις tips. Κι αν το κάνεις δεν σου εξασφαλίζει και τίποτα, μπορεί να το κάνεις και να φας τα μούτρα σου, μπορεί να μη το κάνεις και να πάει το ραντεβού τέλεια.

Αν θέλει κάποιος το κάνει για όποιους λόγους θέλει αυτός. Το να σχολιάζονται τέτοιες κινήσεις επίσης δεν είναι ωραίο.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικό ούτε να πληρώσεις στο πρώτο ραντεβού, ούτε να αφήσεις tips. Κι αν το κάνεις δεν σου εξασφαλίζει και τίποτα, μπορεί να το κάνεις και να φας τα μούτρα σου, μπορεί να μη το κάνεις και να πάει το ραντεβού τέλεια.

Αν θέλει κάποιος το κάνει για όποιους λόγους θέλει αυτός. Το να σχολιάζονται τέτοιες κινήσεις επίσης δεν είναι ωραίο.

Εγω ξερεις τι θα σκεφτομουν? καλα αμα αυτη απο τωρα σε τοσο απλα θεματα παιρνει το μέρος των ξένων και των σερβιτορων ετοιμη να με πουλησει ειναι. Μα ειναι δυνατον να μη σε στηριζει η γκομενα σου και να μην σε υποστηριζει? τοτε τι τα έχετε? δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

Εγω ξερεις τι θα σκεφτομουν? καλα αμα αυτη απο τωρα σε τοσο απλα θεματα παιρνει το μέρος των ξένων και των σερβιτορων ετοιμη να με πουλησει ειναι. Μα ειναι δυνατον να μη σε στηριζει η γκομενα σου και να μην σε υποστηριζει? τοτε τι τα έχετε? δεν εχει νοημα.

Είναι ανάλογα τον άνθρωπο και την κατάσταση, δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά.

Δημοσ.

Εγω φίλε ειμαι της παλιάς κόπιας που λεει κ ο τεοκος , αφήνω πάντα !

η πρώτη μου δουλειά που έκανα απο 13-14 χρ τα καλοκαίρια, ήταν σε ταβέρνα να πηγαίνω τα σερβίτσια οταν ερχόταν ο κοσμος και να μαζεύω τα πιάτα οταν έφευγε, κατι σαν μπόμπιρας βοηθός σερβιτόρου δηλαδή οπότε ξέρω απο τυχερά.

Βασικά και λόγω εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών νοιώθω πως αισθάνεται ο δέκτης του φιλοδωρήματος, η κίνηση μου είναι καθαρά ιδιοτελής και όχι ψυχοπονιάρικη.

Φαντάσου πως σε αντιμετωπίζει π.χ ο περιπτεράς που σε έναν καπνό που πουλάει 4.40 και κερδίζει 3 λεπτά να του αφήνεις επιπλέον 10. Άμα είσαι και τακτικός πελάτης Ουάου!!!!!

Για αυτό παντού και στην μπυραρία που συχνάζω που και ο κακός χαμός να γίνεται έχω service πολυτελείας :)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά και λόγω εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών νοιώθω πως αισθάνεται ο δέκτης του φιλοδωρήματος, η κίνηση μου είναι καθαρά ιδιοτελής και όχι ψυχοπονιάρικη.

Φαντάσου πως σε αντιμετωπίζει π.χ ο περιπτεράς που σε έναν καπνό που πουλάει 4.40 και κερδίζει 3 λεπτά να του αφήνεις επιπλέον 10. Άμα είσαι και τακτικός πελάτης Ουάου!!!!!

Για αυτό παντού και στην μπυραρία που συχνάζω που και ο κακός χαμός να γίνεται έχω service πολυτελείας :)

Συμφωνώ 100% γι αυτο ειπα και το παράδειγμα με τα τυχερά οταν ήμουν παιδάκι , δεν θα ξεχάσω ποτέ πως περιμενα  να τελειώσει η μέρα να πάω στο ποτήρι που τα έριχνα για  να δω πόσα μάζεψα , απίστευτη χαρά ..

Αυτός ειναι κ ο λογος που αφήνω πάντα , ούτε για να το παίξω μούρη στην γκόμενα ούτε για να μην με σχολιάζουν οι σερβιτόροι , με μένα θέλω να νιώθω  καλά οχι μαζί τους .. 

• Like 2
Δημοσ.

Ποσο φαντασμενες ειναι μερικες ρε φιλε.... "ο γκομενος μου ηταν λεφτάς." Ωραια στα @@ μας και τι μας το λες? να σου δωσουμε συγχαρητηρια? χαχα

ειχα βγει το καλοκαιρι με μια τέτοια μου το πεταξε σε κάποια φαση αυτο για εναν πρωην της και μετα ψαχουλευε να δει τα γυαλια μου τι μαρκα ηταν σε κάποια αλλη φάση. Ψώνιο. Aιντε θυμα 'αιντε ψώνιο αντε συμβολο αιώνιο.

Παραγγελνεις οτι πιο ακριβο έχει στο καταλογο και ξαφανιζεσαι ταχα πας τουαλετα να σου πω εγω μετα ιπποτισμους και αβροτητες!

