kuaniouxos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κάθε πότε είναι νορμάλ να ζυγίζετε κάποιος; Πριν κανα δυο μήνες ζυγιζόμουν πολλές φορές την ημέρα.. είμαι σε φάση δίαιτα.. αλλά έχω φάει τον άμπακο.. θεωρείτε καλή ιδέα να ξεκινήσω δίαιτα χωρίς να ζυγιστώ την πρώτη μέρα; Φοβάμαι το νούμερο αλήθεια.. γενικά όταν αδυνατίζω το νιώθω στο σώμα μου και τα ρούχα μου και με έχει κουράσει αυτό μ τη ζυγαριά..
eliasjuve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τα ρούχα λένε πάντα την αλήθεια! Αφού σε κουράζει η ζυγαριά μην ζυγίζεσαι συνεχώς. Ζυγίσου μία φορά την εβδομάδα την ίδια ώρα και με την ζυγαριά στο ίδιο ακριβώς σημείο. Εκεί θα δεις την διαφορά. 1
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Κάθε πότε είναι νορμάλ να ζυγίζετε κάποιος; Πριν κανα δυο μήνες ζυγιζόμουν πολλές φορές την ημέρα.. είμαι σε φάση δίαιτα.. αλλά έχω φάει τον άμπακο.. θεωρείτε καλή ιδέα να ξεκινήσω δίαιτα χωρίς να ζυγιστώ την πρώτη μέρα; Φοβάμαι το νούμερο αλήθεια.. γενικά όταν αδυνατίζω το νιώθω στο σώμα μου και τα ρούχα μου και με έχει κουράσει αυτό μ τη ζυγαριά..Το σωστο ειναι το πρωι και να εχεις ενεργειθει..! Τα κιλα δεν τα χανεις στην αρχη.. Κρατα σταθερα μια διαιτα και να ζυγισεσαι καθε 15 μερες.. Η συνταγη ειναι να μαθεις στον οργανισμο σου να αρκειται σε μια ποσοτητα φαγητου.. γιατι αν το πας τυποποιημενα δεν κανεις τιποτα.. Να περπατας οσο μπορεις και μικρες ποσοτητες φαγητου.. 1
alsakari Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 1 φορά στις 15 ημέρες.Και αν τυχόν και δεν δεις σε κάποιο ζύγισμα μείωση,don't worry.Πάντα κάποια στιγμή και για κάποιο διάστημα η μείωση των κιλών "κολλάει" και θα σκέφτεσαι ότι τσάμπα κάνεις δίαιτα.Μην εγκαταλείψεις.
kuaniouxos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ζυγίστηκα σήμερα.. με την κρυάδα που πήρα δε νομίζω να ξαναβάλω εύκολα γλυκό στο στόμα μου.. θα σας λέω την πρόδο μου
curiositykilledme Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής και μην ζυγίζεσαι.Θα έχεις μια έγνοια λιγότερη.
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κανονικά έπρεπε να ζυγιστεις και την ίδια μέρα κάθε μήνα( η εβδομάδα) να ζυγιζεσε το πρωί αφού πας τουαλέτα. και μην απελπιζεσε πάνω απολα. Επιμονή και υπομονή κ στόχος. Κανονικά έπρεπε να ζυγιστεις και την ίδια μέρα κάθε μήνα( η εβδομάδα) να ζυγιζεσε το πρωί αφού πας τουαλέτα. και μην απελπιζεσε πάνω απολα. Επιμονή και υπομονή κ στόχος. Χωρίς πολλά ρούχα έτσι :-P μη βάλεις το παλτό κ πας να ζυγιστεις χαχα
Razor_7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κατι σχετικο.Που μπορεις να κανεις λιπομετρηση και μετρηση μυικης μαζας οσο το δυνατο πιο ακριβη; Δεν εχω εξτρα κιλα απλα απο περιεργεια.
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Razor_7: Δοκιμασε να το ψάξεις στο google η ρώτα κάποιον γυμναστη η διαυροφολογο ίσως.
Bspus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κατι σχετικο.Που μπορεις να κανεις λιπομετρηση και μετρηση μυικης μαζας οσο το δυνατο πιο ακριβη; Δεν εχω εξτρα κιλα απλα απο περιεργεια. Ξεκινα με το πολυ απλο http://fitness.bizcalcs.com/Calculator.asp?Calc=Body-Fat-Navy Καθως και με εικονες στο Net για το πως μοιαζουν οπτικα τα σωματα σε διαφορα ποσοστα λιπους και τα συγκρινεις με το δικο σου Για λιγο παραπανω ακριβεια μπορεις να παρεις αυτο που δεν κοστιζει πολυ http://www.medi-shop.gr/el/diagnostic-equipment/accufitness-3000 Για πληρη ακριβεια υπαρχουν μεθοδοι αλλα κοστιζουν αρκετα και δεν θα ηθελες να πηγαινεις συνεχεια για να δεις προοδο 1
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κατι σχετικο.Που μπορεις να κανεις λιπομετρηση και μετρηση μυικης μαζας οσο το δυνατο πιο ακριβη; Δεν εχω εξτρα κιλα απλα απο περιεργεια. Τα περισσότερα γυμναστήρια έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν και ζυγαριές με τέτοια δυνατότητα αλλα όχι τόσο έγκυρες.
Razor_7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Gym δεν παω,σε ζυγαρια που υποτίθεται είναι καλή μου έβγαζε τρελά ποσοστά που δεν ίσχυαν. Ενώ είμαι γυμνασμένος και σε νορμαλ κιλά με εβγαζε με ποσοστό λίπους >28% (κάνοντας 2-3 μετρήσεις σε διαφορετικές μέρες τα ίδια) Απλά είχα περιέργεια αν κάτι τέτοιο δουλέυει ας πούμε.Αυτό που έβγαζε λάθος αποτελέσματα δεν είχε λαβές και για τα χέρια οπότε λέω μήπως είναι πιο accurate αυτο μιας και περνάει ρεύμα πιο σωστά και σε ολόκληρο το σώμα
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κάθε πότε είναι νορμάλ να ζυγίζετε κάποιος; Πριν κανα δυο μήνες ζυγιζόμουν πολλές φορές την ημέρα.. είμαι σε φάση δίαιτα.. αλλά έχω φάει τον άμπακο.. θεωρείτε καλή ιδέα να ξεκινήσω δίαιτα χωρίς να ζυγιστώ την πρώτη μέρα; Φοβάμαι το νούμερο αλήθεια.. γενικά όταν αδυνατίζω το νιώθω στο σώμα μου και τα ρούχα μου και με έχει κουράσει αυτό μ τη ζυγαριά.. μετά το πρωινό χέσιμο χωρίς να έχεις φάει/πιει και ξαναζυγίζεσαι έτσι 1 φορά την εβδομάδα το πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα