Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.Πιστευω πως αλλη μια ματια σε κοντινο καταστημα θα με βοηθησει.Γενικα να μην ασχοληθω με καποια αλλη συσκευη εκτος αυτων των δυο,ετσι ?

Δημοσ.

Ναι, δες τες πιασ τες να δεις πως καθονται στο χερι σου και αποφασισε. Δεν μπορω να σου πω να μην ασχοληθεις με αλλες. Αντε σε ενα μαγαζι με πολλες συσκευες δες τες απο κοντα και αμα καποια αλλη σου γυαλισει το συζηταμε εδω.

Δημοσ.

Και εγω ειχα το διλημμα και τελικα κατεληξα στο s6.Φυσικα πηγα σε καταστημα, ειδα τις συσκευες, διαβασα κριτικες και αποφασισα συμφωνα με τις δικες μου αναγκες.

Δημοσ.

Και εγω ειχα το διλημμα και τελικα κατεληξα στο s6.Φυσικα πηγα σε καταστημα, ειδα τις συσκευες, διαβασα κριτικες και αποφασισα συμφωνα με τις δικες μου αναγκες.

Τελικα και εγω σε S6.Ειδα το G4 παλι προσεκτικα και απογοητευτητα.Με χαλασε το πλαστικο γυρω γυρω το οποιο εχοντας λιγες γρατζουνιες φαινοταν στο ματι πολυ ασχημο.Κατε με ειναι πιο ποιοτικο της sammy και με μια ωραια θηκη πιστευω θα ειμαι κομπλε. Αυτα :)

Σας ευχαριστω και παλι ολους !

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!Χρόνια πολλά και καλη χρονιά!Βρίσκομαι σε δίλλημα μεταξυ galaxy s6 και sony xperia z5!Ποιό από τα 2 κινητά αυτά θεωρείτε καλύτερο και γιατί;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!Χρόνια πολλά και καλη χρονιά!Βρίσκομαι σε δίλλημα μεταξυ galaxy s6 και sony xperia z5!Ποιό από τα 2 κινητά αυτά θεωρείτε καλύτερο και γιατί;

Ελεος ......

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί έλεος βρε Fulgore?

1γιατι μπαινει σε θεμα αλλου να ρωτησεις και δευτερον γιατι τα κινητα που αναφερεις δεν ειναι καν στο ιδιο ευρος τιμων.Μιλαμε για 100+ευρω διαφορα.... Αν πχ κρινεις οτι η καλυτερη μπαταρια του Z5 σε ενδιαφερει(καμερες δεν πρεπει να εχουν και μεγαλες διαφορες)τοσο που να δικαιολογει την χρηματικη διαφορα πας σε αυτο.Αλλιως S6 που ειναι και φθηνοτερο.

Δημοσ.

1γιατι μπαινει σε θεμα αλλου να ρωτησεις και δευτερον γιατι τα κινητα που αναφερεις δεν ειναι καν στο ιδιο ευρος τιμων.Μιλαμε για 100+ευρω διαφορα.... Αν πχ κρινεις οτι η καλυτερη μπαταρια του Z5 σε ενδιαφερει(καμερες δεν πρεπει να εχουν και μεγαλες διαφορες)τοσο που να δικαιολογει την χρηματικη διαφορα πας σε αυτο.Αλλιως S6 που ειναι και φθηνοτερο.

Καλύτερη κάμερα και στο αυτόματο δεν έχει το z5. Από κει και πέρα ζυγίζει αν αξίζει να δώσει αυτό το 100€ για sd, ράδιο, αδιαβροχοποίηση και καλή υποστήριξη και να χάσει σε οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι τελευταίο ... τόσο μαυρο χαλι η μπαταρια του s6 ? με τοσα που εχω διαβασει εχω τρομαξει :/ θα ήθελα να ακουσω και τις top επιλογες σε αυτονομια σε αυτα τα λεφτα αν ειναι ευκολο. ευχαριστω!

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο ... τόσο μαυρο χαλι η μπαταρια του s6 ? με τοσα που εχω διαβασει εχω τρομαξει :/ θα ήθελα να ακουσω και τις top επιλογες σε αυτονομια σε αυτα τα λεφτα αν ειναι ευκολο. ευχαριστω!

Δες εδω στο τριτο και τεταρτο μερος:

http://www.insomnia.gr/topic/595578-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-android-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89/?do=findComment&comment=54557676

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...