batman_gardiki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλή Χρονιά σε όλους!!! Έχω το Sony VAIO VGN-FE31H το οποίο έχω παραχωρήσει στον πατέρα μου για τα ενδιαφέροντά του!!! Ίντερνετ παίρνει με 15m καλώδιο από το δικό μου router NetFaster IAD 2 και η ταχύτητά του πριν από λίγο με χρήση video youtube ήταν dl 6Mbps - ul 0,7Mbps. Πως μπορώ να τον βοηθήσω να έχει καλύτερη ταχύτητα αφού βλέπει πολύ βίντεο και παραπονιέται ότι κολλάει; Δουλεύει μόνο ίντερνετ με chrome ή mogilla
batman_gardiki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το κυρίως πρόβλημα είναι σε live streaming κανάλια τηλεόρασης ή σε συγκεκριμένη σειρά επεισοδίων πχ 50-70 που παρακολουθεί ενώ σε άλλη σειρά επεισοδίων πχ 30-50 της ίδιας σειράς-ταινίας δεν κολλάει. στο mozilla βγάζει πολύ συχνά το συνημμένο μήνυμα που δεν του επιτρέπει να δει ή σαν αποτέλεσμα αναζήτησης στο google
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αυτο μου το εβγαζε και εμενα και εφταιγε το ρολοι νομιζω του υπολογιστη επρεπε να αλλαξω την μπαταρια του bios γιατι δεν κρατουσε την ημερομηνια , τσεκαρε αυτο και κανε και ενα ελενχο για ιους διοτι μπορει να εχεις κολλησει κανενα ιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα