konstheoth Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω ενα καινούργιο κινητό. Είμαι ανάμεσα στο Motorola Moto X Play και στο Huawei G8. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 300 ευρώ. Με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο να έχω ενημερώσεις, καλή πίσω κάμερα και όσο πιο καλό επεξεργαστή γίνεται. Έπειτα με ενδιαφέρει να έχει μια αξιοπρεπή μπαταρια και να βγάζει μια μέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά. Έχουν σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες και το μόνο στο οποίο διαφέρουν είναι η κάμερα, αξίζουν τα παραπάνω mp ή περισσοτερο το ois ? Εάν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο παρόμοιο κινητό είναι ευπρόσδεκτο, απλα δεν επιλέγω να πάω στο full κινέζικο γιατι πιστεύω δεν θα έχω ενημερώσεις και δεν το εμπιστεύομαι.
Beerloah Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Γι'αυτά που ζητάς, η ζυγαριά γέρνει προς το Motorola Moto X Play. Ειδικά για το κομμάτι των ενημερώσεων, δεν το συζητώ καν. 1
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και εγω για Motorola(307€) θα πω. Αλλα αφου το G8 κυμαίνεται στα 335€ περιπου θα σου βαλω και στο παιχνιδι το Meizu MX5(350€)
aces Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ισοπαλία (σχεδον) Μονο στην καμερα υπαρχει εμφανης διαφορα υπερ του μοτο οπως κ στην μπαταρια εχει μεγαλυτερη αυτονομια. To G8 εχει ομως μεγαλ.RAM 3 κ πολυ καλο σημα τουλαχιστον σ αυτους που το εχουν κ εχουν εκφερει καποια αποψη. Οποτε σ αυτες τις περιπτωσεις περι ισοδυναμων συσκευων (σχεδον) ειναι τι σου καθεται καλυτερα στο ματι ή κ στο χερι αν εχεις τη δυνατοτητα να τα δεις απο κοντα δηλαδη στην εμφανιση. Στις τιμες απο Ελλαδα ειναι φθηνοτερο το μοτορολα. (οριακα) κ επειδη θες καλυτερη αυτονομια/μπαταρια υπαρχει ενα ελαφρυ προβαδισμα Τελος στις ενημερωσεις και το G8 φαινεται οτι θα παρει την 6 αν και γραφει chinese version (δηλ δεν ειναι ξεκαθαρο 100% ) στο GSMarena to exei san G8 (οτι θα παρει το update) http://www.gsmarena.com/the_big_android_60_marshmallow_update_list_start_of_2016_edition-news-15786.php (ανανεωθηκε 3/1)
konstheoth Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Γενικότερα και εγώ προς Moto έκλεινα απλά επειδή με ενδιαφέρει και η φωτογραφίκη έλεγα μήπως παίζει τόσο σημαντικό ρόλο το ois για να κάνεις υποχώρηση στα mp. Όσο για το meizu που είπε κάποιος παραπάνω το θεωρώ λίγο σπατάλη χρημάτων να δώσω 40 ευρώ παραπάνω για ένα κινητό με ίδια χαρακτηριστικά με το moto. Το είχα ψάξει και περί αυτού πριν κάτι μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα