Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ανοίξει και παλαιότερα θέμα αλλά δεν ήξερα μέxρι που θα φτάσει το budget.

Ψάχνω λοιπόν κινητό από Ελλάδα με βασικό κριτήριο την κάμερα.(και ύστερα την μπαταρία).

Δώστε μου τα φώτα σας (και ας ειναι παραμονη ) :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Z5 S6 nexus6p, με αυτη τη σειρα, ειναι τα 3 τοπ κινητα βασει καμερας μετα ακολουθει το G4.

Επεξ/σία από heavyrain
  • Like 1
Δημοσ.

Ζ5 αν θες κάμερα ... Και 400+ ...μέχρι ποσά + βέβαια δεν λες ...

Σωστα,+50 περιπου σκεφτομουν max.Ειμαι αναμεσα σε G4 S6 και Z5 compact.Για το τελευταιο τι λετε ?

Δημοσ.

Σωστα,+50 περιπου σκεφτομουν max.Ειμαι αναμεσα σε G4 S6 και Z5 compact.Για το τελευταιο τι λετε ?

Μου χαλασες το μπατζετ :-( στα 500-550€ δεν ητανε πριν!!!

Στο Z5 compact +1

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος ίδια κάμερα έχουν ...

Όποτε ναι

Δημοσ.

Παιδιά αν κάνω λάθος θα ήταν χαρά μου κάποιος συμφορουμιτης να με διορθώσει. Εγώ 400 κάτι για το z5το μικρο ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ. Αν ήταν τον πρώτο μου μέλημα η κάμερα καρφί στο s6. 450 φιλέ μου είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά, αγοράζει ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το z5 compact απλά ΠΟΤΕ όταν στέκεται δίπλα σε s6 ή g4 δεν μπορώ να απαντήσω πάρε z5 conpact, διότι ακόμα και οι διάφορες στην κάμερα είναι αμελητέες πλέον.

Δημοσ.

Ιδια καμερα ΔΕΝ εχουν φιλτατε καλογερε! μην κανετε το λαθος να συγκρινετε τα νουμερα που βλεπετε ως απολυτα νουμερα μεταξύ τους, σε οποιοδηποτε κομματι ειτε ειναι ραμ ειτε επεξεργαστης ειτε αποθηκευτικος χωρος κτλ κρύβονται αλλα απο κατω στο hardware που κανουν τη διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...