Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδια καμερα ΔΕΝ εχουν φιλτατε καλογερε! μην κανετε το λαθος να συγκρινετε τα νουμερα που βλεπετε ως απολυτα νουμερα μεταξύ τους, σε οποιοδηποτε κομματι ειτε ειναι ραμ ειτε επεξεργαστης ειτε αποθηκευτικος χωρος κτλ κρύβονται αλλα απο κατω στο hardware που κανουν τη διαφορα.

Δεν είμαι ειδικός η τεχνικός να ξέρω λεπτομέρειες ...

Αυτό πρεπει να το ψάξει κάποιος - αν εσυ το ξερεις πάω πάσσο..

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα γι αυτο μπαινουμε ολοι στο φορουμ για να ρωταμε και να μαθαινουμε νομιζω... Σιγουρα υπαρχουν καποιοι που ξερουν κατι παραπάνω και εχουν ολη την καληδιαθεση να δινουν παραπανω πληροφοριες για να μην την πατησει καποιος οταν αγοραζει κατι.

Δημοσ.

Το GS6 είναι καλό στον τομέα της κάμερας, όμως ένα κινητό δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί ο φίλος μας να δίνει βάση πρωτίστως σε αυτό το χαρακτηριστικό όμως αν πάρουμε υπ' όψιν μας το memory leak, την αναφορά σε πολλαπλά κολλήματα και προβλήματα με υπερθέρμανση, τότε δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Εγώ πάντως στα 450 ευρώ περίπου θα επέλεγα ή το LG G4 ή το Nexus 6P, με κριτήριο την κάμερα.

Δημοσ.

Μα δεν κολανε αυτα που γραφεις παραπανω, αν οντως βαζεις οπως γραφεις κριτηριο την καμερα το s6 υπερτερει ασυζητητι των αλλων δυο. Επισης εχει καλυτερη οθονη, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, καλυτερο cpu, ταχυτερη ram, ταχυτερο αποθηκευτικο χωρο, fast charging. Κολημα η λαγκαριςμα δεν υπαρχει ουτε γι αστειο αν κατι κολλαει ειναι αποκλειςτικα θεμα εφαρμογης οπως πχ το viber που τρωει σκαλωματα τελευταια. Προβλημα υπερθερμανσης εχω συναντησει μονο επειτα απο 2+ ωρες χρησης με το gear vr, που ειναι απολυτως λογικο, οποτε δεν τιθεται θεμα υπερθερμανσης σε καθημερινη χρηση .Για το memory leak οντως ισχυει, αλλα το 95% των χρηςτων δεν θα το καταλαβει καν σε καθημερινη χρηση, και αμφιβαλλω αν γνωριζει και τι ειναι. Ο λογος να επιλεξει τα αλλα δυο ειναι ειτε λογω μεγαλυτερης οθονης η/και sd card και αποσπωμενης μπαταριας, δηλαδη καθαρα υποκειμενικοι λογοι.

• Like 2
Δημοσ.

Το GS6 είναι καλό στον τομέα της κάμερας, όμως ένα κινητό δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί ο φίλος μας να δίνει βάση πρωτίστως σε αυτό το χαρακτηριστικό όμως αν πάρουμε υπ' όψιν μας το memory leak, την αναφορά σε πολλαπλά κολλήματα και προβλήματα με υπερθέρμανση, τότε δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Εγώ πάντως στα 450 ευρώ περίπου θα επέλεγα ή το LG G4 ή το Nexus 6P, με κριτήριο την κάμερα.

Ρε παιδιά πως βρέθηκε το nexus 6p στα 450?? Τι λέμε, έτσι δεν βγαίνει άκρη. Μήπως εννοείς το 5x και αν ναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ καθώς το Pure android είναι το μόνο του θετικό και δεν το σωνει όταν αγοράζεις 1+2 σε αυτά λεφτά- και μλενουν και ρέστα. Το memory leak το ακούω συχνα αλλά ρωτάω το εξής (ως πρωην κάτοχος s6 και s6edge plus): Σας ενόχλησε στην εμπειρία χρήσης πουθενά?? Εμένα ποτέ και τα ΞΕΖΟΥΜΙΖΩ σαν κινητά από πλευρας χρήσης. Είναι πραγματικά ανεπεσθητο.