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο φαντασμενες ειναι μερικες ρε φιλε.... "ο γκομενος μου ηταν λεφτάς." Ωραια στα @@ μας και τι μας το λες? να σου δωσουμε συγχαρητηρια? χαχα

ειχα βγει το καλοκαιρι με μια τέτοια μου το πεταξε σε κάποια φαση αυτο για εναν πρωην της και μετα ψαχουλευε να δει τα γυαλια μου τι μαρκα ηταν σε κάποια αλλη φάση. Ψώνιο. Aιντε θυμα 'αιντε ψώνιο αντε συμβολο αιώνιο.

Παραγγελνεις οτι πιο ακριβο έχει στο καταλογο και ξαφανιζεσαι ταχα πας τουαλετα να σου πω εγω μετα ιπποτισμους και αβροτητες!

η γυναίκα φταίει για όλα ... 

πάμε παρακάτω 

• Like 1
Δημοσ.

η γυναίκα φταίει για όλα ... 

πάμε παρακάτω 

Οχι δεν φταιτε εσεις ο άντρας φταιει που νομιζοντας οτι αμα ειναι ξηγημενος θα έχει τυχη με τις γυναικες. @@ οσο πιο αλητης ο άλλος τοσο πιο πολυ κολλάει η τυπισσα και δεν βαριεται.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν φταιτε εσεις ο άντρας φταιει που νομιζοντας οτι αμα ειναι ξηγημενος θα έχει τυχη με τις γυναικες. @@ οσο πιο αλητης ο άλλος τοσο πιο πολυ κολλάει η τυπισσα και δεν βαριεται.

ωραίο το παρακάτω ... 

άρα για όλα φταίνε οι άντρες και οι γυναίκες! 

όμορφα !! 

Αλήτευε και μη ερεύνα then 

• Like 2
Δημοσ.

προσπαθώ να αφήνω τιπ σε όσους με εχουν εξυπηρετήσει όμορφα και όχι αναγκαστικά σε όλους γιατί αισθανομαι άβολα να μην αφήσω

αλλά πάντα θα το σκεφτώ πριν αφήσω το τραπέζι πράγμα που μου τη σπάει λίγο...

επίσης θα παρατηρήσω αν ο άλλος άφησε, θα μου κάνει κακή εντύπωση αν δεν άφησε και γενικά βρισκω πως το τιπ έχει καταντήσει ψυχαναγκαστικό. Όπως και να χει αυτός είναι ο νέος μου κανόνας. ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση, τιπ, όχι ευχαριστημένη, οχι τιπ.

Όσον αφορά την ερώτηση...

αν δε με ενδιαφέρει καθόλου ο άλλος και βγαίνω μαζί του φιλικα μου τη σπαει να κερνάει, γιατί να κεράσει, πραγματικά δε βλέπω κανένα λόγο. Και εκνευρίζομαι κι όλας αμα το κάνει γιατί πραγματικά δε βλέπω απο που κι ως που νιώθει αυτός την ανάγκη να κεράσει

αν ειναι ραντεβού όμως και γουσταριζόμαστε, να κεράσει, δεν είπαμε να μπει και μέσα ο άνθρωπος, ενα καφέ θα κεράσει στο πρώτο ραντεβού.

εδώ που τα λέμε δε βλέπω κι εγώ για ποιο λόγο θα πρέπει να πληρωνουν οι άντρες και της αλληνής

Αν βγάζει φυσικα  μιζέρια και τσιγκουνια είναι γλοιωδης αλλά το να πλανάται μια εντύπωση οτι ο άντρας πρέπει να πληρώνει μου φαινεται σαχλό. ΄Τωρα αν η άλλη δε δουλευει και δεν έχει το καταλαβαίνω και σε φίλο σου ακόμη μπορεί να τον βοηθησεις μαυτόν τον τρόπο. Αλλά να δουλευει η αλλη και να έχει. εσύ τι είσαι ο μαλάκας που τις πληρώνεις τα έξοδα; για ποιο λογο;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα μια παρενθεση αμα μου επιτρεπετε μια και το εθιξε η σταβι δεν θα βγω αλλο οφφτοπικ(κουβεντα δεν μπορουμε να πουμε εδω μεσα αμεσως κλειδωμα) ...... Ποτε μη βγαινετε με κάποια οι 2 σας στα φιλικα!!!! Για το καλο των νευρων σας. Εγω πχ σκοπευω να βγω με κάποια τωρα που θα κατεβω Αθηνα... φροντισα να της δειξω οτι αμα βγουμε θα κανω κινηση της εχω κανει ενα καρο σχολια οπως ωραιο φορεμα , ωραια ποδια , ωραιο σωμα κτλπ κτλπ. Να ξέρει οτι εγω φιλαράκι δεν γινομαι!!!! Δεν μου απαντησε βεβαια στα σχολια αυτά ενω μεχρι πριν απαντουσε σε μηνυματα κτλπ αλλα καλύτερα να ξερουμε και τι μας γινεται!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...