Δημοσ.

Τελικά είμαι ανάμεσα σε S6 και G4.Το ξέρω έχουν γραφτεί πολλά για την κόντρα αυτή.Πραγματικά δεν ξέρω τι να αποφασίσω.Πολλοί από εσάς θα το έχετε εξαντλήσει το θέμα. Θα ήθελα μια τελευταία γνώμη για να λήξει το θέμα ή ένα link τουλάχιστον για να κατασταλάξω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Για εμένα το s6 είναι το κινητό της χρονιάς, ένα overall φανταστικό κινητό με ένα αρνητικό μέτρια μπαταρία. Επίσης όντως έχουν γραφτεί πολλά αλλά είναι μια σύγκριση λίγο περίεργη πχ το g4 είναι φαμπλετ κάτι που το κάνει αρκετά διαφορετικό.

Δημοσ.

Είχα ανοίξει και παλαιότερα θέμα αλλά δεν ήξερα μέxρι που θα φτάσει το budget.

Ψάχνω λοιπόν κινητό από Ελλάδα με βασικό κριτήριο την κάμερα.(και ύστερα την μπαταρία).

Δώστε μου τα φώτα σας (και ας ειναι παραμονη ) :D

Ο ανθρωπος βαζει σαν κριτηρια την καμερα και την αυτονομια και βλεπω να προτεινονται κινητα οπως Iphone και S6 με την αθλια αυτονομια που εχουν???Τουλαχιστον το G4 εχει αποσπωμενη μπαταρια παλι καλα.

Θα ξεκινήσω από τις υψηλότερες τιμές και μετά θα φτάσω στα 400 που λες.

• Nexus 6P
  • iPhone 6s
  • Xperia Z5
  • LG G4
  • S6 / S6 Edge
  • Lumia 950 / 950 XL
  • 1+ 2
  • Nexus 5X

Αν ο ανθρωπος ηθελε απλα να δει τα ονοματα των ναυαρχιδων εμπαινε και στο skroutz και τα εβλεπε. Επισης απο που και ως που τα Lumia 950 και 950xl διπλα στα κινητα των 400ευρω δεν μπορω να καταλαβω.

Δημοσ.

Ρωταω και ξανά ρωταω το nexus6p τι σχέση έχει με τα 450€???

Πολυ απλα γιατι δεν το εθεσε ο ts σωστα και ενω γραφει ο τιτλος 400+ευρω καποιοι νομιζανε μονο για ναυαρχιδες ανευ οριου γιαυτο και προτεινανε και ακριβοτερα.Κοινως δεν ειδανε το επομενο post.

Σωστα,+50 περιπου σκεφτομουν max.Ειμαι αναμεσα σε G4 S6 και Z5 compact.Για το τελευταιο τι λετε ?

Αυτο εδω κοινως. Προφανως και το Z5 compact δεν αξιζει πανω απο 280ευρω και ας του ανεβαζε η Sony εστω την Ram στα 3gb και λιγο την μπαταρια. Τι να τον κανω τον 8πυρηνο επεξεργαστη σε κινητο με HD αναλυση ρε Sony που ειναι ιδιο με τα προηγουμενα compact????

Απο μενα G4 ή S6 ας παει σε καποιο καταστημα να τα δει απο κοντα και να κρινει αυτος τι θελει.

Για μενα προσωπικα που εχω θεμα με τα phablets θα πηγαινα στο S6,αλλα το G4 υπερτερει στο θεμα μπαταριας ειδικα μιας και ειναι αποσπωμενη.

Δημοσ.

συνοψιζοντας το διλημμα ειναι απλο, αν θες μεγαλυτερη οθονη, sd card και αφαιρουμενη μπαταρια πας στο g4 αν θες το καλυτερο κινητο σε spec, battery life, επιδόσεις και πιο premium αισθηση πας στο s6. Το θεμα design ειναι θεμα προσωπικου γουστου. Οποιο και να παρεις παντως να εισαι σιγουρος οτι θα το ευχαριστηθεις, ειναι και οι 2 κορυφαιες συσκευες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...